Romance Cafe forums

All forums

magare u magli  

views: 6530, replies: 185
total: 185, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2009-05-19 00:51
magare u magli
predlazzem damama da uporedimo beleshke....

ko vas je startovao?
kojim textom?
ko vam se od udvaracha dopada?

mcm, da se ne preklapamo a i da mapiramo cirkurarna pisma.
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
page: 8
LadyL

VIP
#71: (2009-05-22 17:01)
magare u magli
aaaaaaa?
LadyL (female, 36)
Onaj koga su odneli do cilja ne sme verovati da ga je dostigao ...
#72: (2009-05-23 10:55)
magare u magli
..posle odbijenog poziva na chat a bez i jednog predhodnog pokushaja uspostavljanja komunikacije:

Od: boskoC
Za: maski
Vreme: 23.05.2009. 10:37

u jeee.

koja li si ti glupaca?

rule: never attempt relationship with a guy you havent made angry first. it's a perfect personality test.
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
Bonsai

moderator
#73: (2009-05-23 13:08)
magare u magli
Bonsai (male, 99)
... kada u ruci drzhish Chekic, sve te podseca na exer ;)))
#74: (2009-05-23 13:28)
magare u magli
Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#75: (2009-05-23 14:07)
magare u magli
Tema nije losha kao baza za profilisanje tipova nespretnih udvaracha u pokushaju..... dok sam chitala svoj inbox naletim na dotichnog boskoC, tj. borisa_04

Mcm...neke je bash teshko naljutiti
Imali smo identichnu situRaciju :

Od: boris_04 Za: Snasha sa salasha Vreme: 29.03.2009. 01:01
...
sto me odkaci breeee?

Od: boskoC Za: Snasha sa salasha Vreme: 29.03.2009. 01:17
cao mladdamoa
pre tri dana sastao sam se sa dve osobe koje su sa ovog sajta i tako pricali o likovima koje smo upoznali bilo direktno,bilo preko drugih.Za tebe su rekli da si glupa ko kurac i to je jedini razlog zasto sam te pozvao da bih se licno uverio....i jesam!!!
puno srece na ovom sajtu
pozz. od borisa_04

Tip je naravno posle dolazio na chat, da mi se izvinjava, i da mi objashnjava kako je on cool tip, ali sam ga ja mnogo iznervirala shto netju da mu se javim....inache je on - kako kazze za samog sebe - divan jedan chovek, tolerantan, ljubazan i druzzeljubiv

Drugi tip - zna shta meni treba
Pocheo je sa laganim petingom -

Od: Deuterium Za: Snasha sa salasha Vreme: 18.04.2009. 19:17
Hej
U mnogo si vecoj nevolji nego sto mislis.

nastavljamo sa najavom toga - kako on zna shta meni treba
Od: AristotelOnazis Za: Snasha sa salasha Vreme: 21.04.2009. 19:20
Poruka
Moj prijatelj ludi Dzoni ovde zvani Deutreijum me zamolio da ti prenesem poruku posto si ga blokirala. Ova poruka ne odrazava moje stavove u vezi bilo cega. Citiram:

"To sto si me blokirala na ovoj sajtu i nije nesto. Uvek mogu promeniti nadimak i poslati ti poruku pod drugim nadimkom sto cu i uraditi ukoliko me ne odblokiras. Mozda uzmem i zenski sledeci put. Zaboravljas da sam ja clan ovog sajta vec nekoliko godina i da dosta toga vec znam o tebi.Takodje ni skidanje slike sa isturenim nogama nije nesto jer slika je dostupna svima na internetu na IP adresi img509.imageshack.us/img509/9259/snasasasalasa.jpg .Svidjas se jos nekim facama. Ne znam sta se foliras jer oboje znamo da zelis isto sto i ja a to je divlje tucanje 10 puta dnevno 3 dana. "

i konachno, doshli smo do konkrevetnog :
Od: kraljhenri Za: Snasha sa salasha Vreme: 21.04.2009. 20:29
xxx
Ruke iznad glave noge ne dodiruju pod,selotejp preko usta a ja iza tebe i obema rukama gnjecim tvoje sise dok se ti bespomocno batrgas nogama.Cepam ti bluzu sise ti ispadaju napolje jer kao svaka kurava brus ni ne nosis. Otkopcavam ti pantalone i zavlacim ti ruku u gacice masirajuci tvoju picu.Ljubim te u vrat i sapucem ti na uvo sta cu ti uraditi . Besno ti grizem rame da izazovem bol, zatim uzimam bic i udaram te po dupetu FIC FIC FIC i uzivam dok se koprcas.. Zatim vadim oruzje i zabijam ga duboko u tvoju usku picu otpozadi i krecem da te tucam dugo superiorno bez milosti... Zatim te bacam na kolena,skidam ti flaster sa usta, lupam ti nekoliko samara i stavljam ti u usta prsten. Grabim ti glavu obema rukama i navlacim je preko moje kurcine koju zabijam duboko u tvoje grlo izazivajuci gusenje... lupam te kurcem po nosu i na kraju prskam kilogramom sperme tvoju preruznu facu... Slikacu te posle toga dok budes u delirijumu i soku... MOJA SI PICKETINO NE VREDI DA ME BLOKIRAS !

Tada je konachno zadobio moju pazznju, i kad sam pochela da analiziram njegovo literaLno umetje i da ga bodrim - odustao je

Naravski, ima i onih manje agresivnih, ima i onih koji pokushavaju sa razlichitih nikova u razlichitim vremenskim intervalima, sa nadom u bolje nove pochetke, No im je stil uvek "upechatljivo neprepoznatljiv"
Uglavnom ne odgovaram na poruke i pozive na chat.....prvo shto pogledam jeste line koji im stoji u profilu...na osnovu istog mogu zakljuchiti da li, ili ne zzelim uopshte komunicirati sa dotichnim....i uglavnom ne zzelim
Uglavnom vetj unapred znam shta od koga mogu da ochekujem u smislu daljeg razvoja situRacije.

...nastavitje se....
Snasha sa salasha (female, 32)
KUPLJENO!!! :D
Please note: VIP members do not see advertising
bohrmann05
#76: (2009-05-23 14:24)
magare u magli
[IMG]i39.tinypic.com/2zdq5n7.jpg[/IMG]
bohrmann05 is no longer member of Romance Cafe
#77: (2009-05-23 14:26)
magare u magli

Ne mogu da verujem. Zaista sam iznenađen.

Nekako verujem da nam nisi prikazala kompletan inboks i da ovakvih bljuvotina ima još. A eto, biće da i nisi samo ti počašćena ovakvom pažnjom.

Zaista ne mogu da verujem da ima zavodnika sa takvim stilom.

Nego, baš bi voleo da znam važi li i u njihovom slučaju ona narodna o ćoravoj koki. Ubodu li štogođ?!?

Updated 1 time(s), Last update (Dilber) 2009-05-23 14:28

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#78: (2009-05-23 14:38)
magare u magli
...naravski da nisam prikazala.....ono najbolje chuvam za sebe

....i da...cenim da svaka roba ima svoga kupCa

Updated 1 time(s), Last update (Snasha sa salasha) 2009-05-23 14:40

Snasha sa salasha (female, 32)
KUPLJENO!!! :D
bohrmann05
#79: (2009-05-23 14:40)
magare u magli

Updated 2 time(s), Last update (bohrmann05) 2009-05-23 14:44

bohrmann05
#80: (2009-05-23 14:49)
magare u magli
rule: never attempt relationship with a guy you havent made angry first. it's a perfect personality test.
Hihihihihi...cool ! Like it.
total: 185, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.