Romance Cafe forums

All forums

Kad te draga osoba povredi  

views: 6246, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2004-12-19 06:05
Malo mi je tesko pricati o tome.Jos ni sama ne znam kako se osecam.U meni se bore razocaranost,bes.
Imam prijateljicu za koju sam mislila da me ceni i postuje.Ono sto sam saznala,dovelo je u situaciju da mislim da sam se veoma prevarila.O cemu se radi?Pre samo 3 nedelje sam raskinula sa deckom.Razlog naseg raskida je njegova neodlucnost.Ima 30 godina,a ponasa se kao da je u pubertetu.Bitno mu je da je u centru paznje,da svi lete oko njega,da mu ispunjavaju hirove,jednostavno da bude sve onako kako on zeli.
Meni je to smetalo.Osnova svake veze je uzajamno poverenje,kompromis.To kod njega nije postojalo dok smo bili zajedno.
Od prvog dana nase veze,ona je bila ta koja je sve znala.Svaki detalj nasih zajednickih trenutaka.Delovalo je kao da joj je drago zbog mene.
Moje saznanje da se on opija do iznemoglosti,da s vremena na vreme koristi i drogu,sve je to jos vise doprinelo mojoj odluci da prekinem vezu sa njim.
Sve je i ona to znala.Cinilo se da me razume.Pokusavala je da me oraspolozi.
Medjutim sve se preokrenulo juce.Od sasvim neke nebitne osobe u mom zivotu,saznala sam da su moj bivsi decko i moja "najbolja" prijateljica u vezi od pre nedelju dana.To je i potvrdjeno s njene strane.Pitala sam je,iz prostog razloga mislivsi da nije istina.Sokirala sam se kad sam saznala da jeste.
Ne zelim da imam bilo kakvog kontakta sa njim,jer jednostavno ne mogu da budem bliska sa osobom koja se odaje drogi i prekomernom konzumiranju alkohola.
Ona mi je jako draga,i ne bih zelela da prodje kao i ja.Jednostavno,ne znam sta da radim.Ona je poput mene.O svemu imamo isto misljenje,sve isto volimo ili ne volimo,isto osecamo.Neverovatno koliko smo slicne.
STA DA RADIM?
Da prekinem to prijateljstvo ili sta?Povredjena sam.Imam osecaj da mi je zabola noz u ledja.Pa pobogu,mogla je da saceka bar mesec dva,a ne da baca so na ranu.Ne znam sta da radim,sta da mislim,kako da se osecam.
Nije lako.Uopste mi nije lako!
ALEXANDRA is no longer member of Romance Cafe
page: 3
deriste
#21: (2005-03-21 20:49)
E, stvarno vi ste zene blesave ponekad.
Zar je toliko neko vredan nerviranja, patnje,...
pa tako sami sebe samo vise zagorcavate zivot,
a onda " kuku sta sam uradila"
koji vam je djavo ZIVOT IDE DALJE
sto kazu stari ljudi " jedan se protego drugi se dotego dok se ne nadje onaj pravi"
a to za prijateljice samo se ponekad zapitajte koliko su vam stvarno prijateljice.
deriste is no longer member of Romance Cafe
#22: (2005-03-21 21:01)
ha,ha,ha....da ti kazem onako najiskrenije? kada ti kao muskarac to kazes i pises...veruj mi da jesi u pravu...delimicno...samo treba sebe pronaci i ostatoi svoj...za sve drugo ce se vreme vec pobrinuti,jer ono ipak cini svoje(vreme)...na kraju bude bas to sto si napisao,a prijateljstvo?e to je druga tema i mnogo teska,..u svakom slucaju,niko osim nas samih nam ne moze pomoci...a to jeste tezak proces ,samo treba izdrzati.
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#23: (2005-03-21 21:33)
Treba samo imati volje za sve ..onda je sve mnogo lakse ..
ovaj svet je surov , niko nas nece zastiti i cuvati ako mi to sami ne ucinimo za svoje dobro ...
ima prijateljstva dugih po dvadesetak godina pa se stvari na kraju desi ...ljudi kriju svoje lice ..ne treba se zbog toga nervirati , mlada si , uzivaj i ostvaruj svoje snove , nedaj da ti ih neki rusi ...
Zeljica (female, 18)
Mnoge stvari u zivotu smo mogli uciniti da se nismo bojali , a nismo trebali...
ALEXANDRA R.
#24: (2005-03-28 23:06)
sofija123: ......Jednostavno,ne znam sta da radim.Ona je poput mene.O svemu imamo isto misljenje,sve isto volimo ili ne volimo,isto osecamo.Neverovatno koliko smo slicne.......
Kazes slicne ste ...i ovog puta te drugarica preduhitrila....sada je osudjujes...rekal bih da je to u pitanju...upravu si slicne ste...glupacice....ona zato sto ne zna na tudjim greskama da uci a ti sto prisvajas nesto sto ti ne pripada
...mislim da taj decko nije tvoje privratno vlasnistvo i ima pravo da ga bira ko hoce...a zasto ne ona...

Kao prvo,da je osudjujem,ne bih joj oprostila i nastavila da se druzim sa njom.
Kao drugo,ne mozes da ocenjujes nekoga da li je glup ili nije,sve dok ne upoznas tu osobu.Niko od nas nije glup,svi smo pametni na svoj nacin.
Kao trece,ne prisvajam ja nikoga.Njena je stvar s kim ce biti.
E sad izgleda da nisi pazljivo citala.Uopste nije problem u nasoj slicnosti,vec u tome sto je mogla da saceka neko vreme,da ja malo ohladim glavu i da prebolim,a ne odmah da mu poleti u krevet.
I opet ponavljam,njoj sam oprostila,jer mi je draga,bez obzira na sve.A sto se njega tice,tu nemam reci.Ja sam samo covek koji ima srce,dusu i mozak,pa sam uradila onako kako mislim da je najbolje.Uostalom,vreme ce pokazati da li sam pogresila ili ne.
ALEXANDRA R. is no longer member of Romance Cafe
#25: (2005-03-29 09:00)
Nisi ni blesava ponekad, ni glupa, ni bilo šta od toga. Imas zivotnu situaciju koju nije lako resiti i mozda zato pravis logicne greske. Kazes: "Imam ogromno srce pa umem da prastam.Ali ne zaboravljam.Neko od gore sve to gleda,pa ce se i njoj vratiti ono sto je pogresila prema meni". Jesi li joj oprostila samo da bi docekala trenutak kad ce joj se vratiti? Jesi li ostala samo da bi dozivela trenutak osvete???
Kazes jos: "Ja sam krenula dalje,a ona je ostala da tapka na istom mestu gde je i pocela.Sta vise,sad je i malo zalim..." i "Mislim da ce to biti njena kazna.Ne moram ja da je kaznim s time sto necu biti prijatelj..."
Jebes takvo "prijateljstvo"!!!

Sve si rekla u svojoj uvodnoj recenici:" Zivot je vredan zivljenja, jer nam uvek pruza nove mogucnosti". Zasto to ne postujes?

Pozdrav svima!
Aleks1 (male, 33)
Život počinje u tridesetoj...
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2005-03-29 10:53)
ma ostavi oboje iza tebe,to ti nije drugarica,a i on je moron kada je uopste pomislio da se smuva sa njom,,,jednostavno zivot je chudo,ali gurash dalje zato opusteno,,,
hellboy011 (male, 28)
..sini-vini..
#27: (2005-03-29 12:09)
sinoc cugam sa drugom, prolazi mi bivsa, jos nepreboljena, draga:''Ceco, ceco, cecooooooooooooooooooooooo...'', a ona ni da se okrene. Opet sam se morao zacugati sa rajom. bas bedaja
Konfucije (male, 27)
Skupljam slicice, salvete i postere New kids on the block i volim sve sto vole mladi :) kekeke
#28: (2005-03-29 16:58)
a tebi to tesko padaaaaa......ha,ha,ha..mislim to zapijanje i opijanje...navika..ali nije to pravo "lecenje"...samo unistavanje..
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#29: (2005-03-30 09:37)
djubrence: a tebi to tesko padaaaaa......ha,ha,ha..mislim to zapijanje i opijanje...navika..ali nije to pravo "lecenje"...samo unistavanje..

c c c ; mozda je to sestro zbog mentaliteta. nikada si ne bi dozvolio da cugam zbog problema, cugam zbog i sa drustvom, a s drustvom manje mislis o problemima.
Konfucije (male, 27)
Skupljam slicice, salvete i postere New kids on the block i volim sve sto vole mladi :) kekeke
#30: (2005-03-30 10:26)
..c,c,c..ja to dobronamerno BRATE...nije bio savet,vec razmisljane...znas ti sve,ne sumnjam..
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis