Romance Cafe forums

All forums

HIDRAULIKA na Citroenu C5???  

views: 270, replies: 4
#1: (2009-01-24 10:42)
Pozdrav narode,

interesuje me da li mozda neko ima vise iskustva od mene (posto ga ja uopste nemam) u ovim stvarima...

naime, planiram da kupim Citroen C5 2.0HDI, pa me interesuje koliko je ustvari pouzdana hidraulika na ovom modelu!?
Kako se cesto kvari, i jel potrebno nesto ekstremno vise ulja da se stavlja zbog svega toga...????
Uzmite u obzir da auto nece biti bas novo nego minimalno 5 godina staro...

Hvala puno
S.
veselinovic (male, 27)
NeronChe
#2: (2009-01-24 11:27)
Idi kolega na Citroenov forum i naci ces i vise nego ti treba,a licno ionako ga dobijas za 2-3000e jeftinije od slichnih iz klase,pa ne trazi zamerku ili ne lupaj glavu o hidraulici,to je najmanja beda koja mozze da te snadje pri kupovini auta...Dobar je C5 za cenu koju ima kod nas...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2009-01-24 11:31

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#3: (2009-01-24 11:38)
Ma isao sam i na Citroenov forum ali oni barataju terminima tipa : Sfere tipa H3, Sfere tipa H3X (sto su valjda ti hidraulicni lezajevi) zatim neki specijalni fluidi za zamjenu...i sl...

Mislim, ne znam koliko je sve to dostpuno za zamjeniti kod nas??? Vecina ljudi je iz UK...

Slazem se da je C5 i vise nego odlican za cijenu koju drzi kod nas

Mislim, kad vec pricamo, a posto stvarno nemam iskustva, na sta bih trebao da obratim paznju kod kupovine ovakvog tipa auta?

Unaprijed HVALA
S.
veselinovic (male, 27)
NeronChe
#4: (2009-01-24 11:42)
Na kilometrazu...gledaj obruch volana i papuchice ukoliko sumnjash u ono shto ti prodavac/plac predochava...usput imash dijagnostiku komplet za 10 minuta,bar u Shapcu,pa unapred znash shta mu je kao i stvarnu kilometrazzu...GLEDAJ ENTERIJER,to je jedino pravilo kod kupovine i odraz sanja i dotadashnjeg odrzavanja auta...sve ostalo se da menjati...u srce motora ne postoji majstor koji ce da mu udje,a i menjanje dihtunga glave ili osvezzavanje novim karikama polu generalnom je najjeftinija,a najisplativija investicija....

Imash i ove novije vec od 9000,-e

Usput na chiji si forum ishao kada je vecina ljudi iz UK ???

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2009-01-24 11:45

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.