Gazdaaa , nešto mi ovako priglupom i ruralnom nije jasno....
Ko može da čita privatne poruke i nahvata mene kada me neka od vrh koleginica pita šta radim,a ja joj pustim link ka mom sajtu ili više linkova ???
Da l' je to reklamiranje mene,sajta ili da l' to sad malo krši pravila privatnosti o kojima beše reči pre godinu - dve , ali ne zbog ovakvog povoda... Onda sam ja pametan što ne priznajem nikad ništa nikome i na inbox,a da sam linkovao jesam,jer mi lakše nego da joj objašnjavam šta je to...shvatate da je nekima lakše da shvate kada vide nego da im prepričavam...
A dešava se da me neko pita gde si šta pročitao,pa opet link daj,pa se nekada desi da je sajt slične prirode poput vašeg...
Jbg znate kako je...nemojte polaziti od one floskule filozofske da smo svi rođeni kao zli,pa nas kao neko prevaspita i budemo dobri...na kraju ja ni ženi nisam rekao da je volim za 17 godina braka,pa neću ni vama,em nisam peder,em patetično,ali plaćamo VIP i sad otkrivamo svašta nešto što smo mislili da je nemoguće...
Ako je reč o neninom sajtu,priča je završena,a ako pričamo
o onom koji reklamira RC onda ja ne vidim u čemu je poenta ??? Skupiti najbolje sa ovog sajta da stoji
samo tamo,jer ovde se dobri postovi ne vide od naših nestašluka i nije greh , naprotiv...više dođe kao istorijski arhiv...
p.s. ko me bude pitao za sex preko inboxa okačiću javno ubuduće...