Romance Cafe forums

All forums

muskarci preko35 god  

views: 14119, replies: 168
total: 168, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
#1: (2005-01-11 22:16)
muskarci preko.....35 god....
iz vasih iskustava, iz iskustava vasih prijatelja, ili su i oni sami takvi....sta je to ili koji je razlog sto se nisu ozenili a imaju te godine, zanima me iz muskog ugla....zasto se ti muskarci ili nikada ne ozene ili se zene zenama koje su bukvalno i psihicki i fizicki jace od njih....a mentalno da ne pricamo!?
lolica (female, 28)
sta reci o sebi! nezahvalno je, ali probacu: komunikativna detinjasta dobar drug/prijateljica
#2: (2005-01-11 22:55)
Lolice izvini ali lupetas kroz samo pitanje.Toliko epohalnih besmislica se steklo u tvom pitanju da ja prosto ne mogu da shvatim da zena u tvojim godinama ne koristi glavu.Hajde umij se ,malo razmisli,pa vidi sta si sve nalupetala u ovom tekstu.A to bi kao trebalo da bude pitanje,koje bazira na tvojim nekim cvrstim zakljuccima.Pa ti nemas pojma ni o ljudima,ni o zivotu.Kako tako glupavo pitanje mozes postaviti...zasto muskarci preko 35...sta je ,o cemu se radi..neki te opalio a nije te ozenio a sad ti trazis odgovor zasto je to tako.Pa ne svidjas mu se vise ili ga ne zadovoljavas...jednostavno,kao i vecina drugih zenturaca,ne trudis se.Mislite da samo treba rasiriti noge i uzdisati,a onda ocekivati da vas zeni.Pa moras sestro imati jos nekih kvaliteta.Uostalom ti si se sa njim tucala zbog sebe a ne zbog njega...zar ne!!!!
real-man (male, 46)
DUZE SI MRTAV NEGO STO SI ZIV....ZATO ZIVI BRZO! POPRAVNOG NEEEMAAA!!!!
biljana
#3: (2005-01-12 17:18)
lolica: iz vasih iskustava, iz iskustava vasih prijatelja, ili su i oni sami takvi....sta je to ili koji je razlog sto se nisu ozenili a imaju te godine, zanima me iz muskog ugla....zasto se ti muskarci ili nikada ne ozene ili se zene zenama koje su bukvalno i psihicki i fizicki jace od njih....a mentalno da ne pricamo!?

Izvini, samo pitam, koja je razlika izmedju muskaraca od 35 godina koji nije ozenjen i zene u istim godinama, koja nije udata??
Ne razumem, objasni, molim te
biljana is no longer member of Romance Cafe
obicna
#4: (2005-01-12 17:25)
lolica: iz vasih iskustava, iz iskustava vasih prijatelja, ili su i oni sami takvi....sta je to ili koji je razlog sto se nisu ozenili a imaju te godine, zanima me iz muskog ugla....zasto se ti muskarci ili nikada ne ozene ili se zene zenama koje su bukvalno i psihicki i fizicki jace od njih....a mentalno da ne pricamo!?

Valjda im je dosadilo da pored sebe imaju kokoske koje samo razmisljaju kol"ke nokte da nalepe,koju krpu da nabace na sebe, da l" da sise dignu pod grlo ili koji cm vise, i baju kada li ce plata pa da izvuku pramenove. Umorili su se, sestro, satrle smo ih! Zato i traze nesto jace. Neku koja ce i da daje a ne samo da muze.
obicna is no longer member of Romance Cafe
ILONKA
#5: (2005-04-12 19:13)
po meni i za zene i za muskarce isto vazi ako nisu se udavale ili ozenili se do 35 ni nece jest imaju pored sebe nekog ali nece se vezivati navikli su na svoj nacin zivota imaju svoje navike koje u tim godinama bas ne menjaju vole svoju slobodu jer su navikli na njega a u tim godinama i kriterijum je drugaciji
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
MazaBG
#6: (2005-04-12 19:25)
uopste nije vazno dali se neko ozeni ili uda u 20 ili u 35 ili u 40 ili nikad .........covek to uradi ako oseti potrebu ili ne uradi nikad .........neko je dovoljno sanjar pa ceka ljubav beskonacno , neko je sebican pa hoce da bude sam , neko voli uzaludno ........ima tu milion razloga , pa brak ne odrede godine i cinjenica da tako treba , nego licni stav prema toj "instituciji "
MazaBG is no longer member of Romance Cafe
#7: (2005-04-12 21:28)
obicna:

Valjda im je dosadilo da pored sebe imaju kokoske koje samo razmisljaju kol"ke nokte da nalepe,koju krpu da nabace na sebe, da l" da sise dignu pod grlo ili koji cm vise, i baju kada li ce plata pa da izvuku pramenove. Umorili su se, sestro, satrle smo ih! Zato i traze nesto jace. Neku koja ce i da daje a ne samo da muze.

Uhh...kako mi nedostajes...Obicna...Da samo znas,o'ma bi dosla...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#8: (2005-04-12 21:33)
ILONKA: po meni i za zene i za muskarce isto vazi ako nisu se udavale ili ozenili se do 35 ni nece jest imaju pored sebe nekog ali nece se vezivati navikli su na svoj nacin zivota imaju svoje navike koje u tim godinama bas ne menjaju vole svoju slobodu jer su navikli na njega a u tim godinama i kriterijum je drugaciji

Lepo ga napisa vala...Samo...Ti ''Tvoji'' su sve blizi...ma, necu ti kazem...Odo na pivo...
taurus011 (male, 44)
#9: (2005-04-12 21:43)
Neko mozda jos nije sreo pravu osobu,neko jos nije dovoljno zreo (iako ima i preko 35 g!),neko se plasi obaveza,a neko je svestan da se veoma retko nadju srodne duse,tako da ima strah od buducnosti sa tom osobom itd,itd...
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
#10: (2005-04-12 21:47)
Sta su Obaveze prema Vremenu koje tako brzo prolazi da nismo ni svesni...
taurus011 (male, 44)
total: 168, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis