Romance Cafe forums

All forums

Ne mogu da verujem  

views: 3928, replies: 56 LOCKED
total: 56, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2004-12-11 11:38
Nemogu da verujem
Dobro bre ljudi jeste li normalni?Imate li ribe ili frajere sta vec?,Po ceo dan ste na netu,sta radite toliko?Svaka cast sajtu i moderatorima kome vec treba ali ljudi su def.odlepili.Ja svratim ovde skoro svaki dan,pola cuke i to je to,ali ima pojedinih znaci kad god se ulogujem oni su tu.Moze li neko da mi objasni o cemu se ovde radi?Ima li nesto free sta se deli ovde?HVALA.p0z
osmi putnik (male, 33)
page: 3
#21: (2006-11-01 11:27)
Ne mogu da verujem
osmi putnik: Dobro bre ljudi jeste li normalni?Imate li ribe ili frajere sta vec?,Po ceo dan ste na netu,sta radite toliko?Svaka cast sajtu i moderatorima kome vec treba ali ljudi su def.odlepili.Ja svratim ovde skoro svaki dan,pola cuke i to je to,ali ima pojedinih znaci kad god se ulogujem oni su tu.Moze li neko da mi objasni o cemu se ovde radi?Ima li nesto free sta se deli ovde?HVALA.p0z

???????????

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-11-01 11:28

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Greenisgoodforeyes
#22: (2006-11-01 20:44)
Ne mogu da verujem
Evo na primer ja! "Javilo" mi se da cu jednog dana postati moderator, pa sam se temeljno pripremala!

Je l' to opravdano
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
BUKOWSKY
#23: (2006-11-01 21:21)
Nemogu da verujem
osmi putnik: Dobro bre ljudi jeste li normalni?Imate li ribe ili frajere sta vec?,Po ceo dan ste na netu,sta radite toliko?Svaka cast sajtu i moderatorima kome vec treba ali ljudi su def.odlepili.Ja svratim ovde skoro svaki dan,pola cuke i to je to,ali ima pojedinih znaci kad god se ulogujem oni su tu.Moze li neko da mi objasni o cemu se ovde radi?Ima li nesto free sta se deli ovde?HVALA.p0z

...ribe dele ribice a kitovi kitice...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#24: (2006-11-01 21:23)
Ne mogu da verujem
Moze li neko da mi objasni o cemu se ovde radi?Ima li nesto free sta se deli ovde?

ima recimo...free will&open mind za verbalni promiskuitet...i deli se u paketima po 100 g...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
BUKOWSKY
#25: (2006-11-01 21:34)
Ne mogu da verujem
...evo ti za pochetak kila...ajd' 100-200g +-...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
triViALna
#26: (2006-11-01 21:38)
Ne mogu da verujem
eh Buky, ti bi oMa na kile (zive vage) - ko ce to bRRRRRRRe da prezivi, vidiS da je coEku i 24 sata online previsHe on the line!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#27: (2006-11-17 18:51)
Nemogu da verujem

...Osmi...mojne da zovem Sigurni Viver...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#28: (2006-11-30 03:32)
Ne mogu da verujem
salamandra (female, 23)
come è bello stare insieme a te......
#29: (2006-12-01 14:19)
Ne mogu da verujem
eeee sve to zavisi od dve stvari. Prva stvar je kako ti je na poslu (da li radis za racunarom ili nisi blizu istog), a druga stvar je konekcija (da smo jos uvek na dial-upu ne bi bilo tako).
Ma sta i ti pitas, da su svi srecni i zadovoljni svojim vezama i brakovima ne bi ih ni vidjao ovde ... vole ljudi leba preko pogache
svekar (male, 29)
Budimo realni ... da li orgazam moze da bude stanje ili je samo bolno-ugodan grch?
#30: (2006-12-01 14:23)
Ne mogu da verujem
е??? ... свекар би снајку???

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 56, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis