u situaciji 1. znam da je gotovo - zamisljam tihi eho otpozdrava dok i dalje bulji u ekran umesto da me capi u prolazu. situacija 2. ne petljam se sa tipovima koji sede na dve stolice ili jos gore razmisljaju o drugoj stolici ali im inercija ne dozvoljava da se pokrenu i odu.
simply a girl
(female, 31)
ponekad neraspolozena za chat
Ne mora taj drugi tip da švrlja okolo,može da mnogo radi i da ga nemaš pored sebe.Tada počinješ da misliš na njega i da ti nedostaje.Naravno da se i bojiš da ga neko ne ukrade.Tad ti postaje vredan za čuvati.
Otisao si malo sa teme...receno je da onaj drugi tip..moze da napravi neku stetu,neko za koga stalno moraju da brinu,da li ce ga zadrzati....znaci nije dobar A kada mi je stalo do nekoga,naravno da cu brinuti za njega...uostalom zena koja voli,ume da oseti..sve. I kada kaze,da je kraj...tada bi onaj drugi tipi zeleo da sedi kraj TV-a do kraja zivota,ali biva kasno...bozon...nisi bas u pravu...ali ajde....ti si izgleda,ipak dobrica
svaka ljubomora je smatram bespotrebna. kratki zivci i naporan rad cesto su izgovor za bahato ponasanje. o svrljanju je bespredmetno raspravljati, najbolje je zatraziti ekspertizu. Bojati se kradje, i to coveka koji kao puno radi, ha, ha. Ako stvarno toliko radi onda svrljanje ne stize na dnevni red. Ako pak stize prekovremeno, onda bih se pre bojala da takav ostane pored mene - nije bas neki dragulj. simply a girl
simply a girl
(female, 31)
ponekad neraspolozena za chat