Kad te draga osoba povredi
Hvala svima na savetima.Dosuse ja sam malo svojeglava,pa sam opet uradila po svom.Proslo je izvesno vreme.od svega toga,i neke stvari su se promenile.Doduse,oni su jos uvek zajedno.Ako jedno drugom odgovaraju,to je ok.Nisam mogla da budem necovek,pa sam se pomirila sa njom,ali sad se stvari malo drugacije odvijaju.Sad sam ja ta koja vodi igru.Moram da priznam da se super osecam.Izlazim sa njom.cujemo se redovno,ali nikad,bas nikad ne pricamo o meni i njemu,o njoj i njemu,uopstno,ne pricamo o njemu.I dalje znam da je pogresila.Imam ogromno srce pa umem da prastam.Ali ne zaboravljam.Neko od gore sve to gleda,pa ce se i njoj vratiti ono sto je pogresila prema meni.Nisam vise ljuta,ni tuzna,ni razocarana.Moj zivot je i dalje ispunjen mnogim sitnicama,ljudima,desavanjima.Ja sam krenula dalje,a ona je ostala da tapka na istom mestu gde je i pocela.Sta vise,sad je i malo zalim,jer jos uvek nije uvidela da je on vrti oko malog prsta.Laze sama sebe,ne mene.Cak i pocinje da veruje u svoje lazi.Bogu hvala,ja sam se okrenula na vreme od njega,a ona ima sve manje vremena da uvidi pravu istinu.Mislim da ce to biti njena kazna.Ne moram ja da je kaznim s time sto necu biti prijatelj.Vreme ce pokazati svoje.Ja sam svoje odavno rekla i pridrzavam se toga.A to je da ni jedan muskarac nije vredan mene,moje srece i mojih suza,pa tako ni on.A prijatelj je prijatelj,i ja nju prihvatam sa svim njenim vrlinama i manama.
ALEXANDRA R. is no longer member of Romance Cafe