Romance Cafe forums

All forums

zenske grudi  

views: 40274, replies: 299
total: 299, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 30
Post #1, page: 1
#1: 2004-12-11 00:03
zenske grudi
dakle kad se vec prica o velicini penisa i to poprilicno, hajde da vidimo kakva su misljenja o zenskim grudima. da li volite male, velike, opustene, cvrste, sa malim ili velikim bradavicama, uopste sta volite i sta mislite o njima. za ili protiv silikona... itd.
gargamel (male, 39)
pa nisam ja bas tako los. imam i dobrih osobina... valjda... negde... ponekad... mozda...
page: 9
#81: (2007-12-10 12:50)
zenske grudi
Ne mogu verovati da ozbiljan, dostojanstven i uman muskarac zrele dobi mlecne zlezde smatra primarnim atributima dragih nam zenskih bica ...
Pored toliko lepsih stvari ...
Jagodicne kosti, npr ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Chorba
#82: (2007-12-10 12:59)
zenske grudi
Ili ključne kosti mmmmmmmm...

Ženske grudi ne postoje, sve je to propaganda!

Postoje samo grudi, ALI ih muškarci ne nose... Dok ne omatore i ne nagoje se, jel...
Chorba is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#83: (2007-12-10 13:00)
zenske grudi
i moja je lepe imala

Updated 1 time(s), Last update (samsasvimsam) 2007-12-10 13:04

samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#84: (2007-12-10 13:57)
zenske grudi
@dream i ostali momci

Cica jeste super, slažem. ALI silikoni se naslućuju iz aviona. Kod silikona mi se ne dopada što se tipski rade, tako da skoro sve liče jedna na drugu. Danas svaka žena sa stalnim radnim odnosom može da podigne kredit i pazari sebe sise. A nije u tome štos.
Nemam ništa protiv silikona, štaviše. Ko voli, zašto da ne. Možda se i ja jednog dana odlučim, ko zna.
No nije sve u veličini ( kao kod momaka ), ima nešto u kvalitetu kože, priridnosti oblika i toploti koje one kupovne nemaju.
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
samsasvimsam
#85: (2007-12-10 14:32)
zenske grudi
oduvek sam mrzeo balone vestacke.nekako klizi iz ruku
Please note: VIP members do not see advertising
na zapadu agejn
#86: (2007-12-10 14:34)
zenske grudi
petica
na zapadu agejn is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#87: (2007-12-10 17:57)
zenske grudi
etremice gledanje u zenske grudi moze da bude blagotvorno za zdravlje muskaraca i moze cak da im produzi zivot, smatraju nemacki naucnici u studiji koju je objavio americki medicinski casopis New England Journal of Medicine.

Istrazivaci su otkrili da desetominutno gledanje u zenske grudi ima isti efekat kao i pola sata gimnastike. U studiji, sprovedenoj na 200 ispitanika tokom pet godina, navodi se da se muskarcima, koji netremice posmatraju zenske grudi,smanjuje krvni pritisak, smanjuje opasnost od srcanih oboljenja i smanjuje puls.

"Samo deset minuta gledanja dnevno ima isti efekat kao pola sata aerobika", rekla je Karen Veterbi, jedan od autora studije."Seksualno uzbudjenje pojacava cirkulaciju, jer se poboljsava rad srca", istakla je ona i dodala da se tom radnjom smanjuje opasnost od infarkta i mozdanog udara. Prema njenim recima, kada bi muskarci redovno gledali u zenske grudi, njihov zivot bi mogao da se produzi za cetiri do pet godina.

Ona je dodala da su seksi zvezde dokazale da veoma blagotvorno deluju na zdravlje muskaraca.

Updated 1 time(s), Last update (samsasvimsam) 2007-12-10 17:57

#88: (2007-12-10 18:41)
zenske grudi
Moje grudi su extra!Ponosim se njima!
samanta65 (female, 40)
Ako si hrabar i spreman na izazov cekam te...Sta bude bice?!
#89: (2007-12-10 18:53)
zenske grudi
a, da nam pokazes...ako moze?
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
#90: (2007-12-10 20:33)
zenske grudi
Postoji pitalica DA LI JE ZENA PAMETNIJA STO SU JOJ VECE GRUDI? Odbgovor je STO SU ZENI VECE GRUDI, TO JE MUSKARAC MANJE PAMETNIJI!
Pozdrav svima!
bane9 (male, 29)
Strasna ljubav je isto sto i avet: svi govore o njima, ali ih niko jos nije video!
total: 299, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 30
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.