Romance Cafe forums

All forums

Zurka za clanove Romance-cafe-a  

views: 10013, replies: 309
total: 309, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 31
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2008-11-05 22:49
Voleli bi da organizujemo zurku u Bitefartcafeu za clanove romance-cafe-a.
Znate ono lep prostor,ziva svirka,po neko picence, druzenje i djuskanje
Voleli bi da vidimo da li ste zainteresovani i sta mislite o nasem predlogu.
Mi bi bas voleli da se upoznamo i druzimo sa vama

Ako ste zainteresovani za detaljine informacije konraktirajete nas na email.
romance-cafe (female, 34)
page: 26
NeronChe
#251: (2008-11-12 14:43)
Ulica: Ja se ne slažem

Nego, da li je službena tajna spisak prijavljenih?
Da li se može doći ilegalno i sa strane posmatrati skup
Da li se može prijaviti, a ne doći i obrnuto
Može li se neko povesti sa sobom ili je to strogo zabranjeno

Kao da ja ne znam da ti je prvo palo na pamet da dođeš tajno i gledaš budale na jednom mestu...elem ja treba da popunim još 4 prijave toliko ih dolazi sa mnom plus jedan kolega koji takođe dolazi sa mnom,ali sam ga navratio da se prijavi...Jbt kao prijavljivanje za akcije,za koje se nisam prijavio,ali evo ispadoh pametniji od ukućana koji su dreždali ispred šaltera,a sad će ispasti da će 2011 dobiti po 30e e kako je nekad lepo biti ja...

Neću vas kolege i koleginice pitati da l' ste se prijavili za akcije,jer su mi se i majka i ćerka prijavile...Nikola nije punoletan inače bi i njega navratili pohlepni i željni para na guzove...Hvala državi što mi kamatu oprostila,a za akcije sam znao kako će biti... Jbt ovo kao nema veze sa temom,al' ima sa prijavljivanjem...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-12 14:45

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#252: (2008-11-12 14:47)
Ja ću da dodjem ako Neronče prijavi svog deviznog strica koji je inače kandidat za mladoženju.
Možda mi se posreći pa postanem strina
Ulica (female, 97)
Simina 9a
NeronChe
#253: (2008-11-12 14:55)
On planira decu... Znači ako si milsila da sam ja najgori u familiji ima i gorih...ali da izgleda čovek i izgleda kao da mu je vreme za još jedno dete...

Uostalom...Od njih petoro dece,svi imaju po jedno dete i svi po muško...od sve dece dvojica def. ovih u Engleskoj neće imati potomstvo ili bar jedan sigurno neće zbog žene naravno dilovke engleske i utripovane...ovaj u Oslu ima sa Norvežankom dvoje malih on je sin tom stricu deviznom,a ja jedini imam TROJE sa tendencijom da se ne zna da li je to i krajnja cifra mog doprinosa produžetku ovako lucidne i za državu važne loze... Brat u Bg sticajem ženinih okolnosti ne može imati,a da traži drugu neće...umemo i mi da volimo...

E ako hoćeš njega moraš preko mene,al' isplatiće ti se... a nećemo mu ni reći...odnećemo tajnu u grob...
#254: (2008-11-12 15:23)
INSOMNIE 32: ako se to zabrani zurka nece imati smisla
. .vas dve cete na TOJ zurci da se intimizirate. ..e jbga..onda nista.... propade mi moje voajerisanje
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NeronChe
#255: (2008-11-12 15:31)
I ti kao poverovao... daj Bože da dođu uopšte,a to što se intimiziraju mažu narodu oči...tj. nama majmunima i voajerima....

p.s. mož' sad' lako neko da nam pripiše i pridev 'drkadžije' ako iko zna više šta je to...

a kud nam je sve propalo nek' propadne i to...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-12 15:32

Please note: VIP members do not see advertising
#256: (2008-11-12 18:36)
ZezaM: Ova tema izgleda za prosipanje pameti i defekaciju...oralnu...
E, kad vec svi serete a niko ozbiljno ne pricha o tome hoce li doci ili ne, onda pripazite malo i na konzistenciju istog...
Chisto zbog utiska.

P.S. necu doci zato sto nemam vremena, a ne iz nekog "uzvisenog" razloga.

Pazi, kada svaki napad, na sebe, mogu da izdrzzim skachutju u automotivan gard, vekovima razvijan, krvnom linijom mojih predaka.

Pazi, kada svaku uvredu mogu da upijem, sposobnoshtju nepatvorenog gurua cinizma i etalona za ubijanje malicioznog polusveta.

Pazi, kada nemam nikakav problem da insuficienciju dobrog ukusa i retorichkih bravura josh vishe devalviram kod onih koji su umislili da je stanje istog, u njima samima, obrnuto od onoga kakvim ih vidim.

Pazi, kada nemam nikakav problem sa konzistentnoshtju, tamo gde je ima, i gde ne ometa razvoj mog kognitivnog korteksa.

........

........

Ali imam, jako imam, kada neko, chametji ispod nekog kamena, u trenutku spoznaje postojanja lucide intrervale nasrne ni na koga drugog do na najdobronamernijeg choveka, kojeg za 46 godina bivstvovanja na ovom dunjaluku imadoh zadovoljstvo da upoznam.

Vronski je jedina osoba koju ovde ne treba braniti, niti to chinim, on sam je svoja najbolja odbrana.

No, kao shto Marko Antonije, u svom obratjanju Senatu, govoretji o Cezaru reche: ``o, razbore, u brutalne zveri utek`o si...``.. tako se i ja sada pitam, kud` nestade razbor ZezaM-a.

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#257: (2008-11-12 19:33)
ZezaM: Ova tema izgleda za prosipanje pameti i defekaciju...oralnu...
E, kad vec svi serete a niko ozbiljno ne pricha o tome hoce li doci ili ne, onda pripazite malo i na konzistenciju istog...
Chisto zbog utiska.

P.S. necu doci zato sto nemam vremena, a ne iz nekog "uzvisenog" razloga.

baš nam je drago što si nam posvetio svoje dragoceno vreme da nas čitaš...

i baš šteta što nećeš doći

Updated 1 time(s), Last update (gagic) 2008-11-12 19:35

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
#258: (2008-11-12 20:33)
Pegiiiiii
sad ko jei hteo, nece doci sigurno
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Wrangler

moderator
#259: (2008-11-12 21:03)
tema: Zurka za clanove Romance-cafe-a

Utovar - istovar par tema niže,HVALA.
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
NeronChe
#260: (2008-11-12 21:04)
INSOMNIE 32: Pegiiiiii
sad ko jei hteo, nece doci sigurno

Wranglerče... ... vidimo da si tu,ne moraš se hvatati odmah gumice... pusti nas da se smejemo bre...nisam skoro ovako trbušnjake naprezao...

Kako si 'pavala ?
total: 309, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 31
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis