Romance Cafe forums

All forums

Toliko o besplatnom koriscenju  

views: 9257, replies: 89 LOCKED
total: 89, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
#1: (2005-01-17 01:19)
Toliko o besplatnom koriscenju...
... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!
tigrica_dorcol (female, 19)
Ko sam i kakva sam saznacete kada mi se javite :)
romance-cafe

moderator
#2: (2005-01-17 01:46)
Ne znam u cemu je problem?

1. Ne znam gde sto to videli i ko vam je rekao da "nikada od clanova nece uzeti novac". Na kraju, sve je dobrovoljno - niko ne "uzima" novac

2. Placamo sve troskove vec godinu dana, i to, toliko koliko prosecan covek u Srbiji ne zaradi za godinu dana. Da li mislite da je fer da se nastavi tako? Pri tom nije uracunat trud za izradu a narocito za odrzavanje, ljudi rade volonterski vec godinu dana.

3. Cela ideja je da se skupi dovoljno da se sajt sam izdrzava. Ili to ili prekidamo sa radom. Ne postoji treca opcija osim ako se ne pojavi neko ko ce da sponzorise sve.

4. Da li je stvarno 50 dinara veliko kao kuca? Za te pare ne mozete ni kafu da popijete.

Srdacan pozdrav
Romance Cafe
romance-cafe (female, 34)
gagana
#3: (2005-01-17 03:47)
Svaka cast,ideja je skroz na mestu
Pozdrav
gagana is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#4: (2005-01-17 04:52)
Ne znam sta jos da dodam osim da smo fer prema svima. "Starim" korisnicima, koji su registrovani na Romance Cafe pre septembra 2004, dali smo besplatno do kraja januara VIP pristup kao zahvalnost za to sto su bili sa nama.

I nekima koji nisu u toj grupi smo poklonili VIP pristup.

Svako ko posalje sms moze da dobij nagradu na kraju meseca. Nagrade jos nismo definisali u potpunosti ali bice desetak mesecnih VIP clanarina i bar jos toliko nedeljnih + jedna super nagrada tipa mp3 player ili neki slican gadget, mozda i dvd player ili nesto... ko zna... zavisi kako ide

Clanovi meseca dobijaju vip za naredni mesec + 2. i 3. dobijaju po 1 nedelju.

Zelim da kazem da nismo alavi ni bilo sta slicno, jednostavno sajt je postao preskup za odrzavanje i nesto smo morali da uradimo kao alternativu zatvaranju sajta.
romance-cafe (female, 34)
Waliyant
#5: (2005-01-17 04:56)
...potpuno se slazem sa Gaganom... nesto kapiram da meni licno i ne treba vise od opcija koje ostaju dostupne besplatnim clanovima: retko komuniciram sa drugima putem poruke na inbox, sto se tice otvaranja tema na forumu za to ce biti vise nego dovoljno zainteresovanih i inventivnih, ali IPAK: verujem da ce nam svima biti bolje ako sajt bude dobro finansijski stajao... bolja oprema, logistika, eventualna optimizacija strana, etc... zato cu rado izdvojiti cenu jednog Hajnekena
pozz swima
...
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-01-17 08:30)
tigrica_dorcol: ... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!

DEFINITIVNO JE FER,da pocnemo sa placanjem clanarine a i sa DONACIJAMA...pa covek je napravio extra sajt,nesto ne-klasicno,interesntno...dajte bre ljudi sta vam je pa placete za 100 din.!!??? mislim stvarno ne treba biti ironican,vec realan i objektivan...samo vi naplacujte...pozdrav!
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
LjiljaM
#7: (2005-01-17 10:42)
Slažem se da treba plaćati članarinu, ali ja imam mali problem, nalazim se u mreži 063 i većina mojih prijatelja, tako da mi je onemogućeno da plaćam članarinu. Zamolila bih moderatora da pronadje rešenje i za nas.
LjiljaM is no longer member of Romance Cafe
santana1974
#8: (2005-01-17 11:04)
Dakle prvo ste navukli ljude na ovaj sajt a onda ste se "setili " da se ne isplati. Dobar pokusaj ali sta je tu je.
Ionako je sve na dobrovoljnoj bazi. Pa ko voli nek izvoli.
Mogli ste bar da na pocetku kazete ljudima da postoji i ova opcija o kojoj sada govorite. Na kraju krajeva nije ni bitno, jer ce te videti i sami sta ste postigli ovom idejom. Pozdrav svima sa najboljom namerom da vam ideja uspe.
santana1974 is no longer member of Romance Cafe
#9: (2005-01-17 11:21)
Pa mozda ti znas sta je postignuto sa ovom idejom,sta bi svi voleli nesto besplatno.A sto placas internet reci mi eto mene zanima ,sto nekazes u posti ili mobtelu evo ja imam telefon ili karticu od vase kompanije ,sto da nemam internet za dzabe ako vec imam nesto od vas ,pa nece Santana nista za dzabe da ti daju ,niko te netera ,tako isto i ovde ili nije problem preuzmi sponzorstvo i onda smo svi za dzabe mozda ideja uspe ,onako kako si je ti zamislio
FallenAngel (male, 29)
obicna
#10: (2005-01-17 11:25)
MOKI CE SE SIGURNO SETITI DA SAM GA VEC PITALA KAKO SE SAJT IZDRZAVA JER MI JE BILO NEVEROVATNO DA NEKO NESTO RADI ZA DZ. CENA JE VEOMA SIMBOLICNA I MISLIM DA SVAKO MOZE TOLIKO DA ODVOJI. SAMO JOS DA, VRLO NAM CLANSTVO, SAVLADA PSIHOLOSKU BARIJERU.....I STVAR CE DA LEGNE . A TEK CISTKE STO CE DA BUDE.......FEST! A "OCE LI MOCI, ZA OVE PARE ONAJ SMAJLIC SA KRILIMA, TAJ MI TREBA ?
obicna is no longer member of Romance Cafe
total: 89, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis