Odoh da nastavim da spavam,idealno vreme da odbolujem sinoćnje pivo... 
..ajd sto sam smrznut ko pingvin,jer vec dva dana sipi onako kako ne volim...al bre.zar ne vazi vise ono..3puta,...i kad je dobro i kad je loshe...
..reko nije valjda baba
?nije baba spava kraj mene...rekoh neko mi sere van sholje u rodjenom stanu????
odem....kad odozgo...ma znas vec..
..ustaj,navrat nanos.. i sve sto ide u foklorni obicaj solitera.....krenemo da funcionisemo po stanu,baba se spremi...krene,evo je zove...sta je bilo...nece lijana da joj upali...e jbga...cek idem po moje kljuceve od lijane...odvezem..uguravamo se na brzinu...nesto joj torba zapinje kod vrata...idi bre baba ....naravno isposvadjamo se onako usput...odvezem nju,pa sebe do one sisate koja me danima ukljucuje u struju..ne bi li se vrat pokrenuo...sednem...nesto mi dugo...posle pola sata shvatim da mi stavila neki pogresan nivo,....izgorelo me kolko je peckalo...e da majmunica nema onakve sise,ko sto ima ispod onog belog mantila,svasta bi joj rekao...jedva se nekako obucem,sve kao nije mi nista....ona trepce...ja se kao smeskam,a mislim kako bi zagnjurio glavu u onaj njen deholte...u to zvoni telefon...baba kaze da joj nema novcanika...tamo je malo vise love...ostavio i ja da mi zavrsi nesto u banci...ako nije kraj moje lijane onda je ispalo tamo ..kad smo kretali...odem...zagnjurim....nije....jbga...psujem...al rekoh...to je treci baksuzluk za danas..znaci miran sam ostatak ..jes kur moj...zove pre koji minut baba,vratila se kuci...i bojler nam procureo...aman bre...zar nije dovoljno sto je kisha i sto je hladno...kud vise na mene...imaju li majmuni pravo da odu do crkve i zapale svecu,al da gori naopacke...mozda me krene...ovako kako je pocela nedelja nece dobro da ispadne...

...
...
a koliko
... &
...
kao što si bio prorok,pa pogodio da smo samo ti i ja ostali čobani ljubavnici tako sada sa žaljenjem moram da ti poručim ma gde bio,da l' među ovcama ili u kavezu,da od kada sam stavio kompromitujuće fotografije na šank lokala ni one majmunice koje me nekad voleše više mi ne pišu... Divno beše glavni biti dok nas nisu pročitali...
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.