Toliko o besplatnom koriscenju...
Da pokusam da odgovorim a da se ne ponavljam.
Znam da je problem sa 063 mrezom, ali oni jednostavno pljackaju i ne isplati nam se da radimo sa njima. Recimo, za SMS cija je cena 15 dinara + pdv nama ostaje 3 dinara. Sorry, ali samo mi jos treba da izdrzavam i Karice.
Na primer, kada posaljete SMS na 063 Mobtel skida pare bez obzira sta je, znaci prvo skinu pare sa racuna pa tek onda pitaju ko i gde.
Telekom je izuzetno fer i zato smo se odlucili SAMO za njih. Kada posaljete SMS, pare se skidaju tek kada mi vratimo potvrdu, znaci ako ste pogresili bilo sta, poruka se ne naplacuje vec samo u slucaju da je sve u redu.
Do kraja ove nedelje stavicemo mogucnost placanja kreditnom karticom.
Ne zelim da se pravdam, ali kao sto ne "uzimamo" pare od clanova, tako ih isto nismo ni "dovukli". Ne znam koliko ste primetili, ali Romance Cafe se slabo reklamira. Vecina vas, ako ne i svi, su dosli na Romance Cafe na preporuku i tu je snaga ovog sajta. Malo je bilo "slucajnih prolaznika". Iskreno, ni mi nismo ocekivali da ce sajt tako brzo da naraste, a sto je veci sajt - troskovi odrzavanja su sve veci.
Kao sto rekoh 2 puta u ovoj temu, ne postoji drugo resenje: ili clanarina ili zatvaranje.
Obicna, ako je samo taj smajli u pitanju, kazite mi gde mogu da vidim kako izgleda pa cu ubaciti i to.
Hvala svima na podrsci.
Updated 1 time(s), Last update
(romance-cafe) 2005-01-17 14:22