Romance Cafe forums

All forums

Toliko o besplatnom koriscenju  

views: 9259, replies: 89 LOCKED
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-17 01:19
Toliko o besplatnom koriscenju...
... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!
tigrica_dorcol (female, 19)
Ko sam i kakva sam saznacete kada mi se javite :)
page: 8
leptiric
#71: (2005-01-24 18:29)

Obicna=odlicna
leptiric is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#72: (2005-01-24 23:05)
zzzzz: na koju fintu je to postenije..mislis korisnije??

Mozda se nisam izrazio dobro? Mozda je bolji izraz "nama je lakse" jer onda nemaju razloga da se registruju sa vise nickova.

A sto se vise nickova tice, ima puno ljudi koji dele isti mail, ortaci, cimeri, braca, sestre... muz i zena Kada bi onemogucili regisraciju sa istog maila - nebi mogli ni oni da se registruju. Drugo je pitanje sto je "dobijanje e-mail adrese" proces od 2 minuta... ali to treba objasniti njima.

zzzzz: to se tice placanja iz cg..vidim da nemate rijesenja..znaci li to da smo mi vec otpisani?? mislim, ja vam se zahvaljujem sto ste mi omogucili vip do kraja mjeseca..ali to ce brzo doci..sta onda??

Ne, niste otpisani. Resicemo to.

A kada dodje kraj meseca, dobicete jos mesec dana, dok ne resimo problem. Ja sam morao ovako na brzaka da postavim ovo, bar samo za Srbiju i kreditne kartice, jer nisam mogao vise da izdrzavam sam sajt. Samo zato... A resavacemo ostalo usput.
romance-cafe (female, 34)
#73: (2005-01-25 01:01)
romance-cafe:
2. Napravicemo i to cim budemo mogli, iako mislim da je to procedura koja previse dugo traje, jer neko mora da ode u banku, pa dok uplata stigne, pa dok nama stigne obavestenje ili potvrda... prodje nekoliko dana. Pa jos ako se uplacije na nedelju dana... svake nedelje isto...

Nisam neki strucnjak,ali sam potpuno siguran da postji tehnicka mogucnost da trnutno vidite kada vam legne novac na konto. Znaci nisu u pitanju dani,vec minuti-banke su povezane na net. Zivimo u dobu modernih tehnologija,zar ne.
InvisibleMan (male, 33)
Too Much Love Will Kill You!
romance-cafe

moderator
#74: (2005-01-25 02:08)
Niste neki strucnjak

Ili jednostavno nikada niste uplatili nekome nesto na racun ili jos gore - cekali uplatu.

Zivimo u dobu modernih tehnologija ali to ne znaci da smo i osvojili te tehnologije. Kod nas se jos uvek sve radi rucno. Pitajte prijatelje koji su upuceni.
romance-cafe (female, 34)
#75: (2005-01-28 12:47)
evo zasto sam govorio da je potpuno neposteno ovakav vid glasanja za zenu/muskarca mjeseca

cim se gaga primakla bjesnoj odjenom kuja dobija 7-8 glasova..recite mi da nije sama za sebe glasala i jedna i druga...

dok sanja, iz cg, stoji na 19 glasova vec deset dana

potpuno bezveze i nerealno

sto se tice jos mjesec dana VIP clanarine za nas iz cg svaka cast
zzzzz (male, 26)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
obicna
#76: (2005-01-28 13:15)
Kad ne umredoh....od smeha
obicna is no longer member of Romance Cafe
#77: (2005-01-28 13:23)
ma taman da places od smijeha..

a sto je najcrnje ova gaga nema ni sliku na onu listu za izbor
zzzzz (male, 26)
obicna
#78: (2005-01-28 13:30)
Ma ja mislim da je to sve namesteno, pravo da ti kazem!
Kakva glasanja, kakvi bakraci, kakav SMS! Sve ti je to unapred dogovoreno!
obicna is no longer member of Romance Cafe
blondy
#79: (2005-01-28 13:37)
Draga moja, moj komentar bi bio suvisan...vec si sve rekla
blondy is no longer member of Romance Cafe
Predo
#80: (2005-01-28 13:44)
Ovce bleje kad su zedne a ljudi kada su zeljni slave...
A biti okacen odje bas je cooool titula, zivotna, jos ako je ekser dobar...
Predo is no longer member of Romance Cafe
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis