Romance Cafe forums

All forums

Čujem priča se...  

views: 2390, replies: 26 LOCKED
total: 26, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2008-10-02 17:35
Čujem priča se...
... iz poverljivih izvora da će sajt da se gasi i ko zna šta još.

Ti izvori su poverljivi da ne kažem kako, jer je to jedna obična budalaština. Čak naprotiv, spremaju se velike izmene, kako na sajtu tako i u promociji pa čak i konceptu. I to će se desiti brže nego što mislite, a više o tome neki drugi put.

Dakle, samo sam hteo da kažem da ne verujete raznim "izvorima" koji šire ovakve dezinformacije (nekima je to način da "muvaju" kao oni su sa dobri sa vlasnikom pa znaju više od drugih = mnogo su pametni).

Niko na ovom sajtu nije "dobar sa gazdom" jer se gazda opekao u 2 navrata kada je pomislio da je napravio neki prijateljski odnos sa dvojicom članova, pa je odlučio da na dalje drži distancu od svih. Tako da ako vam neko kaže da "zna insider informacije jer je dobar sa gazdom", odmah znajte da laže.

Toga je bilo oduvek i biće i dalje. Ako imate neko pitanje - pitajte me slobodno - odgovoriću vam iskreno i bez foliranja kao i uvek.

Čak i kada bi iz nekog razloga odlučio da "gasim" sajt, ne bih se "spremao" da ga gasim, već bi samo naišli na praznu stranu. Šta uopšte znači "da će da se gasi"? A i posle 5 godina svakakvih iskustava, poslenje što bih uradio je da tek tako ugasim sajt.

Have fun
romance-cafe (female, 34)
page: 3
#21: (2008-10-17 15:11)
Čujem priča se...
...postovani rc,bez namere da branim nenu,a bez ocigledne namere da ne duvam ovim dvojici majmuna u zadnjicu,smatram ako nena nigde javno nije objavila reklamu za svoj sajt,da nigde na forumu a ja javno nisam video da je kvarila atmosferu,pravila zavadu,opanjkavala i ogovarala druge clanove,a narocito nisam video da je razbijala inventar ove kafane (ako je toga bilo a ja nisam zapazio,javno cu da se izvinim)daklem,ako nista od ovoga nije uradjeno...sta te boli za to..kad si krenuo sa ovom pricom,tj otvorio temu,ja mislio nesto ozbiljno..zato sam i napisao..da se stavi na zid srama i javno kaze...onda se ti pojavis posle dve nedelje...i otkrijes ameriku..i bre...nemoj da se sramotis za kilo krompira..to sto je neko u kafani lepio zzvake po inventaru..ma daaajj...to ne utice na posetu kafane...to se samo od sebe ocisti..a ne javnim prozivanjem..u kafanu se dolazi i ostaje zbog nekih drugih razloga....jer evo na primer,ja sam od nene dobio poruku....na pp..otisoa tamo pogledao..i sta nista..nisam se cak ni uclanio...jer po tom sistemu,uskoro bi trebao da brises sve profile koji su clanovi nekih drugih foruma...pa bar ja znam neke od njih...znam cak i za neke koji isti tekst sa drugog foruma oprenesu ovde...i sta...postovani rc,nena kao nena kod mene niej zalozila nista osim kulturnog i dobronamernog ponasanja,da ne mislite da sam licno zainteresovan...davno sam vam rekao,tvoja kuca tvoj astal..mozze ti se..al necu da ti bas uvek klimma glavom da si u pravu ako mislim da nisi...druga je stvar sto me mrzi da se inatim i da se razvlacim u sitna crevca..jednostavno,mislim da je moglo i drugacije...
evo upravo sam usao u taj njen pokusaj od sajta..za koji inace smatram da je jedna igra a ne konkurencija radi konkurencije,al ajd...i sta vidim..tamo deset i brojem 10 ljudi postuje...ostavlja neke porukice..a ti namrgodjen vec nedeljama..e moj ti...jedino opravdanje mogu da nadjem u onim njenim dosadnim grobarskim prepucavanjima,e moj delijo,ako si to iskoristio da joj vratis...e neka si,vala mi ostareli zvezdasi smo uvek bili dzekovi zar ne?sto malo puta do sada kao nije bilo preko nase tintare,a sve po sistemu,me nek ide zzivot...pa si sad naso da podvuces crtu...misliiiimmm..postovani rc,znam da sam sad navukao i tvoju bes na sebe,al eto doslo mi,ja ti rekoh a ti radi po svome...
ferlajt (male, 99)
ако вам је ОВАКО добро...онда ништа !!!
romance-cafe

moderator
#22: (2008-10-17 16:22)
Čujem priča se...
Mister ferlajt, ovo sa nenom je samo dodatak na priču, to nije originalna priča. I tu se na radi o konkurenciji nego o prinicupu, a možete i da proverite, do sada sam puno puta dozvoljavao drugima da se reklamiraju ovde, bilo je dovoljno samo da pitaju "jel' može?".

A ostalo neću da komentarišem, jer ako budem morao da dam svoj komentar moraću da napišem da je to najveća gomila gluposti, podmetanja i pogrešnih tumačenja koje sam ikada video u jednom postu, a ne želim da budem grub.

Kao što sam rekao jednom drugom liku, i ja sam član na 100 drugih sajtova, ali mi nikada nije palo na pamet da šaljem ostalim članovima poruke "dođite na romance-cafe".

BTW, o kakvom besu vi pričate? Znate li vi šta je bes? Ja sam savršeno miran. Koji moj post ovde liči na bilo kakav bes?
NeronChe
#23: (2008-10-17 17:52)
Čujem priča se...
Gazdaaa , nešto mi ovako priglupom i ruralnom nije jasno....

Ko može da čita privatne poruke i nahvata mene kada me neka od vrh koleginica pita šta radim,a ja joj pustim link ka mom sajtu ili više linkova ???

Da l' je to reklamiranje mene,sajta ili da l' to sad malo krši pravila privatnosti o kojima beše reči pre godinu - dve , ali ne zbog ovakvog povoda...

Onda sam ja pametan što ne priznajem nikad ništa nikome i na inbox,a da sam linkovao jesam,jer mi lakše nego da joj objašnjavam šta je to...shvatate da je nekima lakše da shvate kada vide nego da im prepričavam...

A dešava se da me neko pita gde si šta pročitao,pa opet link daj,pa se nekada desi da je sajt slične prirode poput vašeg...

Jbg znate kako je...nemojte polaziti od one floskule filozofske da smo svi rođeni kao zli,pa nas kao neko prevaspita i budemo dobri...na kraju ja ni ženi nisam rekao da je volim za 17 godina braka,pa neću ni vama,em nisam peder,em patetično,ali plaćamo VIP i sad otkrivamo svašta nešto što smo mislili da je nemoguće...

Ako je reč o neninom sajtu,priča je završena,a ako pričamo o onom koji reklamira RC onda ja ne vidim u čemu je poenta ??? Skupiti najbolje sa ovog sajta da stoji samo tamo,jer ovde se dobri postovi ne vide od naših nestašluka i nije greh , naprotiv...više dođe kao istorijski arhiv...

p.s. ko me bude pitao za sex preko inboxa okačiću javno ubuduće...

Updated 2 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-17 17:57

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#24: (2008-10-17 18:30)
Čujem priča se...
Mister, jel' me ti palish ili me samo malo zezas?

Aman bre, niko nece da ti prigovori zbog toga, nije u tome problem. Stotine ljudi salju linkove i slicne stvari i niko ne pravi frku. Ali jedno je kada ti posaljes link na sajt u nekoj normalnoj komunikaciji, ili te neko pita nesto ili si nasao nesto inteesantno, a potpuno drugo kada pocnes da spamujes i saljes gomile poruka "Ja se osamostalila, dodji kod mene na sajt". Ako ne vidis OGROMNU razliku, onda nema svrhe ni da objasnjavam.
NeronChe
#25: (2008-10-17 18:36)
Čujem priča se...
Dobro,al' ako bi nekog spamovali onda mene ne bi zaobišli nikako,mada ja do sada nisam ni znao šta je to spam...da ne čuh pomislio bih da je drugo ime za snošaj...pa reko' valjalo bi da me ospamuje neko...

A i osvrnuo sam se na 27-icu,kao istorijski arhiv RC-a,na kojem ne može ni da se piše,pa i da se plati...'ajde šta se odmah ljutite Mister...nisam vas pogodio crepljikom...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#26: (2008-10-17 18:54)
Čujem priča se...
romance-cafe: Mister, jel' me ti palish ili me samo malo zezas?

Aman bre, niko nece da ti prigovori zbog toga, nije u tome problem. Stotine ljudi salju linkove i slicne stvari i niko ne pravi frku. Ali jedno je kada ti posaljes link na sajt u nekoj normalnoj komunikaciji, ili te neko pita nesto ili si nasao nesto inteesantno, a potpuno drugo kada pocnes da spamujes i saljes gomile poruka "Ja se osamostalila, dodji kod mene na sajt". Ako ne vidis OGROMNU razliku, onda nema svrhe ni da objasnjavam.

Ja bih da kazem svoje iskustvo u vezi cele priche...jeste, i meni je Nena pre izvesnog vremena pomenula da ima taj novi sajt...rekla je otprilike ovako: "bilo bi mi jako drago da ostavish traga na njemu"...fino i kulturno, kao shto se uvek i ponasha...dakle, nijednom rechju mi nije napomenula da bi trebalo da odem sa RC-a na njen novi sajt, niti je pljuvala RC, niti bilo shta slichno, tako da stvarno mislim da ste u ovom sluchaju prestrogo postupili.

P.S. Ne, josh uvek nisam otishao na njen sajt, svratim ovde i na josh jedno fino meshtashce (da ga ne reklamiram sada) i to mi je vishe nego dovoljno (a i vama, verujem )...
Nightingale (male, 37)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
total: 26, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.