#1: 2004-12-19 06:05
Kad te draga osoba povredi
Malo mi je tesko pricati o tome.Jos ni sama ne znam kako se osecam.U meni se bore razocaranost,bes.
Imam prijateljicu za koju sam mislila da me ceni i postuje.Ono sto sam saznala,dovelo je u situaciju da mislim da sam se veoma prevarila.O cemu se radi?Pre samo 3 nedelje sam raskinula sa deckom.Razlog naseg raskida je njegova neodlucnost.Ima 30 godina,a ponasa se kao da je u pubertetu.Bitno mu je da je u centru paznje,da svi lete oko njega,da mu ispunjavaju hirove,jednostavno da bude sve onako kako on zeli.
Meni je to smetalo.Osnova svake veze je uzajamno poverenje,kompromis.To kod njega nije postojalo dok smo bili zajedno.
Od prvog dana nase veze,ona je bila ta koja je sve znala.Svaki detalj nasih zajednickih trenutaka.Delovalo je kao da joj je drago zbog mene.
Moje saznanje da se on opija do iznemoglosti,da s vremena na vreme koristi i drogu,sve je to jos vise doprinelo mojoj odluci da prekinem vezu sa njim.
Sve je i ona to znala.Cinilo se da me razume.Pokusavala je da me oraspolozi.
Medjutim sve se preokrenulo juce.Od sasvim neke nebitne osobe u mom zivotu,saznala sam da su moj bivsi decko i moja "najbolja" prijateljica u vezi od pre nedelju dana.To je i potvrdjeno s njene strane.Pitala sam je,iz prostog razloga mislivsi da nije istina.Sokirala sam se kad sam saznala da jeste.
Ne zelim da imam bilo kakvog kontakta sa njim,jer jednostavno ne mogu da budem bliska sa osobom koja se odaje drogi i prekomernom konzumiranju alkohola.
Ona mi je jako draga,i ne bih zelela da prodje kao i ja.Jednostavno,ne znam sta da radim.Ona je poput mene.O svemu imamo isto misljenje,sve isto volimo ili ne volimo,isto osecamo.Neverovatno koliko smo slicne.
STA DA RADIM?
Da prekinem to prijateljstvo ili sta?Povredjena sam.Imam osecaj da mi je zabola noz u ledja.Pa pobogu,mogla je da saceka bar mesec dva,a ne da baca so na ranu.Ne znam sta da radim,sta da mislim,kako da se osecam.
Nije lako.Uopste mi nije lako!
ALEXANDRA is no longer member of Romance Cafe