Tema nije losha kao baza za profilisanje tipova nespretnih udvaracha u pokushaju..... dok sam chitala svoj inbox naletim na dotichnog boskoC, tj. borisa_04
Mcm...neke je bash teshko naljutiti
Imali smo identichnu situRaciju :
Od: boris_04 Za: Snasha sa salasha Vreme: 29.03.2009. 01:01
...
sto me odkaci breeee?
Od: boskoC Za: Snasha sa salasha Vreme: 29.03.2009. 01:17
cao mladdamoa
pre tri dana sastao sam se sa dve osobe koje su sa ovog sajta i tako pricali o likovima koje smo upoznali bilo direktno,bilo preko drugih.Za tebe su rekli da si glupa ko kurac i to je jedini razlog zasto sam te pozvao da bih se licno uverio....i jesam!!!
puno srece na ovom sajtu
pozz. od borisa_04
Tip je naravno posle dolazio na chat, da mi se izvinjava, i da mi objashnjava kako je on cool tip, ali sam ga ja mnogo iznervirala shto netju da mu se javim....inache je on - kako kazze za samog sebe - divan jedan chovek, tolerantan, ljubazan i druzzeljubiv
Drugi tip - zna shta meni treba
Pocheo je sa laganim petingom -
Od: Deuterium Za: Snasha sa salasha Vreme: 18.04.2009. 19:17
Hej
U mnogo si vecoj nevolji nego sto mislis.
nastavljamo sa najavom toga - kako on zna shta meni treba
Od: AristotelOnazis Za: Snasha sa salasha Vreme: 21.04.2009. 19:20
Poruka
Moj prijatelj ludi Dzoni ovde zvani Deutreijum me zamolio da ti prenesem poruku posto si ga blokirala. Ova poruka ne odrazava moje stavove u vezi bilo cega. Citiram:
"To sto si me blokirala na ovoj sajtu i nije nesto. Uvek mogu promeniti nadimak i poslati ti poruku pod drugim nadimkom sto cu i uraditi ukoliko me ne odblokiras. Mozda uzmem i zenski sledeci put. Zaboravljas da sam ja clan ovog sajta vec nekoliko godina i da dosta toga vec znam o tebi.Takodje ni skidanje slike sa isturenim nogama nije nesto jer slika je dostupna svima na internetu na IP adresi img509.imageshack.us/img509/9259/snasasasalasa.jpg .Svidjas se jos nekim facama. Ne znam sta se foliras jer oboje znamo da zelis isto sto i ja a to je divlje tucanje 10 puta dnevno 3 dana. "
i konachno, doshli smo do konkrevetnog :
Od: kraljhenri Za: Snasha sa salasha Vreme: 21.04.2009. 20:29
xxx
Ruke iznad glave noge ne dodiruju pod,selotejp preko usta a ja iza tebe i obema rukama gnjecim tvoje sise dok se ti bespomocno batrgas nogama.Cepam ti bluzu sise ti ispadaju napolje jer kao svaka kurava brus ni ne nosis. Otkopcavam ti pantalone i zavlacim ti ruku u gacice masirajuci tvoju picu.Ljubim te u vrat i sapucem ti na uvo sta cu ti uraditi . Besno ti grizem rame da izazovem bol, zatim uzimam bic i udaram te po dupetu FIC FIC FIC i uzivam dok se koprcas.. Zatim vadim oruzje i zabijam ga duboko u tvoju usku picu otpozadi i krecem da te tucam dugo superiorno bez milosti... Zatim te bacam na kolena,skidam ti flaster sa usta, lupam ti nekoliko samara i stavljam ti u usta prsten. Grabim ti glavu obema rukama i navlacim je preko moje kurcine koju zabijam duboko u tvoje grlo izazivajuci gusenje... lupam te kurcem po nosu i na kraju prskam kilogramom sperme tvoju preruznu facu... Slikacu te posle toga dok budes u delirijumu i soku... MOJA SI PICKETINO NE VREDI DA ME BLOKIRAS !
Tada je konachno zadobio moju pazznju, i kad sam pochela da analiziram njegovo literaLno umetje i da ga bodrim - odustao je
Naravski, ima i onih manje agresivnih, ima i onih koji pokushavaju sa razlichitih nikova u razlichitim vremenskim intervalima, sa nadom u bolje nove pochetke, No im je stil uvek "upechatljivo neprepoznatljiv"
Uglavnom ne odgovaram na poruke i pozive na chat.....prvo shto pogledam jeste line koji im stoji u profilu...na osnovu istog mogu zakljuchiti da li, ili ne zzelim uopshte komunicirati sa dotichnim....i uglavnom ne zzelim
Uglavnom vetj unapred znam shta od koga mogu da ochekujem u smislu daljeg razvoja situRacije.
...nastavitje se....