Romance Cafe forums

All forums

muskarci preko35 god  

views: 14118, replies: 168
total: 168, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-11 22:16
muskarci preko.....35 god....
iz vasih iskustava, iz iskustava vasih prijatelja, ili su i oni sami takvi....sta je to ili koji je razlog sto se nisu ozenili a imaju te godine, zanima me iz muskog ugla....zasto se ti muskarci ili nikada ne ozene ili se zene zenama koje su bukvalno i psihicki i fizicki jace od njih....a mentalno da ne pricamo!?
lolica (female, 28)
sta reci o sebi! nezahvalno je, ali probacu: komunikativna detinjasta dobar drug/prijateljica
page: 16
#151: (2008-01-18 23:59)
muskarci preko35 god
Jassy:

Imamo problema u tumacenju odredjenih reci....
Tema je muskarci preko 35, sto naravno iskljucuje onaj deo muske populacije koji se ozeninio pre toga (pre nego sto se rodio problem vrednosti i ostalih slabosti)
Svakako da uvek postoje izuzeci tako da molim pojedince da se ne osete prozvanim.....

sta znaci zelim partnera mentalno jaceg-slabijeg?
da li postoji opcija mentalno ravnopravnog, ogovarajuceg
kompatibilnog i sl
drugo
mislim da je svim iz ove grupe vec preko glave pitanja u stilu jeli, jeli, sto se bre ne ozenis, sta cekas sta ti bre fali i sl
uopste mislim da je tema promasaj
cuj, pitanje ,sto se zenite zenama jacim od vas mentalno i fizicki?

Updated 3 time(s), Last update (moderator) 2008-01-24 05:01

colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
#152: (2008-01-19 00:40)
muskarci preko35 god
mislim da su u pitanju slucajevi a ne pravilo

ne znam odakle uopste pretpostavka da su to jedina dva slucaja koja se javljaju kod neozenjenih muskaraca posle 35.?!

imam tacno pet primera koja su u totalnoj suprotnosti sa datom pretpostavkom.

postoje jadnici i mazohisti,koji u dobu kada bi trebalo da pokazu najvecu zrelost i spremnost za inicijativu, kukavicki se sakriju iza zenine suknje! ako o njima govorimo onda pricajmo kao o fenomenima o necemu sto se dogadja ali ne mozemo napraviti generalizaciju.

Peresej1 je rekao svoje!
persej1 (male, 29)
only god can judge me
kisna glista
#153: (2008-01-19 00:51)
muskarci preko35 god
lolica
#1: 11.01.2005. 22:16
muskarci preko.....35 god....
--------------------------------------------------------------------------------
iz vasih iskustava, iz iskustava vasih prijatelja, ili su i oni sami takvi....sta je to ili koji je razlog sto se nisu ozenili a imaju te godine, zanima me iz muskog ugla....zasto se ti muskarci ili nikada ne ozene ili se zene zenama koje su bukvalno i psihicki i fizicki jace od njih....a mentalno da ne pricamo!?

Mislim da je problem veoma ozbiljan i trebalo bi se decidno njime pozabaviti. Cenim da se treba poceti od najranijeg detinjstva sa posebnim osvrtom na adolescenciju i prve iskustvene momente. Sve lezi u losem projektovanju slike roditelja, (bracnih) veza, uzrocno posledicnih ljubavnih odnosa bez kontinuiteta. I negde u nekom (presudnom) momentu izgubila se nit. Na tom (prelomnom) stupnju postavljaju se parametri individualizma i sklonosti usvojenih.

Leka nema... Prosto produzi dalje. Veruj u ono cuveno "Nije te bio vredan", "Da je vredelo onda bi i trajalo".. ect..

Aj Misko vozi....
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#154: (2008-01-19 01:01)
muskarci preko35 god
ili je u pitanju patoloski strah od samoce koji za produkt ima odricanje integriteta zarad veze po svaku cenu i pod svakakvim okolnostima i uslovima.osuda drustva?!

bolje i sam nego nezdrava veza po svaku cenu koja za produkt ima frustacije najgoreg oblika!!!
persej1 (male, 29)
only god can judge me
david46
#155: (2008-01-19 01:02)
muskarci preko35 god
da l ida odustanem ili krenem?u cemu je lose ako kazem da je lepo imati psihicki jacu zenu pored sebe?izvini ne volim bas ni ovcu
david46 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
kisna glista
#156: (2008-01-19 01:04)
muskarci preko35 god
persej1:

ili je u pitanju patoloski strah od samoce koji za produkt ima odricanje integriteta zarad veze po svaku cenu i pod svakakvim okolnostima i uslovima.osuda drustva?!

bolje i sam nego nezdrava veza po svaku cenu koja za produkt ima frustacije najgoreg oblika!!!

Sve je moguce.. i da beli zeRcovi kasne na caj...
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#157: (2008-01-19 01:17)
muskarci preko35 god
ne, izvrsimo temeljnu psiho analizu da utvrdimo uzrok papucarstva! mozda je seksualno zlostavljan od strane roditelja ili mu je upucivana pogresna vrsta ljubavi koja je izazvala devijaciju u njegovom emotivnom sazrevanju
persej1 (male, 29)
only god can judge me
#158: (2008-01-20 02:38)
muskarci preko35 god
Muskarci sebi nikada nece dozvoliti toliko godina!
Ne verujete?!
Stavite neku igrachu konzolu pred njih.
( al ja igram prvi )
BARSKI_MUSHAC (male, 39)
Povoljno hoblujem laminat!
Chorba
#159: (2008-01-20 02:53)
muskarci preko35 god
hahahahahahahaha
Chorba is no longer member of Romance Cafe
VASILISA prekrasna
#160: (2008-01-20 13:15)
Опса са са... :о)
Прође лето тридесето, ја се не ожени!
Ма, *ебеш године! Ево, ја Чорби дајем џојстик, па куд пукло, да пукло! Идемоооо...
VASILISA prekrasna is no longer member of Romance Cafe
total: 168, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis