Romance Cafe forums

All forums

Ne mogu da verujem  

views: 3924, replies: 56 LOCKED
total: 56, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
#1: (2004-12-11 11:38)
Nemogu da verujem
Dobro bre ljudi jeste li normalni?Imate li ribe ili frajere sta vec?,Po ceo dan ste na netu,sta radite toliko?Svaka cast sajtu i moderatorima kome vec treba ali ljudi su def.odlepili.Ja svratim ovde skoro svaki dan,pola cuke i to je to,ali ima pojedinih znaci kad god se ulogujem oni su tu.Moze li neko da mi objasni o cemu se ovde radi?Ima li nesto free sta se deli ovde?HVALA.p0z
osmi putnik (male, 33)
Delphy
#2: (2004-12-15 00:54)
Nemogu da verujem
Interesantno nam je...dok je napolju hladno, mi sedimo u kafeu...po neko jos nesto radi na netu i usput kafenise...
Licno mislim da u tome nema nista lose, jos kad bi moglo da se naruci i pice...
Delphy is no longer member of Romance Cafe
Kanji
#3: (2004-12-15 13:59)
Nemogu da verujem
ja sam inace na kursu od 9 do 3..pa koristim pare ove kraljevine da pricam s nasim ljudima..verovatno si i primetio da ima dosta iz inostranstva..i ovo je nacin na koji odrzavamo kontakt s nasim narodom...
meni koja sam ovde u ovoj severnoj zabiti od zemlje ekstremno puno znaci, to sto mogu na mom jeziku da "pricam" i upoznam interesantne ljude... i sta jos reci vise sem toga...
viva internet )
Kanji is no longer member of Romance Cafe
dobardan
#4: (2004-12-30 14:10)
Nemogu da verujem
ovo se josh uvek pishe odvojeno,dakle "ne mogu".
molimlepoidrugiput.
dobardan is no longer member of Romance Cafe
Kanji
#5: (2005-01-04 09:53)
Nemogu da verujem
ne rade mi tipkice bas najbolje...
pa nemogu da odvojim te dve reci..
hahahahahah
ne merem!!!!!!!
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-01-06 18:05)
Nemogu da verujem
Kanji: ne rade mi tipkice bas najbolje...
pa nemogu da odvojim te dve reci..
hahahahahah
ne merem!!!!!!!

Draga Kanji, bez obzira da li mislite da mozete ili ne mozete, u pravu ste. Sve se moRe kad se zeli i oseti potreba za necim...
TNTiTNT (male, 35)
Ljubav nije samo rec!
Kanji
#7: (2005-01-07 09:48)
Nemogu da verujem
mene neko nije razumeo izgleda...ali nema veze...
#8: (2005-01-07 13:46)
Nemogu da verujem
U potpunosti se slazem sa Vama .Od 6 ujutro do 7 uvece govorim na meni stranom jeziku (ipak meni je 49 godina )i kad dodjem kuci a imam slobodnog vremena cisto zadovoljstvo mi je razgovarati sa nasim iz cijewlog svijeta.
PS.
Ne nedostaje mi zemlja ,nedostaju mi ljudi.
bobo1955 (male, 49)
Necu zvaku hocu kusur
#9: (2005-01-07 15:40)
Nemogu da verujem
dobardan: ovo se josh uvek pishe odvojeno,dakle "ne mogu".
molimlepoidrugiput.

dusa moja...on i ovde vodi racuna o gramatici..)))opusti se,ovde je samo bitno da se ljudi nadju..pa sad zavisi sta ko trazi..
a ti za mene i dalje ostajes goosar koji plovi morima dok ne nadje ono "nesto".
ja volim ovakve sajtove..iscaskam se kad sam raspolozena..popijem kaficu u drustvu...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#10: (2005-01-08 01:56)
Nemogu da verujem(da ovde ima zmija)
Opasnice, jel ste otrovne?
HerojUlice2 (male, 40)
Originali mi zavide, bolje se prodajem od njih...
total: 56, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis