E pa slusajte , ja sam se jednom razocarala jer nisam trazila fotku. U drugom slucaju sam videla sliku i tip je bio OK sto se tice izgleda ali sve ostalo nije stimalo... Treci put je bio sudbonosni : bez fotke i bez ikakvih suvisnih detalja , samo ime i br.telefona. Nasli smo se i odmah sam znala : TO JE TO. I dan danas smo zajedno , a ovaj sajt posetim ponekad iz cisto sentimentalnih razloga... Pa sad vi zakljucite sami....
bella
(female, 38)
Iskrenost i duhovitost za pocetak. Upoznajmo se...
...sto znaci ipak sa ili bez fotografije,ukapirate se tek kada se sretnete...ili jeste to to ili nije... nema drugog objasnjenja koje bi bilo objektivnije i realnije...pozdrav.
kad su sastanci na slepo u pitanju, imao sam ih nekoliko a od jednog se ni dan danas nisam oporavio a nadam se i da necu. jos da se i ona tako osecala gde bi mi bio kraj... prava strumfeta, ako me razumete. glede toga, treba probati ali vi koji odlazite ostavite svaku nadu kod kuce i tek onda moze da se iz neceg neobaveznog i dogodi ono najlepse. lakse je ovo reci nego uciniti, ali...
gargamel
(male, 39)
pa nisam ja bas tako los. imam i dobrih osobina... valjda... negde... ponekad... mozda...
Ja sam upoznala 4 mladića sa sajta...ALI NIJEDAN NIJE BIO PRAVI!!! Od svih sam prvo tražila fotku, jer mi je dosta razočarenja u životu... S jednim je krenulo kako treba ali prejako za njega... Ko zna šta bi se još izdešavalo da nisam naletela na sadašnjeg dečka (ODAVDE sa sajta) i osetila slobodu u celom telu... Sajt posećujemo iz čisto sentimentalnih razloga...a i razonode!
ZAKLJUČAK: fotka je bitna samo za eventualno izbegavanje fizičkog razočarenja ali za ono dublje ipak je potreban "face to face" susret... i međusobna hemija...
MOJA BEBA MI ISPUNJAVA VREME... I STRESEM SE SVAKI PUT KAD GA VIDIM... VREME NAM PROSTO LETI...
ako ne verujete, pitajte njega! KISS Delphy-iju
Updated 2 time(s), Last update
(drjelena) 2005-02-18 04:43
drjelena
(female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Pa, ako ste vec pozeleli nekog da vidite, zbog onog sto je rekao, napisao,,,od sastanka na slepo, ne bi trebalo nista da BOLI. Mozda, vizuelno nece odgovarati, ocekivanjima, stecenim iz "slepog komuniciranja",,,,pa sta,,,nastavite sa pricom Fotka, nije visak, ali ona vrlo malo govori. Dok ne cujemo glas, vidimo ,,,,pogled,,,nemamo CELINU. Kad sve to sastavimo,,,cujemo, vidimo, osetimo, znacemo da li je TO bas TO