Romance Cafe forums

All forums

Toliko o besplatnom koriscenju  

views: 9258, replies: 89 LOCKED
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-17 01:19
Toliko o besplatnom koriscenju...
... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!
tigrica_dorcol (female, 19)
Ko sam i kakva sam saznacete kada mi se javite :)
page: 7
#61: (2005-01-24 14:17)
Procitao sam temu u potpunosti i mislim da je vecina toga bitnog recena.Inace sajt je profi uradjen i terba nagraditi (citaj materjalno) ljude koji se toliko trude da da naprave nesto ovako dobro. Potpuno se slazem sa VIP clanrinom, i nema nikakvog govora o diskriminaciji onih koji nece ili ne mogu da plate (prisutni su sa neznatnim ogranicenjima).
Par predloga i sugestija:
1.Posto kazete da clanstvo na Romance vrtoglavo raste mozete shodno vasem profitu,koji logicno raste, smanjivati naknadu za VIP i time uvecavati broj onih koji bi platili,pritom ni vas same ostetiti a korisnicima omogucili radost jeftinijeg
2.bez obzira sto procedura preko ziroracuna duze traje treba je omoguciti,jer ekonomski je manja bancina provizija od one koju uzimaju mobilni operateri i njihovi distributeri na dopune (veci izbor ne skodi)
3.vidim da ste omogucili placanje VIPa preko 063 i ne znam da li je neka greska,ali potpuno mi je nelogican odnos 3 nedelje 100 din naspram 5 nedelja 200 din. To se kosi sa osnovnim principima ekonomije.
Nadam se da vas nisam ugnjavio svojim ekonomisanjem, ako jesam sorry-ucim za menazera.
Samo tako nastavite.
Pozdrav!
InvisibleMan (male, 33)
Too Much Love Will Kill You!
romance-cafe

moderator
#62: (2005-01-24 14:27)
Hvala lepo na sugestijama i sa vecinom se slazem. Pre nego sto odgovorim pojedinacno, moram da napomenem da se to ne radi zbog profila vec zbog opstanka. Mozda zvuci bez veze, ali sve sto dodje "preko" cifre potrebne za odrzavanje mesecno ulozicemo u reklamu i nove servere, znaci nista ne ide u dzep ili pod slamaricu.

1. Slazem se, videcemo kako funkcionise januar-februar, a onda cemo korigovati cene. Onima koji su platili na godinu dana (ima desetak osoba koji cu platili kreditnom karticom na godinu dana) prerecucancemo razliku u cenu i produziti clanarinu za tu razliku.

2. Napravicemo i to cim budemo mogli, iako mislim da je to procedura koja previse dugo traje, jer neko mora da ode u banku, pa dok uplata stigne, pa dok nama stigne obavestenje ili potvrda... prodje nekoliko dana. Pa jos ako se uplacije na nedelju dana... svake nedelje isto...

3. U pravu ste, korigovacemo to. Malo zmo zbrzili jer smo na brzaka i odlucili da ubacimo 063 mrezu... Jel' znate koliko ide nama od 50 dinara? 15. Ostalo ide Mobtelu. Zato smo i govorili ranije da bi rado odustali od toga.

Hvala jos jednom.
romance-cafe (female, 34)
Iluzija
#63: (2005-01-24 14:48)
Nisam procitala svih sedam stranica ali razumijem o cemu se radi....sto se tice placanja slazem se sa moderatorom i ostalima koji ga podrzavaju....sajt je stvarno super ,pojedinima i pomogne da se rijese neki ozbiljniji problemi i nije samo zbog zabave.......sto se tice ideje sa mobinima je ok samo mi je zao sto je samo za tu mrezu.......ipak nas ima iz citavog svijeta kojima mozda i nije jednostavno uplacivati kreditnom karticom.....ne znam kako to ide ali ako postoji neka mogucnost osim kreditne kartice onda pokusajte ga pronaci jer postoje i oni kojima ce to biti draze.......

Izvinjavam se ako sam nesto pogresno napisala ili nisam nesto skroz razumela...mozda sam trebala procitati sve komentare ...

Samo tako dalje, radite kako mislite da je najbolje odrzati straricu...

Pozdrav...

Updated 1 time(s), Last update (Iluzija) 2005-01-24 14:51

Iluzija is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#64: (2005-01-24 15:12)
Radimo na tome da omogucimo slanje SMS-a iz vecine evropskih drzava, narocito iz onih gde ima puno "nasih": Svajcarska, Nemacka, Austrija, Danska, Velika Britanija... nije lako... ali bice nesto.

Sto se kreditnih kartica tice, neki su bili uplaseni jer ne zele da "ostave nama svoj broj kreditne kartice". Moram da napomenem da radimo sa firmom 2checkout.com koja je TOP TOP u svetu sto se tice procesiranja kreditnih kartica. Kod njih se obavi sve a nama stigne samo obavestenje da je clan xxx uplatio mesecnu/tromesecnu... clanarinu. Ne samo da ne znamo broj kreditne kartice nego cak i da trazimo nebi ga nikada dobili. Ako se neko plasi zbog toga, i ako ne veruje meni, neka ode na www.2checkout.com i pogleda sve uslove....

Osim toga, imali su u januaru promet (do sada) preko 10 miliona dolara. Ako ne verujete nama, verujte tim parama (u pitanu su uglavnom male uplate, pa zamislite koliko ima uplata za 10 miliona dolara) koje su drugi "preturili" kroz 2checkout. Nebi se toliko ljudi tako lako odlucilo za placanje da nemaju poverenja u 2checkout.com
#65: (2005-01-24 15:45)
kad ce biti omoguceno sa 069 mreze? ne cini li vam se malo ne posteno ovo glasanje preko sms..mi iz cg niti mozemo glasati..niti clanarinu platiti..nista..kolike su nam sanse za izbor mjeseca???

evo vam odma primjer:

sanja je skoro cijeli mjesec bila ubjedljivo prva..cim ste omogucili glasanje preko 064 i 065 mreze kuja je prestigla za duplo glasova u jednom danu!!! licno, nemam nista protiv nje i ok je osoba..ali..malo mi izgleda bezveze taj nacin glasanja..
zzzzz (male, 26)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2005-01-24 16:14)
A da, jos jedan predlog.
Inovativnim clanovima koji vam daju pametne predloge i sugestije mozete biti izdasni i isprsiti se ca koje VIP clanstvo.Ipak ih trba nagraditi za njihov trud, poboljsavaju vam sajt a time i rejting.
P.S. Ne radi se o meni
InvisibleMan (male, 33)
Too Much Love Will Kill You!
romance-cafe

moderator
#67: (2005-01-24 16:38)
Ako znate neku firmu iz Crne gore koja moze da omoguci slanje SMS-a, rado cemo stupiti u kontakt sa njima i obezbediti i to. Svi nasi kontakti su naisli na ignorisanje od strane drugih. Ni jedan odgovor nisam dobio.

Sto se tice SMS glasanja, za to postoji samo jedan razlog: jednostavno mi je muka da svaki dan brisem profile koji su se registrovali samo da bi glasali za sebe. Ovako je postenije, ako hoces da glasas - posalji sms. Ne znam, ja na to tako gledam, mozda nije kako bi svi voleli, ali ne vidim drugo resenje.

Sto se tice nagrada, naravno da nagradjujemo sve za koje mislimo da su na neki nacin doprineli rejtingu sajta ili su jednostavno izuzetno korektni. Neka u ovoj temi napisu svih koji su dobili VIP (ne mislim na onih 600 na pocetku, vec na ostale).

- svakim slanjem sms-a mozete da dobijete mesecne ili nedeljne nagrade. Za SMS-forum, koji smo upravo ukinuli, podelili smo desetak dopuna za 064.

- na kraju meseca delimo nekoliko mesecnih, malo vise nedeljnih clanarina + jednu ozbiljniju nagradu vrednu 50-ak evra.

- ostale nagradjujemo po zaslugama Svaki dan bar neko dobije vip za dzabe, na nedelju ili mesec dana.
obicna
#68: (2005-01-24 16:47)
A JE L' MOGU JA KONACNO DA DOBIJEM TOG SMAJLIJA? STVARNO MI TREBA!
obicna is no longer member of Romance Cafe
#69: (2005-01-24 17:46)
na koju fintu je to postenije..mislis korisnije??

glasanje preko sms daleko je od postenog..jer uvjek imas ljudi koji imaju love i ne predstavlja mu nista da glasa za sebe 15-20 puta..samo da bi bio najpopularnija faca..

mi iz cg to ne mozemo..i ne samo mi nego bilo ko van srbije..ne vidim tu nidje postenja

napravite da se glasanje moze vrsiti samo preko sajta i to jednom..i naravno ne dajte nikom da se registruje vise puta sa jednog maila..ako je neko u stanju da napravi 20 profila (20 mailova) samo zato da bi glasao za sebe onda njemu treba pomoc strucnog lica..i ja bi onda njegovu sliku postavio u rubriku ''mentalno zaostala lica''

to se tice placanja iz cg..vidim da nemate rijesenja..znaci li to da smo mi vec otpisani?? mislim, ja vam se zahvaljujem sto ste mi omogucili vip do kraja mjeseca..ali to ce brzo doci..sta onda??

Updated 1 time(s), Last update (zzzzz) 2005-01-24 17:47

zzzzz (male, 26)
obicna
#70: (2005-01-24 18:13)
Prosto ne mogu da verujem da nemas u Beogradu 7569824561258 rodjaka koji imaju 064 i 063 pa mogu da plate za tebe, a ti im posle das pare!
obicna is no longer member of Romance Cafe
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis