Za tebe mi jeftine krimi priče ne trebaju,ne pridaji sebi značaj veći nego ti majka priroda dala,ja i kad uživam uživam do kraja,a ti ideš da spavaš kao i uvek kada ne odgovaraš na konkretna pitanja...
Nije brisanje razlog već njeno hvalisanje u nekoliko inboxova da je ja muvam,a kada neko tako laže zaslužuje sve najgore od mene...naročito što i to nije strašno da nije došlo do inboxa jedine osobe do koje nije trebalo da dođe,pa da je i istina...Ako je njoj čast da je muvam,meni nije ni da joj se obratim,naročito kako ti to kažeš...mogao sam napisati pp... Ne menjam se ja zbog brisanja upisa ili tebe ili bilo koga drugog,pa da pogazim sam sebe i javim se svakoj budali..nekada pogrešim kao kod tebe,ali utoliko gore po tebe...
Jesi ti maloumnik,pa ubeđuješ sebe da sam zbog brisanja upisa mogao da napišem onako nešto...???
Za tebe jesam frajer,to je moje subjektivno mišljenje,ako ti možeš da me ubediš u suprotno imaš sva sredstva i sve vreme sveta na raspolaganju...
Ako još provalim da je dotična pre koliko mesec dana bila pod drugim nikom,upala sa pp i uzela mi telefon,smarala na msn-u do ranih jutarnjih sati, da bih je posle 15 dana zablokirao svuda gde mi je postojala,jer nije 'čista' ili sa njom ne bih mogao ni do kontejnera da bacim crne kese za djubre,jer može neko da me vidi i pomisli da joj dođem nešto...e onda ste tek u neprilici...
Usput ti ikoga da poštuješ ne bi se toliko podsmeha čitalo kada si pominjao drugima familiju,a ja bih te zamolio baš zbog jeftinih krimi priča da to probaš i meni i uveriš se koliko mogu da budu i skupe i na kraju spoznaš zašto sam ja frajer,a ne ti...kada ti je frajer već u ustima bio... Dobro shvataš...ti me nećeš promeniti sigurno,a tebe izgleda menjaju drugi ovde ili se povijaš kako vetar duva... Nisi pre koristio ovaj smajli koji frajeru poput tebe ne priliči...ko te promenio

Ili bi ti druge da 'ebeš,ali da im ne uđe ili bi da tebe , a da ti ne uđe...pa nekad dragi moj kolega mora bar malo da ti uđe...naročito kada pogrešiš u proceni ko je kome šta loše uradio... Nisam se ni ja mešao u tvoje pokušaje ismejavanja nekih ljudi ovde...otkuda bih znao da l' imaš razlog ili ne...
Malo sam dosledniji od tebe,ako ne i mnogo više,pa dajem sebi za pravo da ti odgovorim makar i ovako blagim tonom,jer ko zna ko te u kakvu zabludu doveo da udaraš u drvo kojem ništa ne možeš glavom svojom...možeš da slomiš vrat jedino...
Da,ja i ovde sve shvatam lično,a ti sve virtuelno,pa se u tome i razlikujemo...Ti si sve to za šta se prodaješ da jesi samo virtuelno,a ja sebi ne mogu da dozvolim taj luksuz,jer ako ne možeš da budeš u RL ono što si ovde nemoj na meni vaditi fleke iz sopstvenog života,ja sam najmanje pogodan za tako nešto...