Romance Cafe forums

All forums

Sa ili bez kondoma?  

views: 21072, replies: 166
total: 166, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-13 19:52
Sa ili bez kondoma ?
Kako vise preferirate sexsualne odnose sa kondomom ili bez kondoma ? Da li mislite da je sex bez kondoma bolji ?

Updated 2 time(s), Last update (Srdjan83) 2005-01-13 22:01

Srdjan83 (male, 21)
veselo
page: 13
looklook
#121: (2005-07-26 20:03)
Sa ili bez kondoma ?
...kako kad................
looklook is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#122: (2005-07-27 01:06)
Sa ili bez kondoma ?
NO izgowor, koMdoNchity i UDRRI!!!

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
DrveniKostur
#123: (2005-07-31 01:56)
Sa ili bez kondoma ?
veka038: UH, BRE, DRVENI... TAMAN POMISLIM "NA PRAVOM SI PUTU", ONO PIVO PORED TEBE, KLADIONICA... ITD... PA DA TI BACIM POZIV ZA GUCHU I TRUBE... A TI ME PRESECE ONOM DESTRUKTIVNOM MUZIKOM... UH!!! SLUTIM DA SI UMORAN VISE OD SVEGA... I DA SVE OVO NISI "TI"...
"da se ne lažemo, došao sam ovde sa namerom da među ženskim korisnicima sistema izbunarim ljubav svog života i okončam ovu bednu inokosnost, no izgleda da sa svakim mojim novim oglašavanjem na forumu šanse da to postignem postaju sve bleđe... dve od ukupno 4 musketarke dodelile su mi doživotni crveni karton, a to bi nešto moralo da govori... ali dobro, nisam ni prvi ni poslednji koji će umreti nevoljen i sam u nekom sobičku na periferiji... "

NISI??? E, ONDA DRMNI TO PIVO I VRATI SE MEDJU LJUDE ... I ZENE, NARAVNO...

ok, Veko, hvala ti na nežnim i toplim i biranim rečima. ti si jedna od retkih osoba (na ovom sajtu, i uopšte, u životu) koje kapiraju šta stoji iza mojih povremeno idiotskih izjava...
DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
#124: (2005-07-31 02:45)
Sa ili bez kondoma ?
Ma Kosture, bitango jedna, dodjesh ovde, dignesh prashinu, svi skoche kao protiv tebe...a u stvari svi se zalepe za tvoje priche...nisi ti bash naivan ko shto se pravish...ma zezam se...
Vekooooo...jel mogu ja jednu pozivnicu za Guchu
Da se vratim na temu...pa ja bi s kurtonom jedino ako mi ga ona navuche...zubima....jbte....to je bre ubica zadovoljstva....ne mogu ni da tempiram vreme, znash...ako ocu u isto vreme promashim po 5-6 sekundi....JA BRE DA UPRSKAM 5 SEC LATTER...idi bre...najprecizniji na divljem zapadu

Nema nishta bez duplo golo Milojka, dodj vecheras u granje i nemo da nosish gatye...ima neshto mnogo vazzno da ti pricham.
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
DrveniKostur
#125: (2005-07-31 04:45)
Sa ili bez kondoma ?
Party Animal: Ma Kosture, bitango jedna, dodjesh ovde, dignesh prashinu, svi skoche kao protiv tebe...a u stvari svi se zalepe za tvoje priche...nisi ti bash naivan ko shto se pravish...ma zezam se...
Vekooooo...jel mogu ja jednu pozivnicu za Guchu
Da se vratim na temu...pa ja bi s kurtonom jedino ako mi ga ona navuche...zubima....jbte....to je bre ubica zadovoljstva....ne mogu ni da tempiram vreme, znash...ako ocu u isto vreme promashim po 5-6 sekundi....JA BRE DA UPRSKAM 5 SEC LATTER...idi bre...najprecizniji na divljem zapadu

Nema nishta bez duplo golo Milojka, dodj vecheras u granje i nemo da nosish gatye...ima neshto mnogo vazzno da ti pricham.

Party, ti si jedan od najvećih ljudi na svetu...
DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Jesen stize
#126: (2005-09-01 03:28)
Sa ili bez kondoma ?
DEFINITIVNO BEZ KONDOMA, ALI NEMENJATI PARTNERKU......!
Jesen stize is no longer member of Romance Cafe
maski
#127: (2005-09-01 08:08)
Sa ili bez kondoma ?
ohne condomy
maski is no longer member of Romance Cafe
looklook
#128: (2005-09-01 20:58)
Sa ili bez kondoma ?
..ja bih ...sa kondomom..ali su mi ...svi...modeli...preVeliki...
#129: (2005-09-01 22:53)
Sa ili bez kondoma ?
looklook: ..ja bih ...sa kondomom..ali su mi ...svi...modeli...preVeliki...

IDI BREEEEE...
A TI NADJI KROJACHICU DA TI SUZI I PORUBI... ILI NAPISHI PROTESTNO PISMO "DUREXU"...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
looklook
#130: (2005-09-02 00:16)
Sa ili bez kondoma ?
....ma necu da.....................trazim pomoc.....tako mi je.kako mi je.....nije meni dureX kriv...sto mi je...mali.....................
total: 166, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.