Romance Cafe forums

All forums

Toliko o besplatnom koriscenju  

views: 9256, replies: 89 LOCKED
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-17 01:19
Toliko o besplatnom koriscenju...
... ovog sajta koji "nikada od clanova nece uzimati novac". Kako da ne! Nije fer, definitivno!
tigrica_dorcol (female, 19)
Ko sam i kakva sam saznacete kada mi se javite :)
page: 9
romance-cafe

moderator
#81: (2005-01-28 14:09)
Voleo bih da znam šta vi mislite da je namešteno? Ko se dogovorio? Mislite da mi nameštamo da neko određen bude član meseca? Zašto bi to radili? To je upravo ono zbog čega sam rekao, da bi izbegli sve ovakve maliciozne komentare želimo da budemo totalno anonimni za sve članove, jer onda niko nema pravo da nas optuži da nameštano za nekoga. Dakle - nemate pravo na to!

Što se tiče glasanja, neki gore potpisani znaju dobro kako se to radi, zar ne? E pa baš zato što ne želim da izigravam žandara, gubim vreme da proveravam ko je registrovan 28 puta (kao ona zavodnica1) da bi glasala za sebe, da se neko ljuti na mene zato što brišem 16 profila koji su napravljeni samo zbog tog glasanja, i tome neke slične detinjarije... zato sam omogućio da se glasa SMS-om. Pa ko voli - neka glasa koliko hoće.

Još jednom se potvrđuje da su neki ili površni ili zlobni. Ako niste pročitali uslove glasanja (član koji nema sliku ne može biti član meseca bez obzira na broj glasova, član meseca će biti prvi sledeći sa slikom) onda ste površni, a ako ste pročitali, onda ste ono drugo.

Uvešćemo da glas preko web-a važi kao 3 glasa preko SMS-a. Ili predložite vi sami... Ali, opet će se dešavati da se klanovi okupe oko jedne osobe i glasaju za njega (nju) dok ostalim kandidatima jure po profilima da bi im pokvarili ocenu kako bi ispali sa liste...

Dok je ljudi biće i zloupotreba, ja pokušavam da sprečim to na sve načine... ako usput stanem nekome na žulj, to više nije moj problem.

Ako vas to glasanje toliko ne interesuje zašto stalno komentarišete? Time samo negirate svoju tvrdnju da vam nije stalo do toga.
romance-cafe (female, 34)
#82: (2005-01-28 14:32)
ja sam lijepo naveo da joj nema slike na onoj listi dje su ostali..a ne da ona nema sliku u profil

sto se mene tice bas me briga ko ce biti prvi samo ocu da vam kazem da ste/si napravio glupost sa uvodjenjem sms glasanja jer to tituli oduzima ikakvi znacaj, tj potpuno je nerealno i neposteno..doduse takvi su svi vidovi glasanja na balkanu pa sto ne bi bio i ovaj?

da bi dobio pravi znacaj ovog glasanja ima nacina..samo treba sjesti i razmisliti..ili mozda znati..a vjerujem da znas s obzirom kako je napravljen ovaj sajt...
zzzzz (male, 26)
obicna
#83: (2005-01-28 15:05)
obicna: Ma ja mislim da je to sve namesteno, pravo da ti kazem!
Kakva glasanja, kakvi bakraci, kakav SMS! Sve ti je to unapred dogovoreno!

Najvise volim kada samu sebe citiram!
EEEEE; A OVO SE JA SVE SHALIM!!!!
Vidju, i da se stavi gagina slika na onu listu!

Updated 1 time(s), Last update (obicna) 2005-01-28 15:06

obicna is no longer member of Romance Cafe
#84: (2005-02-07 07:05)
romance-cafe:
Zelim da kazem da nismo alavi ni bilo sta slicno, jednostavno sajt je postao preskup za odrzavanje i nesto smo morali da uradimo kao alternativu zatvaranju sajta.

Svakako ste znali i pre godinu dana da ce vas sajt kostati, i naravno da vam je ideja od samog pocetka bila ta - da na kraju imate neki prihod od celog posla. Ne verujem da ste u posao oko ovog sajta usli bez interesa i eto, da pomognete ljudima da se upoznaju, mislim, malo mi je bezvezno objashjenje. A u vezi alavosti videcemo kasnije, kad se posao josh malo razgrana
Mirna dok spava (female, 46)
A bludna kad je budna :-)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#85: (2005-02-07 11:26)
Naravno da smo znali da ce da kosta, ali nismo znali da ce OVOLIKO da kosta za ovako kratko vreme. Sve pre toga sam sa lakocom odzavao i placao sam iz svog dzepa, ali je to na kraju postalo previse cak i za altruiste (ne kazem da sam ja takav, samo dajem komparaciju)...

Ako ste pazljivo pratili ceo tok ove teme mozete da shvatite razlog zasto smo poceli sa ovim. Ni u jednom trenutku nije bio komercijalan.

Updated 1 time(s), Last update (romance-cafe) 2005-02-07 11:32

#86: (2005-02-07 15:39)
Izvinjavam se shto nisam sve prochitala, a komentarishem. Kako god, ali nikako mi ne drzi vodu da nije bilo interesa od pochetka.
Mirna dok spava (female, 46)
A bludna kad je budna :-)
MAXIM
#87: (2005-02-26 04:28)
Mirna dok spava: Izvinjavam se shto nisam sve prochitala, a komentarishem. Kako god, ali nikako mi ne drzi vodu da nije bilo interesa od pochetka.

.....NI KOD BABE NEMA DZABE. ...
MAXIM is no longer member of Romance Cafe
#88: (2005-03-13 00:54)
Pa zar ni toliko ne možemo da budemo ljudi pa da makar to pišljivo glasanje ne izokrenemo naopačke. Sramota. Neću da glasam (mada bih voleo) ali ne zbog para nego zbog primitivizma i nedostatka etike nekih (nekih ili većine, čini mi se) članova. Kakva narcisoidnost i zloba. Šteta za ovako šarmantan sajt koji je pravljen sa toliko entuzijazma da ima ovakve članove. Jedno pitanje: Zašto neće da mi se zapamte username i pasword prilikom logovanja i pored toga što čekiram pa moram svaki put da ih ukucavam.

Updated 3 time(s), Last update (pzoltanp) 2005-03-13 01:05

pzoltanp (male, 36)
Zgodan, pametan, bogat, duhovit, uredan, vredan, pošten... Treba li više?
romance-cafe

moderator
#89: (2005-03-13 01:10)
Samo da napomenem da mozete pitanja da saljete preko kontakt formulara ili na forumu "predlozi i pitanja".

Sto se tice "pamcenja" username i password, neki clanovi koji se kace iz internet cafe-a su NEOPREZNO ostavljali tu opciju ukljucenu, pa kada odu i neko drugi sedne posle njih za isti racunar - odmah je ulogovan.

Bilo je par slucajeva da su neki pisali u tudje ime pa smo morali da iskljucimo tu opciju. Zao mi je sto smo "kaznili" ostale zbog toga, ali stvarno ne zelim da dobijam mailove tipa "ne valja vam sajt" zbog gluposti osoba koje se kace sa javnog mesta i ostave ukljucenu opciju "zapamti moj username i password".

Kako god - preporucujem da svi kliknu na logout kada zele da odu sa sajta - tada se brisu svi tragovi da je osoba bila na sajtu.
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis