[quote]
ljilja27: Pre 6 meseci sam upoznala starijeg muskarca koji me izuzetno privlaci. Ne volim da ga pokazujem u mom drustvu jer pretpostavljam da ce mi se drugarice smejati ali zato volim sa njim da provodim vreme. Upravo smo se vratili sa jednog takvog puta gde smo bili sve vreme zajedno. Znam da ce ta veza tesko da se odrzi i postane trajna, ali kad god pomislim na njega meni se koza najezi i srce zadrhti.
Nesto sto traje vec 6 meseci se tesko moze nazvati avanturom. To je vec veza odn. zabavljanje. Svi znamo da je
zabavljanje cekanje da naidje nesto bolje. Ne znam koliko je gospodin stariji ali za zabavljanje je to potpuno irelevantan podatak, cak i ako ima godina kao Mojsije. Naravno da se ta veza nece odrzati jer ne volis da ga
pokazujes prijateljima, a krijes ga zbog toga sto nisi sigurna da je ON pravi. I dobro je sto nije!
Zamisli da osnujes porodicu sa njim, i dobijes decu. I, jednoga lepoga dana, a mozda i pre, imas u kuci: starca, koji lagano pravi bilans svog zivota i non-stop prica sta je
negda bilo, decu u takozvanim
nervoznim godinama i sebe,
u najboljim godinama, kako izigravas bolnicarku i tampon- zonu izmedju dece i odrtavelog oca. Kada se donose velike odluke u zivotu, nekada nije lose razmisljati gornjom polovinom tela.
A, do tog trenutka....
UZIVAJ, malo sa njim, a malo sa drugaricama, nikako zajedno! Sve najbolje!