Romance Cafe forums

All forums

OBRIJANI ILI CUPAVI MUSKARCI OKO ALATKE  

views: 7292, replies: 50 LOCKED
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2004-12-07 12:05
OVIH DANA SAM NESTO RASPRAVLJAO SA NEKIM DRUGARIMA PA ME INTERESUJE DA LI ZENE VISE VOLE KADA SU MUSKARCI DOLE OBRIJANI ILI CUPAVI.
SUPER MIS is no longer member of Romance Cafe
page: 4
obicna
#31: (2005-01-14 13:22)
dobardan: ma ima da se potopim u bornu kiselinu da se reshim vec jednom ovog dzempera sa sebe..

Osmudi se
obicna is no longer member of Romance Cafe
#32: (2005-01-14 22:13)
boldo:
Srdjan83: Sta vi mislite da li da to uradim ili ne ?

Decko pa nije rec o kastraciji ili tako necem pa da ti treba tudje misljenje oko toga.
Probas pa ako ti se ne svidi za koji mesec ce sve biti kao sti je i bilo.

Znam da to nije kastracija ali sam cuo da kada obrijes jednom dlake da onda one jos duze narastu, neznam jel to istina jer ako je to istina onda cu morati stalno da ih skracujem. Zbog toga sam se dvoumio. Jel istina to sto sam napisao? Pomozite mi neznam sta da radim ! Hvala
Srdjan83 (male, 21)
veselo
ILONKA
#33: (2005-03-12 21:30)
jest sad to je git a po meni zena nek s lepo depilira da bude lepa a musko je musko sto se mu to?
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
nostromo
#34: (2005-03-12 21:47)
normalno
nostromo is no longer member of Romance Cafe
nostromo
#35: (2005-03-12 21:56)
probao sam da se obrijem ali mi ne odgovara,mislim da je najbolje podsisati makazama,kratko i PAZLJIVO a sto se tice velicine i optickih varki,te IZGLEDA vece ,te manje,nema tu sta, kad joj udje ona ce da gradira sama, a sto joj je izgledalo...sta sad...znas ono:pisalo i na tarabi pi.ka,pa zika dobio iver u ...jezik.
nemem prevo da postavljam teme ali mogao bi neko da otvori o ubistvu Zorana Djindjica:teorija zavere,vasa verzija ili"pije li vodu ovo sto pokusavaju da nam uvale u glavu?
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2005-03-13 12:16)
Uredni pre svega
Srle (male, 26)
Normalan,valjda...
MAXIM
#37: (2005-03-13 14:13)
ILONKA: jest sad to je git a po meni zena nek s lepo depilira da bude lepa a musko je musko sto se mu to?

...KAKO STA CE MU TO?...ZAR TI NIJE CIMANJE PRI ORALNOM DA PLJUCKAS SVAKI CAS
MAXIM is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#38: (2005-03-14 10:33)
nostromo: probao sam da se obrijem ali mi ne odgovara,mislim da je najbolje podsisati makazama,kratko i PAZLJIVO a sto se tice velicine i optickih varki,te IZGLEDA vece ,te manje,nema tu sta, kad joj udje ona ce da gradira sama, a sto joj je izgledalo...sta sad...znas ono:pisalo i na tarabi pi.ka,pa zika dobio iver u ...jezik.

Waliyant is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#39: (2005-03-14 18:55)
¨bRRadu¨ bRRiem a ¨shishke¨ skRRatyOOem, ¨nos¨ mi opeRRisan i tako to.

Updated 1 time(s), Last update (SHARK69) 2005-03-14 18:56

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
nostromo
#40: (2005-03-14 19:10)
konacno...stari odmor 15 dana!Bez hipohondara penzionera,glavne sestre,idiotskih kolega,ludih i iskompleksiranih sefova,itd...Za ove 33 godine,svasta sam video i doziveo i nista vise ne moze da medotakne,ni lepo ni lose.Postoji samo jedna stvar koja moze jos uvek dame odusevi,da u meni pokrene lavinu osecanja,da ucini da se osetim zivim a to je priroda.Samo ona jos moze da mi dotakne dusu koju sam uvio u sedam omota i zakljucao sa sedam katanaca.Dakle,pocinje mir i tisina(mozda se pojavim poneki put na "romance caffe"-u.Pozdrav svima,posebno walliantu,taurusu,djubrencetu,sharku i ostalim O.K.( ljudima.
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis