Romance Cafe forums

All forums

Zatrudniti tokom pettinga?  

views: 863, replies: 6 LOCKED
#1: (2008-11-18 09:29)
Moj decko i ja imamo peting i zadrzali smo se na tome. Ja sam nevina, ali ima tu neceg cudnog. Kao da nema www.imam-problem.com/bs/kategorija-problema/zatrudneti-tokom-petinga-da-li-je-tacno
mute3mute (male, 30)
w w w . imam-problem . com
#2: (2008-11-18 10:17)

"Nisi navela ko je tu ko" i odgovor dr Neleta:"...ma kakva trudnoca ljudi danas uveliko svrsavaju u vaginu i po nekoliko puta pa ne ostaju trudni mani se gluposti dijete!"su mi favoriti za sada.
Taman pomislim da me ništa ne može iznenaditi, kad ono...IP!
Drina (female, 73)
#3: (2008-11-18 10:18)
najlakshi nachin da zatrudish oko petinga je da ti svrshi u oko. tako sam ja dobila divnog dechaka.

od tad nosim ochale.
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
Please note: VIP members do not see advertising
#4: (2008-11-18 10:23)
[quote]mute3mute: Moj decko i ja imamo peting i zadrzali smo se na tome. Ja sam nevina, ali ima tu neceg cudnog. Kao da nema www.imam-problem.com/bs/kategorija-problema/zatrudneti-tokom-petinga-da-li-je-tacno[/quot... /> mute3mute (male, 30 )

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
#5: (2008-11-18 10:36)
Zadrzati se na petingu nije lako ...
Morate prevazici ozbiljan problem sa kojim se borite na nizem nivou svesti i hrabro krenuti ka uzitku sladostrasca koje vam nezni dodiri, pogled krisom upucen i osmeh u najavi pruzaju ...
Ako vam se i tada, tokom ekstaticnog zanosa desi da dodje do nezeljene trudnoce, prihvatite to kao rizik vrhunskog zadovoljstva i patriotski cin borbe protiv bele kuge ...
I zaboravite na penetrativni proces, lakse je sa osmehom ...
Iskreno,
Dr Ruth
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#6: (2008-11-18 11:14)
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.