Romance Cafe forums

All forums

zenske grudi  

views: 28723, replies: 299
total: 299, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 30
#1: (2004-12-11 00:03)
zenske grudi
dakle kad se vec prica o velicini penisa i to poprilicno, hajde da vidimo kakva su misljenja o zenskim grudima. da li volite male, velike, opustene, cvrste, sa malim ili velikim bradavicama, uopste sta volite i sta mislite o njima. za ili protiv silikona... itd.
gargamel (male, 39)
pa nisam ja bas tako los. imam i dobrih osobina... valjda... negde... ponekad... mozda...
StelarFreon
#2: (2004-12-11 02:37)
zenske grudi
male, slatke, cvrste... ))
StelarFreon is no longer member of Romance Cafe
#3: (2004-12-11 22:50)
zenske grudi
dobio sam kritiku (oprevdanu) da treba domacin da se izjasni sta voli. pa dobro. dakle, cvrste, taman da ih obuhvatim sakama i da malko kipi, ali ne bezim ni od ostalih. naprotiv uhvatim se ukostac sa njima i ne pustam . od mene do petka toliko jer idem na put, a vi izvolite, nastavite
gargamel (male, 39)
pa nisam ja bas tako los. imam i dobrih osobina... valjda... negde... ponekad... mozda...
#4: (2004-12-19 15:39)
zenske grudi
Joj kakav je ovo fleš, muško-žensko pravljenja kompleksa zbog veličina STVARNO NEČUVENO!!!!
O tome nebi ni razmišljali kad bi uzimali samo one koje vam se fizički dopadnu....
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
#5: (2004-12-20 19:26)
zenske grudi
Ja nemogu da kazem da ih nevolim volim ih ali ne velike samo malo vece taman tolike da u odredjenim pozama ima sta da se njise i sudara.
AA Srdjan (male, 29)
Ucini nesto da bi ti zivot bio zanimljiviji
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2006-05-30 16:04)
zenske grudi
BRA CODES or how the letters are actually used to define bra sizes:

A - almost boobs

B - barely boobs

C - can't complain

D - dang!

DD - double DANG!

E - enormous

F - fake

G - get a reduction

H - help me!

sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
Neo-n
#7: (2006-05-30 16:10)
zenske grudi
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#8: (2006-05-30 20:38)
zenske grudi
Može li se i ženski rod izjasniti?
Pa i ako ne može ... ja hoću:

... svoje volim ... gajim i negujem ... sreća pa sam uvek bila zadovoljna njima ... bez kompleksa (kriv je sport) ... mada mi je ponekad padala na pamet korekcija (ali tek nakon dojenja i eventualne opuštenosti) ...

Volim da na ženskoj osobi vidim grudi koje čvrsto stoje ("ponosito"), pogotovo još ako ta osoba ne ide pogrbljeno (što je retkost, moram priznati - bitan je STAV) ...
Neko pomenu (gargamel, ako se ne varam): kad muškarac uhvati u šaku da još maLko kipi ... to je po meni idealna mera ...
Dakle korpe C a veličina 3-3.5 ...

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
samsasvimsam
#9: (2006-05-30 20:47)
zenske grudi
PA GRUDI SU SAMO SPOLJNI DEO ZENE.ONA MOZE DA TE ZADOVOLJI I SA MALIM GRUDIMA AKO ZNAS DA SE IGRAS SA NJIMA.HEHE
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#10: (2006-05-30 21:18)
zenske grudi
A jel znaš ti da se igraš sa njima?
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
total: 299, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 30
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis