Romance Cafe forums

All forums

nasta najvise se zenske upecaju dali na veliku lov  

views: 2245, replies: 24 LOCKED
total: 24, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
#1: (2004-12-23 02:58)
zeleo bi da saznam nasta sadasne zenste se upecaju i sta najvise traze dali dabudes lep ili da imas mnogo para ili da imas velike veze i lanci za sve
dragan 5 (male, 35)
ljubi ljubi a glavu negubi
ustakarausta
#2: (2004-12-23 03:20)
na ono sto muskarci jos nisu zamislili a kamoli popunili bunar , jer zenska nije samo rupa kao mi muskarci sto smo kao tarabe, jer se zna taraba bez rupe ne moze da stoji , a da nije rupa , gde bi stao taraba, izvinite braco ali i moj otac je taraba
ustakarausta is no longer member of Romance Cafe
biljana
#3: (2004-12-23 09:55)
dragan 5: zeleo bi da saznam nasta sadasne zenste se upecaju i sta najvise traze dali dabudes lep ili da imas mnogo para ili da imas velike veze i lanci za sve

Dragi Dragane, prvo uzmi bukvar, ili eventualno neku
gramatiku za pocetnike, a do postavljanja teme na raznim forumima, moraces mokotrpno da ucis, da bi oni koji zele da ucestvuju na forumu shvatili o cemu pises.
biljana is no longer member of Romance Cafe
obicna
#4: (2004-12-23 09:56)
dragan 5: zeleo bi da saznam nasta sadasne zenste se upecaju i sta najvise traze dali dabudes lep ili da imas mnogo para ili da imas velike veze i lanci za sve

JBT, sto si nepismen! Jos kada ti vidim oruzje u rukama.... UH!

obicna is no longer member of Romance Cafe
#5: (2004-12-23 10:58)
....znaci muskarac je "pecaros-ribolovac"..a zene su "ribe"?..pa dobro-eto,mislim da je to stvar ukusa...ako doticni "peceros"poseduje osobine koje ta "riba " voli,pa sta da kazem osim,da su se pronasli? ima i "riba" koje ne znaju ko i sta im odgovara pa tako idu u krug, i vole traze nekoga sa tim vezama ,lancima,lovom...ipak svako valjda treba da zna sta hoce i voli,pa ce to valjda i pronaci...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2004-12-23 13:00)
Dragi moji..pa necemo sada da ga kritikujemo zbog pravopisa...dobro,malo je lose napisano ali se moze razumjeti sta decko zeli znati....U danasnje vreme je vrednost ljubavi totalno zapostavljena,malo je ljudi koji jos cene pravu i iskrenu ljubav,bez laznog foliranja......svi smo veoma upuceni u neke zivotne stvari i znamo vrlo dobro da danasnje devojke izmedju ljubavi i navca i moci ipak odabiru ovo drugo...zasto? Zato sto misle da ce ima novac i moc obezbediti neku buducnost,a samo ljubav...eeeeeee...pa voljece ona njega ako ima para.....heheheh......!!!!!
SRNICA (female, 34)
melem na ranu
#7: (2004-12-23 13:33)
djubrence: ....znaci muskarac je "pecaros-ribolovac"..a zene su "ribe"?..pa dobro-eto,mislim da je to stvar ukusa...ako doticni "peceros"poseduje osobine koje ta "riba " voli,pa sta da kazem osim,da su se pronasli? ima i "riba" koje ne znaju ko i sta im odgovara pa tako idu u krug, i vole traze nekoga sa tim vezama ,lancima,lovom...ipak svako valjda treba da zna sta hoce i voli,pa ce to valjda i pronaci...

hvala ti na pompc svaka ti cast upravu si na sve
dragan 5 (male, 35)
#8: (2004-12-23 13:45)
biljana:

Dragi Dragane, prvo uzmi bukvar, ili eventualno neku
gramatiku za pocetnike, a do postavljanja teme na raznim forumima, moraces mokotrpno da ucis, da bi oni koji zele da ucestvuju na forumu shvatili o cemu pises.

znaci po tvome timislis da ja nisam dovoljno pismen ja onda da ja dolazim kod tebe dami odrzs casove dabise ija opismenio
dragan 5 (male, 35)
#9: (2004-12-23 13:54)
SRNICA: Dragi moji..pa necemo sada da ga kritikujemo zbog pravopisa...dobro,malo je lose napisano ali se moze razumjeti sta decko zeli znati....U danasnje vreme je vrednost ljubavi totalno zapostavljena,malo je ljudi koji jos cene pravu i iskrenu ljubav,bez laznog foliranja......svi smo veoma upuceni u neke zivotne stvari i znamo vrlo dobro da danasnje devojke izmedju ljubavi i navca i moci ipak odabiru ovo drugo...zasto? Zato sto misle da ce ima novac i moc obezbediti neku buducnost,a samo ljubav...eeeeeee...pa voljece ona njega ako ima para.....heheheh......!!!!!

koliko vidim dasi ukapirals zasta sam pitao bas ovakva pitanja hvala ti na pomoci pozdrav
dragan 5 (male, 35)
#10: (2004-12-23 14:32)
moje je misljenje da ima vise zenske koje ce da glune ljubav najveca au principu one samo rade sto vole velike pare i pristaju na sve
nebac (male, 38)
da vidimo sta ce biti a sta bude neka bube valda ce da nesto bude
total: 24, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis