Ako znate neku firmu iz Crne gore koja moze da omoguci slanje SMS-a, rado cemo stupiti u kontakt sa njima i obezbediti i to. Svi nasi kontakti su naisli na ignorisanje od strane drugih. Ni jedan odgovor nisam dobio.
Sto se tice SMS glasanja, za to postoji samo jedan razlog: jednostavno mi je muka da svaki dan brisem profile koji su se registrovali samo da bi glasali za sebe. Ovako je postenije, ako hoces da glasas - posalji sms. Ne znam, ja na to tako gledam, mozda nije kako bi svi voleli, ali ne vidim drugo resenje.
Sto se tice nagrada, naravno da nagradjujemo sve za koje mislimo da su na neki nacin doprineli rejtingu sajta ili su jednostavno izuzetno korektni. Neka u ovoj temi napisu svih koji su dobili VIP (ne mislim na onih 600 na pocetku, vec na ostale).
- svakim slanjem sms-a mozete da dobijete mesecne ili nedeljne nagrade. Za SMS-forum, koji smo upravo ukinuli, podelili smo desetak dopuna za 064.
- na kraju meseca delimo nekoliko mesecnih, malo vise nedeljnih clanarina + jednu ozbiljniju nagradu vrednu 50-ak evra.
- ostale nagradjujemo po zaslugama

Svaki dan bar neko dobije vip za dzabe, na nedelju ili mesec dana.