Toliko o besplatnom koriscenju...
Voleo bih da znam šta vi mislite da je namešteno? Ko se dogovorio? Mislite da mi nameštamo da neko određen bude član meseca? Zašto bi to radili? To je upravo ono zbog čega sam rekao, da bi izbegli sve ovakve maliciozne komentare želimo da budemo totalno anonimni za sve članove, jer onda niko nema pravo da nas optuži da nameštano za nekoga. Dakle - nemate pravo na to!
Što se tiče glasanja, neki gore potpisani znaju dobro kako se to radi, zar ne? E pa baš zato što ne želim da izigravam žandara, gubim vreme da proveravam ko je registrovan 28 puta (kao ona zavodnica1) da bi glasala za sebe, da se neko ljuti na mene zato što brišem 16 profila koji su napravljeni samo zbog tog glasanja, i tome neke slične detinjarije... zato sam omogućio da se glasa SMS-om. Pa ko voli - neka glasa koliko hoće.
Još jednom se potvrđuje da su neki ili površni ili zlobni. Ako niste pročitali uslove glasanja (član koji nema sliku ne može biti član meseca bez obzira na broj glasova, član meseca će biti prvi sledeći sa slikom) onda ste površni, a ako ste pročitali, onda ste ono drugo.
Uvešćemo da glas preko web-a važi kao 3 glasa preko SMS-a. Ili predložite vi sami... Ali, opet će se dešavati da se klanovi okupe oko jedne osobe i glasaju za njega (nju) dok ostalim kandidatima jure po profilima da bi im pokvarili ocenu kako bi ispali sa liste...
Dok je ljudi biće i zloupotreba, ja pokušavam da sprečim to na sve načine... ako usput stanem nekome na žulj, to više nije moj problem.
Ako vas to glasanje toliko ne interesuje zašto stalno komentarišete? Time samo negirate svoju tvrdnju da vam nije stalo do toga.