Romance Cafe forums

All forums

Pomoc nevinom !!  

views: 4066, replies: 48 LOCKED
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-13 00:24
Pomoc nevinom !!!
Imam 25 god, i zeli da nadjem devojku koja ce uspeti da mi skine takozvani mrak. Tj STRAH. E sada lepo izgledam, poprilicno, u stavri kako za koga, to je individualna stvar, ali nisam debeo ni ruzan i uvek ima ribu ali nikada ne uspem da spavam sa njom. Potrebna mi je devojka koja ce da zna za ovaj moj problem i da me propusti kroz svoje sake. Sa 25 god verujte da mi nije sve jedno. Pokusavam ja to skoro svakog dana ali se nisam usudio da to kazem devojci sa kojoj sam vec ona misli da sam ja spavao sa pola grada. E sada ovako je drugacije, ako zeli neka da mi pomogne, neka bude ubedjena da ce da mi spasi zivot!!!
pozitivan (male, 25)
Zelim da mi neko pomogne. To je sve
page: 3
dobardan
#21: (2005-01-13 15:51)
Pomoc nevinom !!!
zagrevam globalno delujem lokalno
dobardan is no longer member of Romance Cafe
Plavusa 1
#22: (2005-01-13 15:54)
Pomoc nevinom !!!
pozitivan: Imam 25 god, i zeli da nadjem devojku koja ce uspeti da mi skine takozvani mrak. Tj STRAH. E sada lepo izgledam, poprilicno, u stavri kako za koga, to je individualna stvar, ali nisam debeo ni ruzan i uvek ima ribu ali nikada ne uspem da spavam sa njom. Potrebna mi je devojka koja ce da zna za ovaj moj problem i da me propusti kroz svoje sake. Sa 25 god verujte da mi nije sve jedno. Pokusavam ja to skoro svakog dana ali se nisam usudio da to kazem devojci sa kojoj sam vec ona misli da sam ja spavao sa pola grada. E sada ovako je drugacije, ako zeli neka da mi pomogne, neka bude ubedjena da ce da mi spasi zivot!!!

Javi se ti srce meni....
Plavusa 1 is no longer member of Romance Cafe
obicna
#23: (2005-01-13 15:57)
Pomoc nevinom !!!
E, svaka ti cast! Osevapices se!
obicna is no longer member of Romance Cafe
dobardan
#24: (2005-01-13 16:01)
Pomoc nevinom !!!
a i ocevapicesh se..
obicna
#25: (2005-01-13 16:14)
Pomoc nevinom !!!
hahahahahahaha skaces na svaku loptu BRAVO!
obicna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2005-01-13 18:29)
Pomoc nevinom !!!
Evo ljudi vidite da nije uzaludan ovaj forum ali u svakom slucaju izvinite sto sam vas kako vi kazete smarao, ne sve ali manjinu, hvala vam na podrsci pa cu se javiti kada problem bude resen e onda cemo ko da bog i da se sretnemo nekada da castim. Ajd uzdravlje
pozitivan (male, 25)
dobardan
#27: (2005-01-14 08:30)
Pomoc nevinom !!!
javi se ti onoj plavushi najpre.
a mozda nas i ona bude chastila na kraju..
boldo
#28: (2005-01-14 10:08)
Pomoc nevinom !!!
Ma sve jedno, bitno je da neko casti.
boldo is no longer member of Romance Cafe
#29: (2005-01-14 16:37)
Pomoc nevinom !!!
Srecna vam nova i daj nam boze snage
pozitivan (male, 25)
biljana
#30: (2005-01-14 16:46)
Pomoc nevinom !!!
Tebi ce trebati, ponajvise a, tek ako otvoris novi forum sa svojim najnovijim problemom, nek nam je Bog u pomoci
biljana is no longer member of Romance Cafe
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis