Romance Cafe forums

All forums

Kad te draga osoba povredi  

views: 6242, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
ALEXANDRA
#1: (2004-12-19 06:05)
Malo mi je tesko pricati o tome.Jos ni sama ne znam kako se osecam.U meni se bore razocaranost,bes.
Imam prijateljicu za koju sam mislila da me ceni i postuje.Ono sto sam saznala,dovelo je u situaciju da mislim da sam se veoma prevarila.O cemu se radi?Pre samo 3 nedelje sam raskinula sa deckom.Razlog naseg raskida je njegova neodlucnost.Ima 30 godina,a ponasa se kao da je u pubertetu.Bitno mu je da je u centru paznje,da svi lete oko njega,da mu ispunjavaju hirove,jednostavno da bude sve onako kako on zeli.
Meni je to smetalo.Osnova svake veze je uzajamno poverenje,kompromis.To kod njega nije postojalo dok smo bili zajedno.
Od prvog dana nase veze,ona je bila ta koja je sve znala.Svaki detalj nasih zajednickih trenutaka.Delovalo je kao da joj je drago zbog mene.
Moje saznanje da se on opija do iznemoglosti,da s vremena na vreme koristi i drogu,sve je to jos vise doprinelo mojoj odluci da prekinem vezu sa njim.
Sve je i ona to znala.Cinilo se da me razume.Pokusavala je da me oraspolozi.
Medjutim sve se preokrenulo juce.Od sasvim neke nebitne osobe u mom zivotu,saznala sam da su moj bivsi decko i moja "najbolja" prijateljica u vezi od pre nedelju dana.To je i potvrdjeno s njene strane.Pitala sam je,iz prostog razloga mislivsi da nije istina.Sokirala sam se kad sam saznala da jeste.
Ne zelim da imam bilo kakvog kontakta sa njim,jer jednostavno ne mogu da budem bliska sa osobom koja se odaje drogi i prekomernom konzumiranju alkohola.
Ona mi je jako draga,i ne bih zelela da prodje kao i ja.Jednostavno,ne znam sta da radim.Ona je poput mene.O svemu imamo isto misljenje,sve isto volimo ili ne volimo,isto osecamo.Neverovatno koliko smo slicne.
STA DA RADIM?
Da prekinem to prijateljstvo ili sta?Povredjena sam.Imam osecaj da mi je zabola noz u ledja.Pa pobogu,mogla je da saceka bar mesec dva,a ne da baca so na ranu.Ne znam sta da radim,sta da mislim,kako da se osecam.
Nije lako.Uopste mi nije lako!
ALEXANDRA is no longer member of Romance Cafe
#2: (2004-12-19 07:00)
E ovako,da je ona tvoja "najbolja"drugarica kako ti kazes,nebi ona cekala mesec dva pa da nesto uradi-nikad to nebi uradila.Sto se tice drugarstva toliko o tome.Medjutim postoji jos jedna stvar kod zena(govorim iz licnog iskustva i mojih prijatelja)prestiz.Mozda se sad neko nadje uvredjen nije ni bitno ali,zene u 90%slucajeva u svojim "najboljim"drugaricama vide rivala da nekazem neprijatelja pogotovo ako ona uz to i lepo izgleda.I onda pocinje......pocinje "takmicenje".Moze da traje i dug vremenski period,cak godinama,ceo zivot.Sad ako bih nastavio da pisem trebalo bi mi nekoliko stranica i nista nebi resili oko tvog problema.Bitna stvar sta sam hteo da ti kazem je:da netrebas da se svadjas sa "drugaricom",jednostavno se udalji od nje,situacija ce te sama udaljiti.Neces valjda da izlazis sa "njenim" deckom i njom.Vreme leci sve tako da se neces ni okrenuti a vec ce proci dosta vremena od kada se nisi videla sa navikom(drugaricom) koju si do sada imala.Sto se narkomana i alkosa tice-KO GA JEBE-da je neki frajer i da te stvarno gotivio nikad to nebi uradio,ili bar ti nikad nebi saznala mala sala na svu muku.Toliko od mene,preterao sam vise dosadno mi je sad pa pisem.

Btw.Nadam se da ce ti nesto od ovoga pomoci u ovim momentima.Ae p0z
osmi putnik (male, 33)
#3: (2004-12-19 21:26)
...hm,malo je bas luda situacija...da...savet-ne veruj nikome..koliko je to moguce to je vec nesto drugo,ali..ja uvek kazem,da niko nije vredan gubitka dobrog prijatelja...e sada to je mac sa dve ostrice-mozes da se zapitas ko je tu sada "los"ona ili on? i ko je tebi trenutno vredniji`? jer ocigledno je da je tesko da oboje "izbrises" istovremeno,ali...ima i nesto sto se zove -navika-dobro razmisli i odluci...znam da je tesko,ali to samo ti moras da uradis,odlucis..SAMA.svi saveti su ok,dobro doju,ali najiskreniji odgovor i najbolje resenje,mozes samo sama sebi da pruzis i pronadjes...pozdrav
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
gagana
#4: (2004-12-19 22:53)
Jednoma sam bila u istoj takvoj situaciji kao ti sada,ali ja sam iskulirala i decka i nazoviti drugaricu.
Veruj mi sve to kasnije dodje na svoje,jeste da je u tom trenutku bio sok i veliki udarac,ali nista nije bitnije od tebe same.

P.S. SAMO BUDI COOL,SVE CE DOCI NA SVOJE
( VERUJ MI )
gagana is no longer member of Romance Cafe
Kanji
#5: (2004-12-20 11:03)
sta ja znam..kako si ti prosla s njim, tako ce verovatno i ona... lose!! najbolje je na svojim ledjima osetiti...uvek bilo uvek ce i biti..na tudjim greskama se ne moze uciti...
ali mislim da nema smisla to sto je uradila doduse... covek se u takvim trenutcima zapita da li je to jedno iskreno prijateljstvo ili je tu prikrivena neka ljubomora.. ko ce li ga znati..ali ako ste toliko dobre prijateljice bile kao sto kazes, onda ce se i ona opametiti i shvatiti da su prijatelji vecni..a muskarci ili zene dolaze i odlaze... pusti nek tece sve svojim tokom... ko zna zasto je to dobro??

a sad i sama znas... sledeci kad naidje bices na oprezu, zar ne...
Kanji is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
MAXIM
#6: (2005-02-01 00:07)
DUSO MOJA,MISLIM DA STE VAS DVE NE USKLADJENE...AKO VEC ZELITE ISTE MUSKARCE,ZNACI DA STE SUJETNE JEDNA NA DRUGU,TAKO DA BI PRAVI POTEZ BIO "DELJENJE" (NEMOJ MI RECI DA NIKADA NISI POZELELA NJENOG TIPA MMMMM OBOZAVAM ZENSKU SUJETU...ONA JE MOJ SLATKI BONUS,KAO STO PRICA KAZE,UMESTO JEDNE ZAKUCAM DVE MUVE,NEKAD I 3 JEDINI PRAVI SAVET JE DA ISKULIRAS (KULOVE )SVE DRUGO BICE SUVISNO,I POGRESNO PROTUMACENO...POZDRAV
MAXIM is no longer member of Romance Cafe
#7: (2005-02-01 00:26)
Prave i iskrene prijateljice to ne rade. Mogu da zamislim koliko si povredjena, ali gledaj bolju stranu svega toga, a ta je da te ni on (takav kakav je), ni ona (tako dvolicna, bezosecajna i egoisticna) NISU ZASLUZILI.
Ti si predivna osoba i ovo je samo bio plus za tebe. Sve se dogadja s razlogom, tako i ovo... Otkrila si njeno pravo lice (bolje sad nego da te je i dalje folirala i glumila prijateljstvo), a to je jako dobra osnova za ono dalje, jer ces s vise opreza birati momke i prijatelje, jer ces naci one koji ce te biti dostojni. Veliki pozdrav, divna si ti cura
Lara Croft (female, 37)
Ja se samo zezam :o)
#8: (2005-02-01 01:53)
Uzas, nikakva sujeta ni rivalstvo ne mogu da opravdaju postupak nazovi drugarice.Sto se tice doticnog gospodina iz prilozenog se vidi njegova moralna vrednost ,tako da je komentar suvisan.

Medju mojim prijateljima vazi jedno nepisano pravilo (neko ce to prokomentarisati ),koje glasi necju bivsu nesmes ni da pogledas a kamo li da muvas,suprotno znaci da svog prijatelja nepostujes.

Ne verujem da je on jedino slobodno musko u kraju pa da je mucenica bila upucena na njega.Usput rekla si gore da je znala sve o njemu i da se gnusla nad njegovim socijalnim ponasanjem(alkogol,droga,sebicluk).

TO ti nije nikakva prijateljica,ona ima neku frku u glavi i uvek mozes da ocekujes slicne stvari u buducnosti.

Bivsi decko je proslost zajedno sa njegovom izabranicom.to je jedino sto trba da ti je na pameti.

Verovatno to boli do suza i vise ali bolje ziveti u surovoj istini nego u divnoj zabludi
Dorcolac (male, 33)
Zivot je jedan i bice onakav kaKvim ga sebi uredis,
ILONKA
#9: (2005-03-10 13:16)
zaljubile smo se u istu osobu dok smo isli kuci ja sam cutala dok je ona celo vreme pricala o njemu nije joj bilo sumnjivo da cutim bila zaokupirana sama sa sobom i sa sutrasnjim izlaskom kad sam stigla kuci isplakala se pa pomislim treba ovo meni sutradan oni se sretnu a ja se povukla i samo slusala njene price proslo je dosta godina kad sam joj priznala da koliko sam patila dok je trajaja ta veza ali sad vec ni ne zalim jer zivot uvek priredi nesto i upozla moju jedinu prvu i pravu ljubav
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#10: (2005-03-10 16:35)
ALEXANDRA, geneRRatzio wolish li fe...?

Shala, naRRawno, retyu T samo edno a to su dwe stwaRRi:

- stRRah i (NE)znanye nema.yu tzenu.
- pokazzi mi onog ko ume da se odlOOchi i ya tyu T pokazaT pobednika.
- ako sama seB ne pomognesh niko to netye motyi.

Poz 2 u i teRRai to u Q...!

Updated 2 time(s), Last update (SHARK69) 2005-03-10 16:36

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
total: 61, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis