Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 10444, replies: 150
total: 150, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 3
NeronChe
#21: (2008-09-11 17:41)
Nadam se da će ko treba razumeti zašto sam ovu copy-pasterizaciju stavio ovde...I mene ume što šta da pogodi,češće čak nego mnoge druge,koji se deklarišu kao ranjiviji...Iz Kurira,ali inače je sa facebook-a...Moj komentar je: Kad' god za nekog vreme stane,to niko ne vidi drugi njegovim očima...

„Dragi tata, žao mi je što se to dogodilo baš sada, ali na neki način mi je i drago što si otišao jer ovde nije bilo ništa za tebe“, započela je Ela Dvornik oproštajno pismo svom ocu i dodala:

„Ne čitam ništa što pišu jer znam da nisi hteo da se ubiješ. Celi život su mi ljudi govorili da sam narkomanka, da se drogiram i, gde god da odem, govore mi da sam ušlogirana, ali ja tebe nikad nisam krivila. Uvek sam ti se divila, jer si bio iskren! Meni još nije ni došlo do glave da te nema i da me više nećeš staviti na kuhinjski sto i zapretiti mi kako ćeš napraviti njoke od mene. Žao mi je samo što se nismo uspeli da se dovoljno upoznamo. Nikad s tobom nisam mogla puno da pričam o stvarima koje su me mučile, ali na neki način mi je i to bilo u redu jer se nisam osećala kao da ćeš me osuđivati. Uvek si mi bio poput velikog brata, ja sam se za tebe brinula više nego ti za mene. Do đavola, sad se setih, pa ti si od mene žicao novac?! Tata, ti si bio jedini koji mi je došao na 17. rođendan, kada smo jeli onaj tiramisu koji se raspao i izgledao ko bljuzga. Nećeš verovati, na satu koji si mi poklonio za rođendan tog dana, kada si umro, riknula je baterija. Nedostajaće mi sitnice koje si radio da iživciraš mamu. Kad bi iz čista mira ušao u dnevni boravak s pantalonama do vrata, iskrivio se i napravio glupu facu i plesao dok te ne bi oterali nazad u sobu. Baš si bio glup i detinjast.

Juče nam je poštar doneo telegrame. Plakao je. Vidiš, tata, i drugi ljudi te vole. Vidiš da sam bila u pravu kad sam rekla da nisi beskoristan. Ti si uvek bio veliki deo mene. I sad kad te nema, imam osećaj kao da si mi iščupao srce, prožvakao ga, pljunuo, zgazio i bacio mi komadić natrag. Ti si bio jedini koji je verovao da ću nešto postići. Uvek si govorio da bi bila super glumica, ali ja glumim ceo život. Stavim maskicu s cvetićima i svima govorim kako mi je super. Međutim, kada dođem kući, nemam koga da lažem osim sebi. Tek sad vidim šta sam napravila od sebe i zašto me četiri miliona ljudi mrzi! Ja sam kriva za to! Moje lice sada nije prekriveno cvetićima, nego razmazanom maskarom. Iskreno, najradije bih zajedno s tobom bila jer, gde god da si, dobro ti je, ali ne mogu zbog mame. Ne mogu verovati da si mrtav, jer sam bila ubeđena da svi mogu biti mrtvi osim tebe. Što se desilo, tata? Ti si uvek pobeđivao život. Zašto si mu pustio da pobedi? Šta ću ja sada, tebe su svi voleli i zbog tebe su neki i mene voleli. A sada me samo sažaljevaju. U ovih nekoliko dana dobila sam više poziva nego ikad u životu, osećala sam se kao da je ljudima stalo do mene. Nije mi jasno što se događa, zašto svi pričaju o tebi kao bivšem. Zato, tata... Vidimo se uskoro...“, poručila je Ela ocu.
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#22: (2008-09-12 14:55)
...Komarac je dobar lik,kao 'lebac je...ali voli da pije...jako...ubija se kao majmun...inace je moler po struci i ne moze da radi ako ne popije polakile loze...cesto svraca u Gedeon,jer nije skupo pice,ali se tu skuplja i skroz ok ekipa...elem,zaglavi Komarac bolnicu...jbg,ne znaju sta mu je i ostace par dana na ispitivanjima...Zile i Zole se sazalishe na coveka,i odluce da mu idu u posetu...sete da bi trebalo da mu kupe neko voce i izbor izmedju ostalog,padne i na jabuke...pre posete svrate do Gedeona na pice i onako,malo nacirkani,odlucise da uchine choveku...Zile ode da kupi shpric i iglu,pa su kao u cuvenom filmu Poseban Tretman,iz 3 pokusaja uspeli da ubrizgaju 0,5 loze u jabuku...odnesu oni to Komarcu uredno,popricase i pozele mu brzo ozdravljenje...i napomenu sta su uradili...doslo veche,a njih dvojica opet u kafanu...i sete se da pozovu Komarca da vide sta je bilo sa jabukom...zovu ga i pitaju kako je i da li mu je dosadno...kada su ga pitali da li je pojeo jabuku,Komarac odgovori...pojeo sam samo pola brate...drugu polovinu cuvam za nocas...za cigaru...
...sta ti je majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#23: (2008-09-12 15:05)
to ce mu sigurno popraviti rezultate krvi ...drogirane jabuke su zdrave
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NeronChe
#24: (2008-09-12 15:27)
Majmunima je bolje u kavezu... Napolju mora da bude alfa mužjak,da iznabada i natera sve ostale da kleče da bi ribe-majmunice samo njemu dale pravo da im trpa i pravi decu,male majmunčiće...a kad omatori onda neki stasit majmun koji je nekad bio mlad to isto uradi njemu i kud će šta će,em ne 'ebe ništa,em čeka smrt,a majmuni nemaju penziju,osim ako negde u nekom rezervatu nisu uveli da i oni plaćaju socijalno i penziono i tako u miru dočekaju starost...

A ovi koje kao male nahvataju crnci uz pomoć lovaca na majmune ili naučnika koji rade za ZOO kartel dođu u vrtić,npr. kod Bojovića nam Vuka u Beogradu nam i postaju zaštićeni k'o beli medvedi,imaju svu pažnju sveta i još drugi brinu kad će i kako 'ebati... Znači majmun u kavezu 'ebe mada nije zaslužio ničim nit' je q'cem mrdno da se izbori... A daju mu harem tako da ne brine... Usput ne misli o lijanama,lavove nikad nije video... umesto drveća ima dečiji parkić sa balvanima i klupicama d ane bude da se ne bavi sportom...

Možda on čezne za slobodom,al' neki i shvate koliko su srećni što su u kavezu... Ovi u kavezu liče na ljude,imaju klopu koju ne plaćaju,ne love i ne beže,a 'ebu... Bolje im je od ljudi ako ćemo pravo,valjda zato i mi 'oćemo da budemo majmuni,pa 'ebo cenu koju ćemo platiti...
#25: (2008-09-12 21:47)
...da li visi i dalje ili da odustane i postane covek?
Covek...kako to bese izgleda... ?
DAJMONION (female, 36)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2008-09-12 22:19)
sta god neko uradio na kraju ce mu neko reci "e, bas si majmun"
..a majmunu nikada niko nece reci "e, bas si covek "
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NeronChe
#27: (2008-09-13 01:54)
A čoveka baš zaboli qrac da l' će ko reći čovek li si ili majmun li si,kao što majmuna zaboli majmunski qrac da l' neko pomisli da l' si majmun il' si čovek...

Jbt sreća je tamo gde smo mi,pa da l' majuni bili il' ljudi ko da je nekom to važno od ovoliko ljudi na planeti... i od ovoliko majmuna...
NeronChe
#28: (2008-09-13 02:28)
Ja ću sad baš reći nekom da je majmun mada nije muško,ali od istine neću da bežim....
#29: (2008-09-13 03:45)
xa xa
contessa (female, 45)
Koračam bosa tvojim tragom ...
NeronChe
#30: (2008-09-13 04:44)
Swatko majmunče...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-09-13 04:44

total: 150, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.