Romance Cafe forums

All forums

Avantura sa starijim muskarcemDA ili NE?  

views: 10167, replies: 148 LOCKED
total: 148, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-13 21:05
Avantura sa starijim muskarcem....DA ili NE?
Pre 6 meseci sam upoznala starijeg muskarca koji me izuzetno privlaci. Ne volim da ga pokazujem u mom drustvu jer pretpostavljam da ce mi se drugarice smejati ali zato volim sa njim da provodim vreme. Upravo smo se vratili sa jednog takvog puta gde smo bili sve vreme zajedno. Znam da ce ta veza tesko da se odrzi i postane trajna, ali kad god pomislim na njega meni se koza najezi i srce zadrhti.

Neki od vas ce mozda pomisliti da sam "sponzorusa" ali to nije situacija jer ja sam bogatija od njega.
Ima li neko neki savet za mene, sta valja ciniti?

Updated 1 time(s), Last update (ljilja27) 2005-01-13 21:07

ljilja27 (female, 27)
Ako nemas sliku u profilu, zaboravi na mene.
page: 12
una16
#111: (2005-12-04 12:18)
ne.

kada covek dozivi proticanje vremena kao nesto vidljivo i na sebi samom, oslobadja se tog negativnog stava koji je nista drugo do strah od nepoznatog.

tesko je zamisliti mladost koja u svoj svojoj lepoti nije svesna toga, te avanture ovog tipa dozivi kao sopstveni poklon.

avanture u kojima se jedan oseca iole superiornijim (a kako mladost ne bi bez sopstvenog iskustva o starosti) na kraju posluze kao dobar trac uz kaficu, ha-ha-ha i hi-hi-hi sa najboljom prijateljicom.

godine cine zenu sposobnijom da prihvati partnere kao ravnopravne.
una16 is no longer member of Romance Cafe
#112: (2005-12-04 13:35)
Zene imaju vecu zelju za sexom od muskaraca,iz toga tezi zelja za boljim,
iskusnijim...
Mislim da je avantura sa starijim(ne mnogo)O.k. i za zene i za muskarce,
stim sto zene imaju vece sanse za to od muskaraca.(definitely)
Nisam imao iskustva sa mnogo starijom,recimo 15-20 g.ali mislim da je to super sansa da prosiris svoje sexualne vidike i da naucis nesto novo.
Prema tome"Why not !"
bad boy (male, 24)
Dress your self of and try again...
HellRaiser
#113: (2005-12-04 13:36)
Pa da...na starom biciklu se uči voziti...
HellRaiser is no longer member of Romance Cafe
#114: (2005-12-04 14:01)
Opusteno...

Varijanta Uci da bi bio ucitelj mladjima.
bad boy (male, 24)
Nebojsa_41
#115: (2005-12-04 17:16)
DA....jednom stariji uvek stariji...narocito sa starijim poput mene
Nebojsa_41 is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#116: (2005-12-05 03:01)
Kao mladji imao sam priliku odnosno iskustvo da osetim draz ili mozda polje ludilo(u tom trenutku za mene) da budem sa starijom zenom - nisam se pokajao. Sada kad sam ja u njenim godinama imao sam priliku i da budem sa dosta mladjom osobom( doduse ne tako skoro) i mislim da se tada ni ona nije pokajala . Prema tome zasto avanturu i dozivljaj koji sam mozes osetiti neprepustiti avanturi?
amoure (male, 44)
Budimo bliski jedno drugom , sve ostalo nam je otislo toliko daleko
Sasko
#117: (2005-12-05 11:13)
Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom.

Student: Vi me kaznjavate, razumete li uopste vi nesto o tome?

Prof: Naravno, inace ne bih bio profesor.

Student: OK, pitacu vas nesto. Ako znate tacan odgovor, pao sam ispit, i odlazim. Ako ne znate odgovor, dacete mi desetku.

Profesor (nakon kraceg razmisljanja): OK, prihvatam!

Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logicno, logicno a nije legalno, a sta nije ni logicno ni legalno?

Profesor je dugo razmisljao, ali nije nasao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.

Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i ozenjeni ste jednom 23-godisnjakinjom; to je legalno, ali nije logicno. Vasa zena ima 24-godisnjaka za ljubavnika, sto je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vase zene, iako je trebao pasti na ispitu, sto nije ni logicno, ni legalno.
Sasko is no longer member of Romance Cafe
MASH
#118: (2005-12-05 12:07)
je' neko rek'o? bez starca nema udarca
MASH is no longer member of Romance Cafe
#119: (2005-12-05 13:51)
Sasko: Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom.

Student: Vi me kaznjavate, razumete li uopste vi nesto o tome?

Prof: Naravno, inace ne bih bio profesor.

Student: OK, pitacu vas nesto. Ako znate tacan odgovor, pao sam ispit, i odlazim. Ako ne znate odgovor, dacete mi desetku.

Profesor (nakon kraceg razmisljanja): OK, prihvatam!

Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logicno, logicno a nije legalno, a sta nije ni logicno ni legalno?

Profesor je dugo razmisljao, ali nije nasao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.

Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i ozenjeni ste jednom 23-godisnjakinjom; to je legalno, ali nije logicno. Vasa zena ima 24-godisnjaka za ljubavnika, sto je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vase zene, iako je trebao pasti na ispitu, sto nije ni logicno, ni legalno.

bad boy (male, 24)
nessko
#120: (2005-12-05 18:48)
Bilo bi interesantno da glasamo za i protiv (da ili ne, kako pise u naslovu), da saberremo i vidimo kako stojimo
nessko is no longer member of Romance Cafe
total: 148, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis