Romance Cafe forums

All forums

GDE JE NESTALO?  

views: 6776, replies: 95
total: 95, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-12-23 18:16
GDE JE NESTALO?
Pitam se gde je nestalo držanje za ruke, mirisanje lipe i gledanje u zvezde? Gde se izgubila vernost, principi, neki normalni kriterijumi u odabiru partnera ili parametara koji će nas voditi u životu? Koja su danas merila vrednosti? Izgleda da se danas moramo stideti onoga na šta bi ustvari trebali biti ponosni... a da se trebamo ponositi onim čega se treba stideti.... hm... baš čudno... i meni neshvatljivo!
bisercic is no longer member of Romance Cafe
page: 9
ledobermann
#81: (2007-01-20 03:02)
GDE JE NESTALO?
Drina: nissta nije nestalo traje u dvoje ili kako vec...a i ssto je nestalo-odnesseno,ona je vratila...tako kazzu ljudi

tako je drina...sve je vratila sto je odnela i eno je spava u krevetu,mene tresu zivci...pa.....imas li cigaretu jednu,dve
ledobermann is no longer member of Romance Cafe
#82: (2007-01-20 03:51)
GDE JE NESTALO?
..... ....vojčice 73...to što smo mi prve ljubavi mazili uz to deca nisu kriva.....mojne ih zadirkuješ..... ...............
ca blues (male, 36)
Vronsky

VIP
#83: (2007-01-20 09:12)
GDE JE NESTALO?
Te davne 2006. godine bio je ovde jedan lik koji bi mnogo bolje od mene mogao reci da li je nestalo to o cemu pricate ...
Posto je umro i ostavio mi legacy moram preneti njegove neusahle misli ...
Nije nestalo ...
Naravno da nije, mislim da to svi znamo, samo jako retko spustimo rucnu i dopustimo bas tom delu nase licnosti da ispliva ...
Persona non grata u surovom okruzenju, crna ovca medju iskezenim vukovima, tulipan medju HI-teck gadzetima je svako ko sebi dozvoli momente iskrenosti i javno prikazivanje svoje emotivne strane ...
Ako se kao standard zrelosti, ozbiljnosti i pravilnog odnosa prema dzukcu koji zivot zovemo uzme slika plivaca u pacenickom okruzenju, otupelog i emocija lisenog coveka kome je supstitut za sve lepo napupeli budjelar, volan u rukama i noge na ramenima onda ste u pravu ...
Nestalo je ...
Samo jedna mala skaska ...
Ima jos na dunjaluku ovome blago retardiranih ljudi koji to ne priznaju ...
I nece nikada ...
Ma sta rekli, napisali i pomislili ...
A taj dzukac i one dve kazaljke ce pokazati ko je bio u pravu ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#84: (2007-01-20 21:00)
GDE JE NESTALO?
Svaka chast! Sve pohvale za Tebe. . .
andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
#85: (2007-01-20 21:20)
GDE JE NESTALO?
...nije nestalo...barem ne ovde...uprazhnjavam svakodnevno, na ovaj ili onaj nachin...jps

Updated 1 time(s), Last update (BUKOWSKY) 2007-01-20 21:21

BUKOWSKY (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#86: (2007-07-19 15:09)
GDE JE NESTALO?
Ruže jos uvek mirišu na leto ...
Oblaci i dalje pokazuju put ...
Vrapci nas i dalje podsećaju da postoje male stvari koje život šarenijim čine ...
A osmeh, lopov koji slučajno zaluta na lice kaže nam da smo još živi i da ne treba mač u korice vraćati dok debela lady ne odsvira kraj ...
...
Ne, nije nestalo ...
Još se otima ...
Dokle će ...
Videćemo ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Ali
#87: (2007-07-19 15:24)
GDE JE NESTALO?
Kaze Perlica:

Pitam se gde je nestalo držanje za ruke, mirisanje lipe i gledanje u zvezde? Gde se izgubila vernost, principi, neki normalni kriterijumi u odabiru partnera ili parametara koji će nas voditi u životu? Koja su danas merila vrednosti? Izgleda da se danas moramo stideti onoga na šta bi ustvari trebali biti ponosni... a da se trebamo ponositi onim čega se treba stideti.... hm... baš čudno... i meni neshvatljivo!

Samo ako nametnute kvazi-vrednosti prihvatiš kao svoje, draga nepoznata omladinko. Zašto bi se MORALI stideti postupaka, stavova i peincipa koji služe "na ponos" (sem ako nisu već izašli na nos, ali to je subjektivan osećaj-stav-odluka-utisak)?

Ne mislim da je nestalo bilo šta od želja-mišljenja-potupaka o kojima govoriš, naravno kod onog dela želećih (ili željenih) mislećih (a ne umišljenih) žudećih (jer samo iskena i dovoljna želja koju ja rado determinizujem žudnjom motiviše čoveka da istraje u postupku)

Ondkontari, mislim da je pred nama upravo doba povratka i glasnog proklamovanja tih, po-,a-lko zapostavljenih vrednosti (nikako zaboravljenih ili napuštenih) jer klatno je suviše otišlo na jednu stranu, prilično lošu slažem se, pa mu sad ne preostaje ništa dugo već povratak na onu drugu... NAŠU!!!
Ali is no longer member of Romance Cafe
#88: (2007-07-19 15:33)
GDE JE NESTALO?
desava se...ne da nestane..vec onako..malko se zaturi...
a onda iskrsne iz tog skrivenog budzaka kad se najmanje nadas..
i ko sto nikad ne zaboravis da vozis bajs..ili da plivas, tako neces zaboraviti da gledas u zvezde drzeci se za ruke...ili da otpleses valcer na kisi..
a principi..merila..pa..to je vec sasvim druga prica...ebes principe, ako su nepromenjivi...

Updated 1 time(s), Last update (lily66) 2007-07-19 15:34

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#89: (2007-07-19 15:35)
GDE JE NESTALO?
Naravno da NIJE NESTALO..
sve je stvar izobra..a ja biram one koji umeju i hoće da maze, paze i vole a ne stide se da to pokažu..i ne žalim se
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
#90: (2007-07-20 13:06)
GDE JE NESTALO?
...neke segmente u zhivotu sam propustio...sada ih nadoknadjujem...
BUKOWSKY (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
total: 95, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis