Romance Cafe forums

All forums

Čujem priča se...  

views: 2191, replies: 26 LOCKED
total: 26, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2008-10-02 17:35
Čujem priča se...
... iz poverljivih izvora da će sajt da se gasi i ko zna šta još.

Ti izvori su poverljivi da ne kažem kako, jer je to jedna obična budalaština. Čak naprotiv, spremaju se velike izmene, kako na sajtu tako i u promociji pa čak i konceptu. I to će se desiti brže nego što mislite, a više o tome neki drugi put.

Dakle, samo sam hteo da kažem da ne verujete raznim "izvorima" koji šire ovakve dezinformacije (nekima je to način da "muvaju" kao oni su sa dobri sa vlasnikom pa znaju više od drugih = mnogo su pametni).

Niko na ovom sajtu nije "dobar sa gazdom" jer se gazda opekao u 2 navrata kada je pomislio da je napravio neki prijateljski odnos sa dvojicom članova, pa je odlučio da na dalje drži distancu od svih. Tako da ako vam neko kaže da "zna insider informacije jer je dobar sa gazdom", odmah znajte da laže.

Toga je bilo oduvek i biće i dalje. Ako imate neko pitanje - pitajte me slobodno - odgovoriću vam iskreno i bez foliranja kao i uvek.

Čak i kada bi iz nekog razloga odlučio da "gasim" sajt, ne bih se "spremao" da ga gasim, već bi samo naišli na praznu stranu. Šta uopšte znači "da će da se gasi"? A i posle 5 godina svakakvih iskustava, poslenje što bih uradio je da tek tako ugasim sajt.

Have fun
romance-cafe (female, 34)
page: 2
romance-cafe

moderator
#11: (2008-10-04 01:04)
Čujem priča se...
Ulica: To ne možete zaustaviti, ma ko da je u pitanju.
Suština je: da li postoji sukob interesa i da li je to nelojalna konkurencija
Ako se nanosi ozbiljna šteta ovom sajtu i trpe velike posledice isključiti izdajnike
Za prazne priče, ne marite ...

Ja znam da švrljnem i na druga mesta, ali mi je RC prva ljubav

Ma nije "nelojalna konkurencija" u pitanju... nego sirenje dezinformacija zarad licnog interesa. A ljudi su skloni da poveruju u svakakve budalastine

I nema tu izdaje, uvek sam govorio - ko ima bolje - super, ja nemam nista protiv, samo ... ne u mojoj kuci
SAMSASVIMSAM
#12: (2008-10-05 11:07)
Čujem priča se...
metla jeste primitivno sredstvo ali vrlo efikasno
SAMSASVIMSAM is no longer member of Romance Cafe
#13: (2008-10-05 14:35)
Čujem priča se...
znaci...ja opet nisam u toku..'bem ti srecu..
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
romance-cafe

moderator
#14: (2008-10-16 19:27)
Čujem priča se...
Evo malo "update"....

Kao sto rekoh, ako cete da pravite svoje sajtove - ja nemam bas nista protiv, zelim vam puno srece.

Alo ako cete da koristite romance-cafe da promovisete svoje sajtove, i pozivate ljude odavde da dodju na vas sajt - i te kako imam protiv. Tu stvrno nemam ni malo tolerancije, bar me pitajte "da li mogu da promovisem svoj sajt preko romance-cafe" ili na kraju - platite reklamu kao sav normalan svet, ovako je jako trulo.

Profil nena412 je upravo obrisana iz tog razloga.
NeronChe
#15: (2008-10-16 23:28)
Čujem priča se...
Eto,a ja nit' pitam , nit' hoću reklamu , a imam više svojih , što se zna i ne zna , ne ovog tipa za sklapanje brakova doduše...

Vaša je poslednja,al' mislim da koleginica nije tako reklamirala baš da bi ljutnja bila tolika i s obzirom koji sajt je u pitanju malo mi je ishitrena odluka o brisanju profila,ali najgore je pljunuti,pa popiti,to znam...ne mož' to ni svako...

Eto da i ja malo budem dobronameran...nisam sa koleginicom imao intimne odnose,a nije se ni zbog mene niko bunio kada onomad 2 x obrisali ste mene,ali ja 'numem' drugačije...

Red je da kažem šta mislim...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2008-10-17 06:50)
Čujem priča se...
...razmisljam isto kao i Nebojsa...ne zbog nase ljubavi,koja je ocigledna ,vec zbog toga sto mislim da Nena nije javno promovisala svoj sajt putem RC-a...uostalom,znas i sam da smo ti verni kao psi...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
romance-cafe

moderator
#17: (2008-10-17 13:25)
Čujem priča se...
Ne znam o čemu vas dvojica pričate, ja nisam ljut, čisto sam vam preneo šta se dešava. A to što nije javno, to je još gore. Zamisli da imaš neku radnju i da ti vlasnik radnje preko puta dočekuje mušterije ispred tvoj radnje i kao "e, daj zajebi ovoga, dođi kod mene". Nije javno pa je zato to u redu? Ma ... mislim, glupo je što uopšte moram da objašnjavam tu odluku.

Evo da vidite jednu prepisku danas, dobio sam pitanje na support:
kako da napravim neku prevaru i zaradim gomilu para?

šta drugo da odgovorim osim:
Udjete u banku sa automatskom puskom, kazete "Svi na pod - ovo je pljacka", iznesete koliko god mozete i onda zapalite da zivite na nekom ostrvu u Pacifiku.

Svi bi nešto da "zarade velike pare" na foru, dosta mi je više jajarenja. A da probate da radite malo?
#18: (2008-10-17 13:35)
Čujem priča se...
a kada bi onda bili na sajtu?

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
NeronChe
#19: (2008-10-17 13:40)
Čujem priča se...
Nemojte nas terati gazda da radimo kad je ovako lepše...šta će mi velike pare...da mi neko otme decu,da plaćam telohranitelje,da me napadaju devojke,da ne mogu k'o čovek da se kuckam na vašem sajtu...

A to što ste izbrisali Tita i Lukasa vam neću oprostiti (doduše jeste Lukas neki mešanac,liči na australijskog dinga,al' TiToV je...)

p.s. jest' vala svi bi 'leba bez motike,a 'nume' to svako i nije ni lako... npr. meni kad počne oranje,ne mogu ni biti ovde da vas radujem kao sada...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Ulica
#20: (2008-10-17 13:45)
Čujem priča se...
gagic: a kada bi onda bili na sajtu?

pa u isto vreme, 'vako kao ja

i niko ne trpi - rezultati podjednako dobri na obe strane
Ulica is no longer member of Romance Cafe
total: 26, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.