Romance Cafe forums

All forums

Šabac i danju i noću...  

views: 4333, replies: 83
total: 83, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2008-09-23 14:51
Šabac i danju i noću...
Uputstvo za dolazak noću... u slikama...

Sa mosta:

Najnovija tehnologija kružnih tokova u Evropi Cvetni trg na 100 m od mene...

Etno čardak... ušao u SANU , jer sive eminencije arhitekture u Srbiji iz pomenute akademije nisu provalile da je to zidani objekat,a ne adaptirani... Jedinstven po mnogo čemu,ovo je samo jedan delić... usput 8 marta 2009. ako ne rezervišeš ove godine nemaš mesta od ovih iz prestonice i ostalih urbanih sredina

I da napomenem... Šabac,a pre Zaslon i Savacium je vazda zbog Jevrema Obrenovića bio druga varoš Srbije posle Beograda,ali u I sv. ratu je posle Cerske bitke iz osvete ponajviše... broj stanovništva beše i bukvalno više nego prepolovljen...
25 km od BiH,35 km od CRO,84 od NS i isto toliko od BG... idealan za svašta... Trenutno zbog belih limova (U.S. STEEL) i koje čega još cveta i vizuelno i finansijski...

p.s. jbg i ove kineske najke što pocepaše dilovi nađoše kod nas...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
page: 9
#81: (2008-11-05 14:32)
Šabac i danju i noću...
Lepo Kolega.....evo sledeci put kada se budes zenio, bar ti daleko nije.......mislim ta sala za goste, a ti i mlada ce te ono laganica pesaka, ne treba Vam limuzina....A svatove , odnosno njihove automobile neces morati da "rasteravas' sa tvog parking prostora.....btw tvoja je svadba jel...

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-11-05 14:33

unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#82: (2008-11-05 14:40)
Šabac i danju i noću...
Taj se film neće gledati...odo' ja u Provo da se odmorim od svega i svakoga...Dosta je od mene za jedan život...

www.maplandia.cz/srbsko-a-cerna-hora/srbija/provo/

Updated 3 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-05 14:50

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#83: (2009-03-30 15:48)
Šabac i danju i noću...
Koenig (male, 45)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo.
total: 83, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis