Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 8709, replies: 147
total: 147, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 9
#81: (2008-10-15 15:58)
... Josh jednom... svima koji ovo chitaju, a ne moraju... izvinjavam se...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
#82: (2008-10-16 17:15)
...znam da ovde negde postoji tema "Izvini", ali me uzasno mrzi da je trazim...bolje da razmishljam u chiMpanza stilu...elem, razmishljam o tome da li je lakshe reci "izvini" uzivo ili ovde, na netu...

...ipak, uzivo treba pogledati choveka u ochi i zamoliti ga da vam oprosti za neku glupost koju ste mu, ponekad i nichim izazvani, priredili...

...shto ce reci da je ovde ipak lakshe: ekran trpi sve...na stranu shto, u krajnjem sluchaju, vrlo lako mozemo da promenimo identitet i tako neshto kazemo kroz svoj alter ego (bolju polovinu, takozvanog dr. DzekiLa)...

Updated 1 time(s), Last update (Nightingale) 2008-10-16 17:17

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
NeronChe
#83: (2008-10-16 23:43)

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
NeronChe
#84: (2008-10-18 12:25)
#85: (2008-10-18 12:38)
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2008-10-19 02:14)
greshkagreshkagreshka

Updated 1 time(s), Last update (Nightingale) 2008-10-19 02:17

Nightingale (male, 36)
#87: (2008-10-19 02:15)
...divno, divno...jedna slika govori vishe od 1000 rechi, itd i sl. ...

...nego, razmishljam o tome zashto neki ljudi imaju potrebu da pishu non - stop, bez prestanka, da na svaku temu daju komentar, i komentar na komentar, i komentarovog komentara komentar...ne razumem...

...josh manje razumem one koji pishu rechenice sastavljene od dve rechi (u proseku)...

...ipak, najmanje razumem one koji chitaju sve na forumu, a nikada nishta nisu napisali...kako li se samo uzdrze, da mi je znati...sve mi to misihe na jaku voajersku crtu u karakteru...

...bash sam srecan shto sam pronashao pravu meru...
Nightingale (male, 36)
NeronChe
#88: (2008-10-19 03:13)
I u pravu je,zalud pišemo...
#89: (2008-10-28 23:04)
da..znam,znam..nije nista kao pre..klima,ljudi,ljubavi,hrana,price,muzika....hiljadu stvari nisu kao nekad,I ovo moje telo,mozak…stvari koje sam davno podnosio sada ne podnosim I obratno..narocito se to odnosi na pice..narocito kad ovako dugo ne pijem I onda se desi ..ispadnem iz forme ,ne idem redovno na trening o visinskim pripremama da I ne govorim…ma ne zzalim se,samo tvrdim da ne bi sad bio ovako van libele da nisam” zanemariv`o taktiku I igro za raju”…pice ,seks,plivanje I biciklo se kao ne zaboravljaju posle dugo apstiniranja..mac malo…znam da se ne zaboravlaju al za ono posle te pitam brate…..
…..kad pomenuh “brate”…stvarno to izbegavam,pocelo nekako dripacki da mi zvuci…I poslednja slina iz bloka jedna drugu tako oslovljava…sad-neku-noc na Suncu sipam u auto(tamo inace I notju rade cicke) I gledam kako na drugom automatu dva mlada skota “maltretiraju” onu crnu bosanku …cerekaju se ..kao mislilu su da imaju za 1000din,ona sipala a sad oni kao imaju samo dvesta…cerekaju se..jedan drugom brate brate brate…..odzvanjalo mi…baba je videla venu na slepoocnici…njoj sam predvidiv….krenula je I pocela da vadi lovu..glasno je to radila..stojim I gledam…brate ..brate..brate…..cak su I babi kad su joj se obratili rekli brate..bosanka se osmehnula..rekla je dobro vece komsija…klimnuo sam..baba je rekla ,ako nema te ..evo ja cu pozajmiti, pa vi ovde ostavite kad naidjete,vidi se da ste fina deca…I jos nesto je rekla I nisam bas cuo..zujalo mi ono..brate brate….brate…onaj plavi je pokazao znake nelagodnosti…popustio je..kao setio se da ima, I u onoj jakni sto je u autu…baba je ispala carica…bljesak u desnom oku I bol u slepoocnici su me strefili jos jace kasnije na parkingu..kakav brooklin brate,blok je brate zakon…..kakav brooklin brate,blok je brate zakon…..kakav brooklin brate,blok je brate zakon…
…baba je sutradan putovala na dva dana…od nepokretnosti nasledila je neku nepokretnu tetku koja se udomila tamo na srebrno jezero..ja sam dobio uputstvo za koriscenje vec skuvane hrane,al u pola toga baba je odustala…predvidiv sam joj,jbga..znala ja da ce me drugi dan mrzeti da se petljam sa tim..a ja sam imao plan…DA SE NE P. O. M. E. R.A.M!!! znam da mi ne bi verovala da sam rekao svoj podmukli plan ,zato reko` da ja cutim I odgovorim nesto u stilu..zmljkjajm;m;kjjhaf…
..subota je bila oblacna taman za samoubice…pogledo ka reci..topole su zute I lisce je poplocalo staze…nisam ni pozeleo da virnem..upalio da cujem vesti..vrtim se u gacama,I kupatilo preskacem..u svetu je sve isto,bar tako je govorio moj monitor..umesto ludog diktatora stigao je drugi, perfidniji…smenio je I prvu damu..iz culture su javljali da ce se ona servirati na kashiku I to samo odabranima..samoproglaseni ministar je to javno rekao..u njegovo ministarstvo nema ko da dira..meni je to ok…jbga..ima covek svoj zabran u kome on silji patku ..ocisceni od greha su isto tu..visoka kultura je uvek bila za elitu..makar to bio I obor..…to mu pomaze kao terapija…humansot na delu..i opijati su tu..kad pomenuh opijate..muckao sam kafu…cuo sam u glavi babu kako zvoca..operi zube majmune…pa dodji da srcemo…kasnije cu je zvati..sad idem da se olaksam…komsija iznad je I dalje curenjem svojih kupatilskih cevi odvaljivao delove mog plafona…petkom se izgleda bas kupaju…
pomislio sam na to kako se vrhovni gospodar bas ponasa kao sluga(u toj pozi mislioc na sholji,nije ni cudo sto mi takve asocijacije dodju)…ili nas tako zajebava,dok mi blejimo kao ovce…posle sam u vestima cuo komentar naroda..pomenuto je okretanje kape,kako koja vojska osvoji selo…brisanje troslojnim..…vratih se vestima,da vidim dal sam propustio neko svetlo ovih dana…sviranje I proser…crtaci su odjednom pozeleli da se daju u terminu kulturnog programa…to mi malo sjebalo tv program..al ajd..bilo je I gorih stvari..zamisli da se crtaci greskom prikazu u okviru sportskog programa…ovih majmuna sa juzne tribune nije bilo..otisao sam sa stadiona…menjao sam kanale..sitne podmetnute vatre od piromana, nema vazduha pa je I vatra mala,nisam objektivan znam…pa sam se malo I ogrejo,al ovim vatrama se ne pali vecni grad..odvrnem Patrisiju Barber.. da malo predjem gradivo za nedelju uvece..uz njen klavir,posle videh da cicka bosa svira…I glas … uff lakse sam podneo graviditet… doslo mi da se I ja vanmatericno oplodim .ja ja ja ja ja..o bozze..daj mi malo samo malo neceg nepredvidiiiivooog…samo malo..…ali stoko,rekoh sebi,zar I ti ne trazis ostrvo sa koga ces da posmatras svet..zao si!!!..ma jesam djavola..smori bre…pocela je nervoza..Patrisija je trazila bar cigaretu da zapalim ja naravno nisam..evo brojim trecu…
…oblaci napolju su postali jos tezzi…razmak izmedju neba I zemlje je sve manji…bacio sam pogled na na obavezni samoreklamni blok..varjacu pamtim iz mornara..ili je to bio ruski car….e davne godine proslog veka..zzlezde su ccudo,ko zna sta je jos moglo da ispadne..…brzo sam presao na oglase..uzmi-me-ozeni-me…smetnje na vezama od poludele babe...lizanja pozadine postaju sve otvorenija..pa jes,jos jedna jesen…humanitarna pomoc je otisla u prave ruke…reka I gitara,zadovoljan sam..toliko da sam sam sebi smessan..bolje smesan nego jadan..valjda..uostalom,ionako mi brljaju “nadlezni” po lampicama…kad si sistematican oko pesama ,filmova sto ne bi I oko disijea.cvorovicu bog te to si ti,a vidim ja licis mi…. I bre..kad stigne racun za tv pretplatu,bas cu se obaradujem ..zasluzili ste..
..zvonilo je..tj,da se ne lazemo..ovi mobilni vise I ne zvone..sad pricaju…to smo stavili umesto zvona..blenem u ekran..nepoznat broj..pa kako bi I bio poznat kad sam pre cetiri mesecai I izgubio stari…vecina I nije u imeniku…pomislih da nije mozda baba sa tetkinog…uostalom uvek sam joj govorio da promeni onu bateriju sa glupe motorole…_hej,rekoh…sta oces….`si stigla?
-hej,zar treba negde da dodjem…I zakikota se…
Poznato mi je…al nisam bas siguran..
Promenio sam glas..-dobili ste savetovaliste za lecenje permanentne impotencije..posle signala pritisnite taster dva…
…ponovo isti kikote…sneza vostinarov!!! Samo se ona ovako …kikotala..tj podvriskivala…
-ovde tvoj greh iz malosti-konacno je progovorila…
-idi bre snezano,nisi ti moj nego njegov greh…a ja sam odrastao, zreo covek I ne odgovaram za tudje grehe…niti ih priznajem-
Kikot….
-e jesi blesav…sta planiras danas?-pita
..pa prvo cu da okrecim kupatilo…prefarbam stolariju,a u pauzi cu da onanisem misleci na tebe….ako mi se opet ne digne,obesicu se o vodokotlic u vec pomenutom kupatilu…
---kikot…ozbiljno te pitam?
..snezzano,ako je ozbiljno..da ti priznam..namera mi je da otrujem onu babinu tetku da bi nasledio onu kolibu na srebnom jezeru..zato sam babu poslao u izvidnicu…
-ma znam da si sam,zato te I zovem…
-snezano,ako ti je palo na pamet da me navedes na uprazznjavanje erotskih radnji dok mi je baba odsutna skrecem ti paznju da je preljuba smrtni greh…
-kikot…-ma ne budalo-sad je vec ozbiljna-nego ti prenosim poruku,srela sam onog tvog Pecu sinoc u rakija baru…kazze da te ni on nije dugo video..i da si mu zavrsio nesto za onog sestrica,a jos nije stigao da casti..ali zato ce mene da upozna sa nekim vasim,zovete ga Ugarko..zakazali su da veceras dodjem tamo…
Sad sam se ja zakikoto…
Snezano,ako oces da ti nadjemo nekog za generalku,bolje da svrartimo do ove pijace u bloku…bass sam prosle nedelje vido jednog mladjeg brku ,neko selo oko smedereva..don`o covek grozzdje pa prodaje…mislim,bila bi zadovoljnija garant..
Kikot…
Ma ne..budi ozbiljan..ajde obecala sam da cu doci..al sad mi pade na pamet..ajde budi I ti tamo,ionako te Peca ocekuje…bice mi manje neugodno..
Sad sam se ja zakikoto…
..obecam joj..i tu se zajebem

…nista nije kao sto je pre bilo…
ni rakija bar…ni ja…
ni rc..
ferlajt (male, 99)
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NeronChe
#90: (2008-10-29 02:58)
Majmun si pravi...a i bolje se kajati što si jebo nego što nisi...umeš ti da sereš ne k'o bolesni pingvin,već k'o mlad majmun,zato te i volim....a ko mlade ne voli,ko da oprosti drugima kada ne može sebi...moj brate...ovo brate zvuči baš familijarno...
total: 147, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis