Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 8707, replies: 147
total: 147, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 7
NeronChe
#61: (2008-10-10 19:24)
I znaš šta...

Ako ti je već smetalo mogao si na pp da mi napišeš... izbrisao bih se sam bez da me i moliš,ali baš me iritira da hoćeš mene da izvrneš ruglu ili stubu srama javno zbog sebe ili nekog drugog nije važno...

Utoliko će lepše biti...ili sa uživanjem ću te čitati i odgovarati...Misliš da si Bogom dan da ispravljaš krive Drine,učiš druge pameti i ubeđuješ sebe šta si i ko si ovde,a što nisi rođenjem,čim sebi dozvoljavaš toliki luksuz...

Zar nije bolje jednog smrada napušiti,pa nek' je i žensko nego kolegu juriti po forumu i pominjati mu decu i familiju...ili je to samo kada si ti u pitanju nešto kao opšte priznato dobro za ovaj forum i uopšte...

Za moje poštovanje ne brini...koliko poštujem toliko i jebem,nemoj da se brineš uopšte...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
JEJICA

VIP
#62: (2008-10-10 19:30)
ovdI danas bilo bas jebeno... unakrsna paljba na sve strane... divno za citanje kad se deca uspavaju
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
#63: (2008-10-10 20:23)
NeronChe: Malo permutuješ ili se praviš lud namerno...

Nije zbog NIŠTA,a još manje zbog obrisanog upisa...što se tiče upisa bar Gandalf zna koliko je brisanja bilo i upisa koje kome,pa mi ne pade na pamet da ikom zamerim..prvi sam ja brisao i kome treba i kome ne treba...

Praviš se lud i dalje da ne znaš razlog mog posta...pravi se i dalje,to samo pokazuje šta želiš ili ti treba,a ako je tako dobićeš to što hoćeš i kad god hoćeš...

Ne pričaj i ne piši basne već reci razlog pošto je sada više nego očigledno da ga znaš ili misliš da je mešanje u moj privatni život brisanje upisa u guestbook...ako to još jednom napišeš ne verujem da će iko ostati,a da se ne zasmeje...

Znash shta, ja stvarno ne znam za drugi razlog. Onoliko koliko ja znam, drugi razlog ne postoji. I nemoj da pokushavash sa tim kriminalistichki-jeftinim prichama, molim te, to moze da upali kod nekog drugog, kod mene ne. Bash zbog toga shto znam da drugog razloga nema. A nijedan ne opravdava tvoju reakciju, pride.

I znaš šta...

Ako ti je već smetalo mogao si na pp da mi napišeš... izbrisao bih se sam bez da me i moliš,ali baš me iritira da hoćeš mene da izvrneš ruglu ili stubu srama javno zbog sebe ili nekog drugog nije važno...

Utoliko će lepše biti...ili sa uživanjem ću te čitati i odgovarati...Misliš da si Bogom dan da ispravljaš krive Drine,učiš druge pameti i ubeđuješ sebe šta si i ko si ovde,a što nisi rođenjem,čim sebi dozvoljavaš toliki luksuz...

Zar nije bolje jednog smrada napušiti,pa nek' je i žensko nego kolegu juriti po forumu i pominjati mu decu i familiju...ili je to samo kada si ti u pitanju nešto kao opšte priznato dobro za ovaj forum i uopšte...

Za moje poštovanje ne brini...koliko poštujem toliko i jebem,nemoj da se brineš uopšte...

Ajde da okrenemo stvari: ako je tebi to (shta???!!!) toliko zasmetalo, mogao si da toj osobi napishesh na pp...ali ne, ti si morao da napishesh u guestbook (koji je jedno mesto gde se obichno ostavljaju neke lepe poruke, je li), pa josh da svoju bljuvotinu shibnesh na forum, misleci da si neki frajer, ili shta?

I nema tu krivih ni pravih Drina, ni basni, ni stuba srama, ni bilo chega drugog.

Ovo je prosto pitanje (ne)kulture i poshtovanja zivotnih principa. A o tome sam ti pisao i na pp, secash se? Zato ne dozivljavaj sve previshe lichno...kao shto sam ti vec rekao, shvatam ja da je sve ovo uzaludno i da se ti necesh promeniti nimalo i da cesh josh pocheti da me mrzish, ali ako bar na trenutak pomislish da si preterao (a obojica znamo da jesi, i to debelo), ja cu biti zadovoljan.

E, toliko za vecheras, ionako ce do sutra sve biti obrisano...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
NeronChe
#64: (2008-10-10 20:50)
Za tebe mi jeftine krimi priče ne trebaju,ne pridaji sebi značaj veći nego ti majka priroda dala,ja i kad uživam uživam do kraja,a ti ideš da spavaš kao i uvek kada ne odgovaraš na konkretna pitanja...

Nije brisanje razlog već njeno hvalisanje u nekoliko inboxova da je ja muvam,a kada neko tako laže zaslužuje sve najgore od mene...naročito što i to nije strašno da nije došlo do inboxa jedine osobe do koje nije trebalo da dođe,pa da je i istina...Ako je njoj čast da je muvam,meni nije ni da joj se obratim,naročito kako ti to kažeš...mogao sam napisati pp... Ne menjam se ja zbog brisanja upisa ili tebe ili bilo koga drugog,pa da pogazim sam sebe i javim se svakoj budali..nekada pogrešim kao kod tebe,ali utoliko gore po tebe...

Jesi ti maloumnik,pa ubeđuješ sebe da sam zbog brisanja upisa mogao da napišem onako nešto...???

Za tebe jesam frajer,to je moje subjektivno mišljenje,ako ti možeš da me ubediš u suprotno imaš sva sredstva i sve vreme sveta na raspolaganju...

Ako još provalim da je dotična pre koliko mesec dana bila pod drugim nikom,upala sa pp i uzela mi telefon,smarala na msn-u do ranih jutarnjih sati, da bih je posle 15 dana zablokirao svuda gde mi je postojala,jer nije 'čista' ili sa njom ne bih mogao ni do kontejnera da bacim crne kese za djubre,jer može neko da me vidi i pomisli da joj dođem nešto...e onda ste tek u neprilici...

Usput ti ikoga da poštuješ ne bi se toliko podsmeha čitalo kada si pominjao drugima familiju,a ja bih te zamolio baš zbog jeftinih krimi priča da to probaš i meni i uveriš se koliko mogu da budu i skupe i na kraju spoznaš zašto sam ja frajer,a ne ti...kada ti je frajer već u ustima bio...

Dobro shvataš...ti me nećeš promeniti sigurno,a tebe izgleda menjaju drugi ovde ili se povijaš kako vetar duva... Nisi pre koristio ovaj smajli koji frajeru poput tebe ne priliči...ko te promenio Ili bi ti druge da 'ebeš,ali da im ne uđe ili bi da tebe , a da ti ne uđe...pa nekad dragi moj kolega mora bar malo da ti uđe...naročito kada pogrešiš u proceni ko je kome šta loše uradio... Nisam se ni ja mešao u tvoje pokušaje ismejavanja nekih ljudi ovde...otkuda bih znao da l' imaš razlog ili ne...

Malo sam dosledniji od tebe,ako ne i mnogo više,pa dajem sebi za pravo da ti odgovorim makar i ovako blagim tonom,jer ko zna ko te u kakvu zabludu doveo da udaraš u drvo kojem ništa ne možeš glavom svojom...možeš da slomiš vrat jedino...

Da,ja i ovde sve shvatam lično,a ti sve virtuelno,pa se u tome i razlikujemo...Ti si sve to za šta se prodaješ da jesi samo virtuelno,a ja sebi ne mogu da dozvolim taj luksuz,jer ako ne možeš da budeš u RL ono što si ovde nemoj na meni vaditi fleke iz sopstvenog života,ja sam najmanje pogodan za tako nešto...

Updated 3 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-10 21:04

#65: (2008-10-10 21:41)
...morao sam da vidim shta si napisao, radoznalost, shta cesh...sad cu redom:

...vidish, ovo ti je dokaz kako su virtualna "prijateljstva" jako krhka...do pre par sati sam bio ok dechko, a sad se vec pretvaram u osobu ovakvu i onakvu, beskichmenjaka i ljigavca...kad smo kod doslednosti, probaj da ne menjash mishljenje o ljudima tako brzo i to samo ako napishu neshto shto ti se ne svidja...ja sam uvek vishe voleo ljude koji mi iskreno kazu shta ne vole kod mene, od tapshanja po ramenima sam uvek imao samo bol u ledjima...

...e sad, preterao si u svakom sluchaju, i to znash...

...nego, sve vishe mi se chini da je ovde u pitanju jedna od dve stvari: ili si ti pomeshao nekoga sa nekim, ili se bash upinjesh da iskonstruishesh neshto ni iz chega. A mozda postoji i treca varijanta: mozda se dotichna stvarno hvalila po inboxovima kako je ti muvash i ja sam stvarno udarao glavom o zid bez razloga (shto mi ne bi bilo prvi put). U tom sluchaju, budi ljubazan pa zamoli te neimenovane ljude da shibnu integralne verzije poruka, sa sve nickom, datumom i vremenom prijema na forum. Tako cu ja moci pred svima da ti se izvinem shto ti nisam verovao, mada i dalje necu opravdavati tvoj rechnik. U suprotnom, mislim da bi ti trebalo da se izvinesh svima shto su morali da chitaju ono shto si napisao.

Jel' to u redu?
Nightingale (male, 36)
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#66: (2008-10-10 22:11)
Nightingale: ...morao sam da vidim shta si napisao, radoznalost, shta cesh...sad cu redom:

...vidish, ovo ti je dokaz kako su virtualna "prijateljstva" jako krhka...do pre par sati sam bio ok dechko, a sad se vec pretvaram u osobu ovakvu i onakvu, beskichmenjaka i ljigavca...kad smo kod doslednosti, probaj da ne menjash mishljenje o ljudima tako brzo i to samo ako napishu neshto shto ti se ne svidja...ja sam uvek vishe voleo ljude koji mi iskreno kazu shta ne vole kod mene, od tapshanja po ramenima sam uvek imao samo bol u ledjima...

...e sad, preterao si u svakom sluchaju, i to znash...

...nego, sve vishe mi se chini da je ovde u pitanju jedna od dve stvari: ili si ti pomeshao nekoga sa nekim, ili se bash upinjesh da iskonstruishesh neshto ni iz chega. A mozda postoji i treca varijanta: mozda se dotichna stvarno hvalila po inboxovima kako je ti muvash i ja sam stvarno udarao glavom o zid bez razloga (shto mi ne bi bilo prvi put). U tom sluchaju, budi ljubazan pa zamoli te neimenovane ljude da shibnu integralne verzije poruka, sa sve nickom, datumom i vremenom prijema na forum. Tako cu ja moci pred svima da ti se izvinem shto ti nisam verovao, mada i dalje necu opravdavati tvoj rechnik. U suprotnom, mislim da bi ti trebalo da se izvinesh svima shto su morali da chitaju ono shto si napisao.

Jel' to u redu?

U redu je da si shvatio da nije nemoguće da ja nisam kriv toliko koliko si posumnjao...uostalom ima baš dugo kako niko nije čuo od mene ništa ružno i lično upućeno,pa si ti trebao da se zamisliš šta bi čoveku,pa ako ti je zasmetalo lepo mi kažeš pošto si od retkih koji nekad i komuniciraš sa mnom preko pp-a i ja s tobom,pa bih shvatio da ako ni zbog koga zbog tebe treba da obrišem to što sam napisao...Ne daj Bože da mi se izvinjavaš,ne izvinjavam se ni ja nikom,ali izbrojim do deset...pomislim ima svoje razloge i kraj.Sam znaš kako sam ti rekao da Pegi nije neko koga bi trebao d ajuriš po forumu k'o bik kravu,znači ako sma bio toliko grub trebao si pomisliti da nisam džabe,a ako ti smeta ja bih obrisao,pa bili virtuelni ili pravi prijatelji meni je to isto...

Ljudi samo mogu da praštaju,upotrebljavaju tešeke reči ili pomirljive,jer niko nije rođen u pravu,ali izvinjavanje je patetično i suvišno...Upucaš me,staviš u raku, pa se izvinjavaš mojoj deci i porodici u žalosti...pa takav film ni Radoš Bajić ne bi snimio...

a nisam ti nikada rekao da si ok dečko,a nisam ni da si ljigavac i beskičmenjak..ljudi zbog pi'ke svašta rade,jedino sam ti rekao da sam ja frajer veći,ali to bih rekao svakom,pa ko se zbog toga ljuti...isto i meni svako može da kaže...ti frajer,on frajer,ja frajer,ko će da pomisli da si frajer ako ne pomisliš ti za sebe...KRAJ

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-10 22:15

#67: (2008-10-11 20:23)
U vezi ove nashe divne priche, ja bih stvarno voleo da vidim te inboxovane poruke u kojima se neko hvali da si ga muvao, ako to nije problem. Chisto zbog sebe, da vidim da se sluchajno nisam prevario u proceni kome verovati. Unapred zahvalan.
Nightingale (male, 36)
NeronChe
#68: (2008-10-11 21:37)
Inbox me ne bi iznervirao onako...većina mi je u bloku,verovao ili ne...nisam ljubitelj pp-a

Nekom je rekla ili pisala,možda ima kod tebe u inboxu ili je tebi rekla kazala ko bi ga znao,a sad me i ne interesuje više...

Usput čujem danas da ti zbog te likuše opet ideš glavom kroz zid,ali sa tom razlikom da u mom slučaju niti znam koleginicu,niti bih je znao da mi nije čučala u profilu,a da u jednom drugom slučaju nije samo vukla virtuelne dimove,već je to radila kako to i rade mladi,kada je reč o oralnom zadovoljavanju partnera..pa kad je mene bilo sramota da poverujem,a ne mogu da ne verujem,duga je priča...

Znači i da imam nešto u inboxu ne bi mi palo na pamet da javno iznosim...kada nisam ovih par godina ne bih ni sada,jer i ja imam neke principe,mada za neke kao što si video nemam poštovanja ili bolje rečeno za nešto...

Dobro razmisli o boldovanom i seti se ili ne veruj ako ti je tako lakše...

Čast svakome,ali koleginice umeju da se igraju sa nama kada najviše mislimo da se baš mi sa njima igramo,ali ja sam mator,pa sam imao 10-20 godina fore da toga postanem svestan...

Neko umre,a ne shvati...ali valjda je i u tome draž življenja...kako pravog tako još više virtuelnog...
DANAI
#69: (2008-10-11 23:51)
.....ja se izvinjavam shto upadam nepozvana, nego mi nije jasno, sto izvesni koleZa, koji se izdaje za nazovi frajera, plache kod gazde da isti banuje drugog kolegu i time nam uskrati uzivanje u njegovim postovima......

Ja bih zamolila gosn gazdu, da malo vidi o chemu se tu radi , jel.....
DANAI is no longer member of Romance Cafe
#70: (2008-10-11 23:58)
Nowhere Man (male, 47)
...R2D2... tidulidutidulidu... tidit... mrnjk... piiip...
total: 147, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis