E ovako.....
ok kada mi prvi put neko kazze , pa ajde i drugi da treba da se chuvamo , tj. ja nju , jer mene ne sachuva niko shto je njoj jasno sasvim i posle 2 x maksimalno , pa me s toga i treci put ponovljena floskula
nemoj u mene i pazi prosto naljuti da pomislim sa razlogom da mene moja draga i mila ne voli...em razmishlja o chuvanju dok je sa mnom shto odmah govori da nije normalna ili da joj nisam drag , jer ja sam obichno svima drag i svi bi samo meni da rode decu kada im vec Bog dao tu srecu da me imaju u tolikoj meri , em skrece sa teme i ne sluti na dobro chim se i toga seti
u tolikom ludilu....
I onda shta cu ja
kada se priblizzi vrhunac moram da odem 10 min pre u drugu sobu , minimum 5 m vazdushnom linijom..jesam ja to pomenuo liniju..

ali samo ako su zidovi od pune cigle , jer ovi tanki nisu pomagali barem do sada....
Eto moje istine o kondomima...jedno vreme sam koristio sa zzenom ne bi li neku bolest preneo nesrecnici ni krivoj ni duznoj i priznajem kada se naviknesh i nije neshto shto smeta , ali sad sam navikao bez , tj. ne mogu sebi da priushtim luksuz i troshim tolike pare , a i dokazano
da mi nije durex taman vec samo ruski jeftiniji..to koliko se secam josh..mozzda je sad i taman ne drzzite me za rech..pisanu naravno...