Romance Cafe forums

All forums

Sastanak "na slepo" ili ne?  

views: 7450, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-05 11:29
Sastanak "na slepo" ili ne?
Da li mislite da se treba videti sa nekim a da prethodno niste razmenili fotografije?
Aleks1 (male, 33)
Život počinje u tridesetoj...
page: 5
#41: (2005-01-19 20:56)
Sastanak na..moguce!!!
Ponekad pozelim da nije bio pametan,da nije dusa od covjeka,ponekad pozelim da se nismo nikad sreli,ali jesmo,nikad se do tad nismo upoznali osim pisama i messingera,a onda jedan susret i okrene ti se zivot naopacke .Sto reci,moras steci povjerenje u nekoga prije upoznavanja,znaci kad ti kaze kako otprilike izgleda znati da te ne laze,a to mogu samo osobe slicnog karaktera i naravi. Znam,tesko, ali izvedivo,naravno ako si iskrena osoba i drzis do sebe .Ma ako te neko pokusava prevariti to se shvati nakon par pisama.!!!
susana (female, 35)
...dok razmisljamo sto bismo trebali poceti,trenutak za pocetak vec je istekao
#42: (2005-01-20 11:46)
Sastanak......
Plavusa 1: Znaci sve ono sto smo pisali da je vaznija dusa nego izgled sada otpada?????
E,brate ,bas si me razocarao....

Pa ne znam da li je baš tako, ali veruj mi, da si bila u mojoj situaciji verovatno bi drugačije razmišljala.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
Delphy
#43: (2005-01-22 04:00)
Sastanak......
uvce14:
Plavusa 1: Znaci sve ono sto smo pisali da je vaznija dusa nego izgled sada otpada?????
E,brate ,bas si me razocarao....

Pa ne znam da li je baš tako, ali veruj mi, da si bila u mojoj situaciji verovatno bi drugačije razmišljala.

hmm, pade mi nesto na pamet,
sta mislite, da li se bar povrsno izgled "duse" koju pominjete, nazire u spoljasnjem ?!

aha, ajde sad
Delphy is no longer member of Romance Cafe
ancchi
#44: (2005-01-22 22:55)
Sastanak .......
sminka moze svasta ali prvi pogled cesto ne vara
ancchi is no longer member of Romance Cafe
biljana
#45: (2005-01-24 12:39)
Sastanak......
hmm, pade mi nesto na pamet,
sta mislite, da li se bar povrsno izgled "duse" koju pominjete, nazire u spoljasnjem ?!

aha, ajde sad[/quote]

DA,,,nazire se!!
biljana is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
biljana
#46: (2005-01-24 13:49)
Sastanak .......
ancchi: sminka moze svasta ali prvi pogled cesto ne vara

CESTO, ali mozda ponekad,,,,
ancchi
#47: (2005-01-28 22:26)
Sastanak ............
biki... ti si moj idol!
ancchi is no longer member of Romance Cafe
biljana
#48: (2005-01-31 10:13)
Sastanak ............
ancchi: biki... ti si moj idol!

Ancchice,,,mani se idolopoklonstva
#49: (2005-02-27 14:11)
lepa slicica
creco ti si sasvim u pravu ali kad si ga videla sto si posla snjim.nisu svi muskarci isti.mnogo ti lepa slika
MORNAR_POPAJ (male, 21)
CAO SVIMA AKO IMA NEKA ZENSKA NEKA SE JAVI MNOGO SAM USAMLJEN PRIHVATAM SVE
#50: (2005-04-02 02:24)
Sastanak.....
Dragi moji cinimi se previse dajete prostora masti,ocekujete a sta vi pruzate,niste realni,ocenjujete na osnovu jednog susreta!
Sreli smo se na slepo,na pola puta od nasih kuca, u nepoznatom gradu ko dva izgubljena stranca.Nije bio bitan njegov izgled bitno mi je bilo da je neko pored mene koga poznajem pa makar i sa chata, slusala sam njegove reci a posmatrala nepoznati grad.I dalje se cujemo,redje se vidjamo jer nam okolnosti ne dozvoljavaju.Nisam se razocarala!Glasam za sastanak na slepo!
antraks (female, 26)
"!!!"
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.