Romance Cafe forums

All forums

Toliko o besplatnom koriscenju  

views: 9251, replies: 89 LOCKED
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-17 01:19
Toliko o besplatnom koriscenju...
... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!
tigrica_dorcol (female, 19)
Ko sam i kakva sam saznacete kada mi se javite :)
page: 4
romance-cafe

moderator
#31: (2005-01-18 00:02)
Ne samo da probaš, nego članovi mogu zauvek da ostanu na sajtu bez plaćanja ako im ne smetaju ograničenja u broju poslatih poruka.

Samo da ne bude zabune, ne ukidamo besplatan pristup, ali moramo da ograničimo.

Ne znam šta više da kažem, iskreno sam razočaran stavovima nekih članova... možda je bolja bila ova druga opcija koju sam spomenuo ako se ne uvede neka članarina.

Mogu samo da obećam VIP članovima da će svakodnevno videti sve više izmena i poboljšanja na sajtu, a kada budu otišli ovi uvređeni što umeju da pošalju po 100 poruka dnevno ali se naljute kada treba da daju nešto za uzvrat (kao što recimo pošta traži da zalepiš markicu na svako pismo ili telekom da platiš svaki impuls, ili restoran da platiš piće ako hoćeš da sediš... ) ... i sajt će biti rasterećeniji.
romance-cafe (female, 34)
Waliyant
#32: (2005-01-18 00:40)
"Ne samo da probaš, nego članovi mogu zauvek da ostanu na sajtu bez plaćanja ako im ne smetaju ograničenja u broju poslatih poruka."

...samo jedna opaska, ako moze... ovde je neko zamenio teze, nesvesno podlezemo pogresnoj terminologiji - ovde niko nikoga ne ogranichava, besplatni chlanovi GRATIS imaju 3 poruke, 5postova na forumu, etc

DO SADA SMO SVE IMALI GRATIS, STO SE NEKO CUDI AKO TAKO VISE NE MOZE?!?!?!?!?!

pa ni kod babe nema dzhabe
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#33: (2005-01-18 00:55)
Pa jeste ograničenje ako gledaš da je do sada sve bilo za dž.

Eto, napravili smo opciju da novi članovi imaju 1 dan VIP pristupa da vide šta može, posle 24h im se vraća na besplatan ako ne produže pretplatu. Napominjem da ću vrlo pažljivo pratiti šta se dešava i čim primetim prvi znak zloupotrebe - odmah ukidam ovo pravilo.

Što se tiče nekih poruka koje sam dobio, moram da umešam politiku:

Javili su se neku ljudi sa Kosova i žalili se kako im ja zatvaram prozor u svet i bacam ih u još veću izolaciju i ko zna šta još... kao da sam Hašim Tači. Želim samo da odgovorim javno da imam razumevanja za njih, ali ne treba u meni da traže krivca što nemaju struje, vode, para, posao, slobodu kretanja,... život.

Iako sada očekujete da iznesem svoj politički stav o tome koji je ipak malo ortodoksan, neću to učiniti već ću se suzdržati i svim ljudima sa Kosova i Metohije dati VIP članarinu za narednih 3 meseca a kasnije ćemo videti. Molim da mi se takvi jave na preko kontakt formulara (opet napominjem da ne pokušavaju drugi jer vidim tačno ko odakle pristupa)

Za ostale koji ne mogu da pošalju SMS, žive u inostranstvu, nemaju kreditnu karticu, nemaju para, ne žele da plaćaju ili ... jednostavno ne znam kako da vam pomognem, negde moram da podvučem crtu.
#34: (2005-01-18 01:13)
Na sledecim izborima te kandidujemo za direktora Telekoma ....da bude besplatan internet!

HerojUlice2 (male, 40)
Originali mi zavide, bolje se prodajem od njih...
Delphy
#35: (2005-01-18 04:14)
sasvim Ok.
slazem se sa placanjem clanstva, danas sve kosta i po malo mi nije jasno da se neki bune zbog toga...a koliko impulsa samo potrose dok sede ovde i nije im zao.

samo bi mogli da promenite nesto...

kao predlog:

da se za one koji nisu clanovi, odnosno za one koji se nisu ulogovali ne prikazuju clanovi sa slikama u profilu

malo manje isticanja i razlike u prikazu pretplatnika u odnosu one koji to nisu...

sacinjavanje ranije pomenute crne liste za sve koji imaju vise od dva profila, kao i za one koji su po nekom drugom osnovu zasluzili da se na njoj nadju

nadam se da ne izgleda isuvise zahtevno
pozdrav kompletnoj ekipi Romance-cafea
kao i svim clanovima
Delphy is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Delphy
#36: (2005-01-18 04:20)
zeleo bih da dodam samo jos nesto sto mi je zaista zasmetalo,
mislim da nema potrebe da VIP clanovima stalno izlazi obavestenje sa opsirnim objasnjenjem...

Updated 1 time(s), Last update (Delphy) 2005-01-18 04:26

Delphy is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#37: (2005-01-18 04:27)
Plasim se da nisam najbolje razumeo prvi predlog? Za one koj nisu ulogovani ne prikazuju se clanovi sa slikama u profilu? Da li mozete da objasnite? Kada neko nije ulogovan i ne moze da vidi vas profil.

2. predlog - ok, videcemo za to.

3. crna lista vec postoji i do sada je bio jedan profil na crnoj listi jer je slao desetine poruka dnevno svakoj zenskoj osobi i govorio najstrasnije stvari. On je kasnije trazio da bude obrisan sto smo i ucinili. Sto se tice 2 i vise profila - ne mozemo tu da uvedemo automatiku jer postoji dosta clanova koji se kace sa istog racunara (parovi, muz i zena, brat i sestra, 2 sestre, 2 brata...) pa bi kaznili ljude koji nisu za kaznjavanje.

Imam sada ja jedan predlog: sta mislite da nekim clanovima (po nekim kriterijumima koje zadamo ... recimo svi koji imaju ocenu vecu od 4 i ocenjeni su bar 10 puta) dodamo nesto sto bi bilo suprotno od cne liste - bela lista (ili kako god... "verified"... "safe"...). Kada vidite neki znak pored takvog profila znate da je to covek sa kojim moze lepo da se komunicira i samim tim se slobodnije ukljucite u dijalog sa njim?

Da ne bude da samo "ocrnjujemo" - daj da nagradjujemo.
romance-cafe

moderator
#38: (2005-01-18 04:28)
Delphy: zeleo bih da dodam samo jos nesto sto mi je zaista zasmetalo,
mislim da nema potrebe da VIP clanovima stalno izlazi obavestenje sa opsirnim objasnjenjem...

Na koje objasnjenje mislite? Postoji jedno jedino na pocetnoj strani cim se ulogujete i nigde vise se ne pojavljuje.
romance-cafe

moderator
#39: (2005-01-18 04:46)
Obaveštavamo sve koji nisu u mogućnosti da plate slanjem SMS-a da je onogućena uplata kreditnom karticom preko 2checkout.com

2checkout je jedan od najboljih i najpouzdanijih servisa za ove namene.

Pošto su neki pitali za bezbednost, moram da napomenem da se ne čuvaju informacije o vašoj kreditnoj kartici - čim se izvrši prenos, podaci se brišu a mi i da hoćemo ne možemo nikada da saznamo te podatke.

Pogledajte detaljnije u delu Pomoć - plaćanje ili idite na www.romance-cafe.com/help/vip/

Pošto je sistem drugačiji moguće je platiti za 1, 3, 6 meseci ili godinu dana unapred.

Za ostale članove koji ne mogu da šalju SMS a nemaju kreditnu karticu možemo da otvorimo žiro račun i devizni račun, ali pošto je taj sistem spor, od uplate do potvrde prođe od 2 do 5 dana, ne znam koliko je uopšte zgodno plaćati na taj način.
#40: (2005-01-18 10:20)
Ono za verified listu je super predlog. Bio bi lepo da kada biste to uveli.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis