Romance Cafe forums

All forums

Sastanak "na slepo" ili ne?  

views: 6212, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-05 11:29
Sastanak "na slepo" ili ne?
Da li mislite da se treba videti sa nekim a da prethodno niste razmenili fotografije?
Aleks1 (male, 33)
Život počinje u tridesetoj...
page: 3
#21: (2005-01-08 16:31)
Sastanak na slepo
E pa slusajte , ja sam se jednom razocarala jer nisam trazila fotku. U drugom slucaju sam videla sliku i tip je bio OK sto se tice izgleda ali sve ostalo nije stimalo...
Treci put je bio sudbonosni : bez fotke i bez ikakvih suvisnih detalja , samo ime i br.telefona.
Nasli smo se i odmah sam znala : TO JE TO. I dan danas smo zajedno , a ovaj sajt posetim ponekad iz cisto sentimentalnih razloga...
Pa sad vi zakljucite sami....
bella (female, 38)
Iskrenost i duhovitost za pocetak. Upoznajmo se...
#22: (2005-01-08 16:44)
Sastanak ...
...sto znaci ipak sa ili bez fotografije,ukapirate se tek kada se sretnete...ili jeste to to ili nije... nema drugog objasnjenja koje bi bilo objektivnije i realnije...pozdrav.
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#23: (2005-01-08 19:33)
Sastanak...
Djubrence a kako ti znas da ja nisam Supermen ?
Supermen (male, 18)
Dosao sam ovde da se druzim i da upoznajem nove ljude! Mozda bas tebe zelim da upoznam, PROVERI :) !
#24: (2005-01-09 11:00)
Sastanak ...
...znam da je 2004-ta,zabelezena kao godina u kojoj je Supermen umro...e sada,da li je vaskrsnuo...to ne znam ,moguce je ...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#25: (2005-01-09 22:41)
Sastanak na slepo
kad su sastanci na slepo u pitanju, imao sam ih nekoliko a od jednog se ni dan danas nisam oporavio a nadam se i da necu. jos da se i ona tako osecala gde bi mi bio kraj... prava strumfeta, ako me razumete. glede toga, treba probati ali vi koji odlazite ostavite svaku nadu kod kuce i tek onda moze da se iz neceg neobaveznog i dogodi ono najlepse. lakse je ovo reci nego uciniti, ali...
gargamel (male, 39)
pa nisam ja bas tako los. imam i dobrih osobina... valjda... negde... ponekad... mozda...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2005-01-10 04:12)
Sastanak na slepo
Ja sam upoznala 4 mladića sa sajta...ALI NIJEDAN NIJE BIO PRAVI!!! Od svih sam prvo tražila fotku, jer mi je dosta razočarenja u životu... S jednim je krenulo kako treba ali prejako za njega... Ko zna šta bi se još izdešavalo da nisam naletela na sadašnjeg dečka (ODAVDE sa sajta) i osetila slobodu u celom telu... Sajt posećujemo iz čisto sentimentalnih razloga...a i razonode!

ZAKLJUČAK: fotka je bitna samo za eventualno izbegavanje fizičkog razočarenja ali za ono dublje ipak je potreban "face to face" susret... i međusobna hemija...

MOJA BEBA MI ISPUNJAVA VREME... I STRESEM SE SVAKI PUT KAD GA VIDIM... VREME NAM PROSTO LETI...

ako ne verujete, pitajte njega!
KISS Delphy-iju

Updated 2 time(s), Last update (drjelena) 2005-02-18 04:43

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
biljana
#27: (2005-01-10 14:59)
Sastanak NA SLEPO
Pa, ako ste vec pozeleli nekog da vidite, zbog onog sto je rekao, napisao,,,od sastanka na slepo, ne bi trebalo nista da BOLI.
Mozda, vizuelno nece odgovarati, ocekivanjima, stecenim iz "slepog komuniciranja",,,,pa sta,,,nastavite sa pricom
Fotka, nije visak, ali ona vrlo malo govori.
Dok ne cujemo glas, vidimo ,,,,pogled,,,nemamo CELINU. Kad sve to sastavimo,,,cujemo, vidimo, osetimo, znacemo da li je TO bas TO
biljana is no longer member of Romance Cafe
dobardan
#28: (2005-01-10 15:08)
evo najmanje deset slova!
brez fotke ne dotvaram ni govedju pashtetu brej
dobardan is no longer member of Romance Cafe
obicna
#29: (2005-01-10 15:12)
Sastanak..kako bese..bez slike
Ne mogu da verujem....zar je tako strasno popiti pice sa ruznom i pametnom osobom (ako je pisanija to sto vas je privuklo)
obicna is no longer member of Romance Cafe
dobardan
#30: (2005-01-10 15:23)
bar deset slova
zavisi od pica
dobardan is no longer member of Romance Cafe
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis