alien[/ba mislim da treba sazreti i biti spreman da prihvatis tu OBAVEZU a malo je danas zena sposobno za to iako su RAVNOPRAVNE, a opet ako zele naravno uz veliku pomoc svojih muzeva podjednaku koliko i one pruzaju zajednici, da me ne napadnu kako sam shovinista!!!
Posto,nisam bas upucena u ovu temu,,,realnost me demantovala, molila bi ponizno, odgovor na pitanje, sta znaci,,,RAVNOPRAVNOST?
...najvaznije je da si ti to primetio...veruj mi sada mi je mnogo lakse,nemas pojma koliko...hvala ti puno,..ako imas jos neki komentar,slobodno,molim te,nemoj da zaboravis da napises..
Delphy: hmm... ravnopravnost je lepa i zavodljiva prica pre braka ( citaj dok se ne udas ) a posle...
Zasto tako mislis? Licna iskustva? Smatras li da tako treba? Cemu generalizovanje? Samo zbog uobicajenih shvatanja ovde, kod nas, na Balkanu? Ako cemo cak i po onoj da izuzetak potvrdjuje pravilo, evo, moj brak ide u prilog tome, jer nit' je bilo zavodljive price pre njega, nit' sad, u njemu, nedostaje ravnopravnosti. Mislim da ima puno slicnih primera i da uz malo fleksibilnosti i obostranog postovanja uvek moze da se pronadje divan balans u braku.
U potpunosti se slazem sa "Larom"a licno mislim da za sve postoji dogovor ma koliko to glupo i otrcano zvucalo...samo su vazni oni koji ga prave...da li su ili ne dovoljni zreli i razumni za takav dogovor!!!!
Pozdrav svima
ceda22
(male, 25)
...nekada se iskrenost cenila...