Romance Cafe forums

All forums

Avantura sa starijim muskarcemDA ili NE?  

views: 10158, replies: 148 LOCKED
total: 148, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
#1: (2005-01-13 21:05)
Avantura sa starijim muskarcem....DA ili NE?
Pre 6 meseci sam upoznala starijeg muskarca koji me izuzetno privlaci. Ne volim da ga pokazujem u mom drustvu jer pretpostavljam da ce mi se drugarice smejati ali zato volim sa njim da provodim vreme. Upravo smo se vratili sa jednog takvog puta gde smo bili sve vreme zajedno. Znam da ce ta veza tesko da se odrzi i postane trajna, ali kad god pomislim na njega meni se koza najezi i srce zadrhti.

Neki od vas ce mozda pomisliti da sam "sponzorusa" ali to nije situacija jer ja sam bogatija od njega.
Ima li neko neki savet za mene, sta valja ciniti?

Updated 1 time(s), Last update (ljilja27) 2005-01-13 21:07

ljilja27 (female, 27)
Ako nemas sliku u profilu, zaboravi na mene.
Iluzija
#2: (2005-01-13 21:39)
DA..................uzivaj dok mozes....
Iluzija is no longer member of Romance Cafe
#3: (2005-01-14 00:57)
pa ti avanturu vec imas. u stvari pitanje je da li da udjes u ozbiljnu vezu. i ja sam imao takav problem jer i mene ona nije volela da pokazuje u drustvu iz istih razloga kao i ti. veruj mi to jako boli. ako nisi u stanju da to prevazidjes i slicne stvari onda ne znam kako ces da odrzis vezu. sitnice se nakupe i postanu krupne stvari i iako sam ja pokusao sve da je ubedim da je jedino nasa ljubav bitna a da su sve ostalo prepreke koje treba da zaobidjemo ona nije mogla to da prihvati. ja se ipak nadam da ce da se predomisli ali... pokusaj da
prevazidjes te neugodnosti i prihvati ga onakvog kakav je. kome se ne svidje nek se nosi u vraga. tebi treba da bude dobro.
gargamel (male, 39)
pa nisam ja bas tako los. imam i dobrih osobina... valjda... negde... ponekad... mozda...
Waliyant
#4: (2005-01-14 02:40)
....pa zar ti NOKIA netje biti dowoljna uteha? ...

ps...za one upoznate sa situacijom: -2T -LP ...
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
#5: (2005-01-14 08:38)
...zasto? zasto obracas paznju na druge...stavljas i sebe i njega u situaciju iz koje ce se vremenom "roditi" problem bas zbog tvog stava...zato-opusteno i uzivaj na svakom koraku,ako se vec volite,a niko to ne "koci"...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
Please note: VIP members do not see advertising
MazaBG
#6: (2005-01-14 10:04)
uvek se nasmejem na malogradjanstinu . Pa zar je vazno ko ima malo ili mnogo godina ........stvar vrlo licnog izbora i osecanja , a to sta ce reci drugarice , komsinice , ahahha, pa takvo pitanje mogu da postave samo nesigurni ljudi .
Prepusti se onome sto ti se svidja i prija ti i uivaj . Srecno
MazaBG is no longer member of Romance Cafe
boldo
#7: (2005-01-14 11:01)
Sta te briga sta ko misli, ako je tebi lepo?
A nije sramota biti ni sponzorusa
boldo is no longer member of Romance Cafe
obicna
#8: (2005-01-14 11:22)
[quote]ljilja27: Pre 6 meseci sam upoznala starijeg muskarca koji me izuzetno privlaci. Ne volim da ga pokazujem u mom drustvu jer pretpostavljam da ce mi se drugarice smejati ali zato volim sa njim da provodim vreme. Upravo smo se vratili sa jednog takvog puta gde smo bili sve vreme zajedno. Znam da ce ta veza tesko da se odrzi i postane trajna, ali kad god pomislim na njega meni se koza najezi i srce zadrhti.

Nesto sto traje vec 6 meseci se tesko moze nazvati avanturom. To je vec veza odn. zabavljanje. Svi znamo da je zabavljanje cekanje da naidje nesto bolje. Ne znam koliko je gospodin stariji ali za zabavljanje je to potpuno irelevantan podatak, cak i ako ima godina kao Mojsije. Naravno da se ta veza nece odrzati jer ne volis da ga pokazujes prijateljima, a krijes ga zbog toga sto nisi sigurna da je ON pravi. I dobro je sto nije!
Zamisli da osnujes porodicu sa njim, i dobijes decu. I, jednoga lepoga dana, a mozda i pre, imas u kuci: starca, koji lagano pravi bilans svog zivota i non-stop prica sta je negda bilo, decu u takozvanim nervoznim godinama i sebe, u najboljim godinama, kako izigravas bolnicarku i tampon- zonu izmedju dece i odrtavelog oca. Kada se donose velike odluke u zivotu, nekada nije lose razmisljati gornjom polovinom tela.
A, do tog trenutka....UZIVAJ, malo sa njim, a malo sa drugaricama, nikako zajedno! Sve najbolje!

Updated 1 time(s), Last update (obicna) 2005-01-14 11:25

obicna is no longer member of Romance Cafe
dobardan
#9: (2005-01-14 11:39)
Postavljachica pitanja i sama dobro zna da te stvari ne bira pamet nego srce.

a i koliko ti je taj tip stariji.. 5,10,15,20.. godina?

e da, da iskoristim ovu priliku da zamolim jednu stvar:
MLADJE OD 28 NEK MI SE NE JAVLJAJU !!
hvala.
dobardan is no longer member of Romance Cafe
ILONKA
#10: (2005-01-15 18:42)
hy ija sam odabrala srarijeg i mogu reci da sam zadovoljna prosle godine sam imala mnogo mladjeg i to je bilo dobro ali zeznuto jer je imao puno vremena pa disati nisam mogla od njega ali sada sam zadovoljna jer svaku zelju jedva cekaju da mi ispune i to maximalno
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
total: 148, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis