Romance Cafe forums

All forums

Pomoc nevinom !!  

views: 4069, replies: 48 LOCKED
total: 48, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 next page last page of 5
#1: (2005-01-13 00:24)
Pomoc nevinom !!!
Imam 25 god, i zeli da nadjem devojku koja ce uspeti da mi skine takozvani mrak. Tj STRAH. E sada lepo izgledam, poprilicno, u stavri kako za koga, to je individualna stvar, ali nisam debeo ni ruzan i uvek ima ribu ali nikada ne uspem da spavam sa njom. Potrebna mi je devojka koja ce da zna za ovaj moj problem i da me propusti kroz svoje sake. Sa 25 god verujte da mi nije sve jedno. Pokusavam ja to skoro svakog dana ali se nisam usudio da to kazem devojci sa kojoj sam vec ona misli da sam ja spavao sa pola grada. E sada ovako je drugacije, ako zeli neka da mi pomogne, neka bude ubedjena da ce da mi spasi zivot!!!
pozitivan (male, 25)
Zelim da mi neko pomogne. To je sve
#2: (2005-01-13 08:42)
Pomoc nevinom !!!
....lova u dzep..pa put pod noge,pravac neka otmena ustanova sa damama koje sve znaju i sve razumeju...izgleda da samo to moze kod tebe da "upali"...jer mi se napisasmo,a ti opet isto...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
dobardan
#3: (2005-01-13 09:00)
Pomoc nevinom !!!
mora da i za ovake sluchajeve ima neka shumeca tableta..
dobardan is no longer member of Romance Cafe
#4: (2005-01-13 09:09)
Pomoc nevinom !!!
....ima ima,nego sta...samo je treba pronaci,ha,ha,ha,..
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
boldo
#5: (2005-01-13 10:18)
Pomoc nevinom !!!
Kako da se ne nadje nijedna dobrovoljka da mu pomogne za dz., ima da nas smara sa svojim "problemom" u beskraj.
A i tako samo hoce da spava sa njom.
boldo is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
obicna
#6: (2005-01-13 10:38)
Pomoc nevinom !!!
Pokusavam ja to skoro svakog dana ali se nisam usudio da to kazem devojci sa kojoj sam vec ona misli da sam ja spavao sa pola grada.

Da li je ta devojka najgluplja u gradu posto si nam vec ispricao da pola grada zna da si impotentan?A mozda prva polovina grada ne prica sa drugom polovinom grada? Znas dete, kada hoces da napravis neku zezanciju (sto ja pozdravljam) moras da pripazis na detalje. Ovakvo oshljarenje ti ne ide u prilog i dosadno je. Da si ostao pri prvom forumu i bio zadovoljan "napecanim" bilo bi dobro. Sve ostalo spada u domen "razvodnjavanja"!
obicna is no longer member of Romance Cafe
#7: (2005-01-13 11:02)
Pomoc nevinom !!!
...ha,ha,ha...izgleda neko VEEELIKI grad u pitanju...pa dok vest stigne do te druge polovine,proci ce jos 25 godina,...ha,ha.ha...ne znam ti (boldo),pa ponudila se jedna,tj.pruzila mu ruku ovde...mozda ce jos jednom..ha,ha,ha...ne,nisam ja,prepoznace se sama...ima dobru dusu,sazalila se..a dokazace da je stvarno dobra ,ako mu jos jednom napise-pa dodji-..uh,uh...

Updated 1 time(s), Last update (djubrence) 2005-01-13 11:03

djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
boldo
#8: (2005-01-13 11:24)
Pomoc nevinom !!!
Ocigledno sam propustio taj detalj, ko bi rekao da jos ima dobrih dusa koje hoce da pomognu napacenima.
#9: (2005-01-13 11:28)
Pomoc nevinom !!!
...ima ima...slatka devojka,stvarno,lepa,pa jos i dobra,pa mislim kombinacija do ludila ,,..a i on izgleda dobar decko,pa ako mu ona ne pomogne...mislim da nece niko moci...a to pruzenje ruke i poziv da doje je na onoj temi od juce...pazljivo procitaj...pronaci ces sigurno...ha,ha,ha...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
boldo
#10: (2005-01-13 11:34)
Pomoc nevinom !!!
Ma kad sam video da je covek otvorio novi forum nisam ni citao dalje, mrzelo me
Mada i dalje ne vidim koji ce u k...c bilo ko da spava sa njim, ja najvise volim da spavam sam.....mada ima cudnog sveta
total: 48, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis