Romance Cafe forums

All forums

Toliko o besplatnom koriscenju  

views: 9252, replies: 89 LOCKED
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-17 01:19
Toliko o besplatnom koriscenju...
... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!
tigrica_dorcol (female, 19)
Ko sam i kakva sam saznacete kada mi se javite :)
page: 2
romance-cafe

moderator
#11: (2005-01-17 12:44)
Da pokusam da odgovorim a da se ne ponavljam.

Znam da je problem sa 063 mrezom, ali oni jednostavno pljackaju i ne isplati nam se da radimo sa njima. Recimo, za SMS cija je cena 15 dinara + pdv nama ostaje 3 dinara. Sorry, ali samo mi jos treba da izdrzavam i Karice.

Na primer, kada posaljete SMS na 063 Mobtel skida pare bez obzira sta je, znaci prvo skinu pare sa racuna pa tek onda pitaju ko i gde.

Telekom je izuzetno fer i zato smo se odlucili SAMO za njih. Kada posaljete SMS, pare se skidaju tek kada mi vratimo potvrdu, znaci ako ste pogresili bilo sta, poruka se ne naplacuje vec samo u slucaju da je sve u redu.

Do kraja ove nedelje stavicemo mogucnost placanja kreditnom karticom.

Ne zelim da se pravdam, ali kao sto ne "uzimamo" pare od clanova, tako ih isto nismo ni "dovukli". Ne znam koliko ste primetili, ali Romance Cafe se slabo reklamira. Vecina vas, ako ne i svi, su dosli na Romance Cafe na preporuku i tu je snaga ovog sajta. Malo je bilo "slucajnih prolaznika". Iskreno, ni mi nismo ocekivali da ce sajt tako brzo da naraste, a sto je veci sajt - troskovi odrzavanja su sve veci.

Kao sto rekoh 2 puta u ovoj temu, ne postoji drugo resenje: ili clanarina ili zatvaranje.

Obicna, ako je samo taj smajli u pitanju, kazite mi gde mogu da vidim kako izgleda pa cu ubaciti i to.

Hvala svima na podrsci.

Updated 1 time(s), Last update (romance-cafe) 2005-01-17 14:22

romance-cafe (female, 34)
romance-cafe

moderator
#12: (2005-01-17 13:02)
Nisam mogao da odolim a da ovo ne podelim sa vama.

Danas smo primili zahtev za brisanje profila (napominjem da ranije nismo kontaktirali):
Obrisi te me ovdavde lepo vam kazem i nemojte da jedete govna bas tim recima da pokusavate nesto da se majmunisete i sta ti ja znam jer se vidi ko ste i sta ste majmunska posla kredit kartice i sta ti ja znam! ako me ne obrisete odavde u roku 12 sati poteracu svoje advokate pa ko kome dodje glave ja mislim da sam dovoljno jasan bio!!!

A sto se profila tice, namerno cu da sacekam 2 dana pa tek onda da ga obrisem da vidim tu hordu advokata

odgovorio sam samo:
Odakle se kacite na internet? Iz ludare?

Romance Cafe

Ako je VIP clanarina dovela do toga da se resimo ovakvih onda je misija ispunjena 100%.
#13: (2005-01-17 13:39)
u principu je ok i bilo je za ocekivati ali ajde smisli kako bi to moglo da se uradi na neki pametan nacin iz nemacku :P kreditnu karticu nemam jos, sa 064 nemogu da saljem poruke odavde :P
znam da sam zahtevan ali .....

Kas
Kasaad (male, 30)
Hrmph?
princ_of_negotin
#14: (2005-01-17 14:12)
RC,
da li bi mogao samo da razmislish da besplatni imaju 5 poruka i 3 instanta dnevno? I, da li ce uskoro biti moguca tromesechna i vishe pretplata? Koliko je mesechna zajedno sa pdv?
princ_of_negotin is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#15: (2005-01-17 14:14)
To je vec problem... eto, predlozite vi.

Mozda cemo uskoro moci da napravimo mogucnost slanja SMS-a za Nemacku, Austriju i Svajcarsku. Da li bi to bilo prihvatljivo?

Jos jedna mogucnost je wire payment, ali to je veliko cimanje za male pare (mislim za vas, jer morate da odete u banku)

Ideja nam je da sve bude automatizovano, znaci cim primite potvrdu da je uspesno - mozete odmah da koristite. Od slanja SMS-a do prijema te potvrde obicno ne prodje vise od 30 sekundi.
Please note: VIP members do not see advertising
obicna
#16: (2005-01-17 14:15)
Obicna, ako je samo taj smajli u pitanju, kazite mi gde mogu da vidim kako izgleda pa cu ubaciti i to.

Idi na www.incredimail.com. I ako moze i onaj sto aplaudira, i onaj sto zvace zvaku, i onaj sto se stidi.................
obicna is no longer member of Romance Cafe
#17: (2005-01-17 14:50)
Hahaha, sad ste me stvarno nasmejali sa ovim uokvirenim i obojenim profilima za VIP clanove...Neki dan sam gledao Pijanistu Romana Polanskog i ova razlika u profilima me podseca na razliku izmedju nacista i Jevreja u tom filmu, a kako ne volim da budem nacist i da za sebe mislim da sam bolji od drugog ostacu obican clan, mada je iznos clanarine
simbolican i vase legitimno pravoje ne samo da pokrijete troskove ovog sajta, vec i da nesto zaradite, ali ste sa ovom negativnom diskriminacijom (prema onim koji vam placaju clanarinu) preterali.
darko1 (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
#18: (2005-01-17 15:18)
e ajde kad sam vec poceo da drvim da onda i nastavim. sad sam procitao sta planiras sa clanovima koji ne placaju i tako ces se samo uputaci u nogu. nisam video dal si smislio da dajes ljudima vip na recimo dve nedelje kad se prvi put uloguju ali ako to ne uradis ostace ovo bez novih clanova vrlo brzo. u principu ako vec radis navlakusu radi je na odredjeno vreme posto ne vidim da se sajt moze uopste koristiti sa onim sto si ti predvideo za free usere.

Kas.

ps ne drvim da bi bio pametan nego mozda mozes da iskoristis nesto od mojih ideja pa ako te zanima pitaj dalje.
Kasaad (male, 30)
Hrmph?
#19: (2005-01-17 15:32)
darko1: Hahaha, sad ste me stvarno nasmejali sa ovim uokvirenim i obojenim profilima za VIP clanove...Neki dan sam gledao Pijanistu Romana Polanskog i ova razlika u profilima me podseca na razliku izmedju nacista i Jevreja u tom filmu, a kako ne volim da budem nacist i da za sebe mislim da sam bolji od drugog ostacu obican clan, mada je iznos clanarine
simbolican i vase legitimno pravoje ne samo da pokrijete troskove ovog sajta, vec i da nesto zaradite, ali ste sa ovom negativnom diskriminacijom (prema onim koji vam placaju clanarinu) preterali.

Ma nije nego,pa ako je simbolican sto se ne prijavis?,ah da ti nevolis ovu ili onu boju ,pa nije ovo konc logor (kako si opisao)pa da volis ili ne ili crveni krst pa da ti zastupas druge,i sa kojom to diskriminacijom,sto ne mogu da ti se kace na glavu kako ko stigne na sajt i da ti salje koje kakve nebuloze,i treba tako da bude!,bilo koji sajt ovakvog tipa i treba da bude sa placanjem,pa u pravu je Moderator ,sto neko da ima isto kao i onaj ko placa ,samo sto za placanje mora da se malo organizuje za ljude od preko ,nizasta vise isto mislim i na bivse republike
FallenAngel (male, 29)
#20: (2005-01-17 15:43)
Ej ljudi, ja se stvarno izvinjavam... evo ubacujem se a i ne znam tacno sve podatke: mlad sam clan pa se jos ucim... ali, logika clanarine mi nije jasna, „portal je narastao i ne da se vise ovako finansirati“, zasto se jendostavno ne uzmu sponzori? Ti barem imas dovoljno klikova i posetilaca i imaces ih verovatno jos vise, ali ako budes nastavio sa clanarinom, razbices sajt (moje ubedjenje). Uostalom, kako se finansira SC ili BGDCAFE ili Club.co.yu? Sigurno ne sa clanarinom.

Tvoj sajt je narastao za tako kratko vreme, zato sto je za Srbiju bilo krajnje vreme da tako nesto nastane: Ugusih se na onom SC-u! Ali ako hoces dalje uspeh, jedino ti je resenje da se nekako finansiras drugacije. Inace si samo pokazao drugima, sta trenutno pali.

Sto se mene licno tice, tesko da cu hteti nesto da platim. Meni SMS igrice nisu potrebne, a ako neku interesantnu upoznam, mozemo tek onda da razmenimo telefone.

Toliko, aj‘ u zdravlje ljudi!
linus (male, 31)
ma ja nisam normalan!
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis