Romance Cafe forums

All forums

Ako imate problem sa chat-om ili Instant messenger  

views: 4059, replies: 12 LOCKED
total: 12, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
romance-cafe

moderator
#1: (2005-01-26 15:53)
Postoji jedan bug vezan za flash koji smo upravo provalili. Ako se neki put ne ucita ceo chat (jedan ili drugi) necete moci da udjete dok god ne ocistite cache (keš) To je u stvari neka interna memorija na vašem računaru, koju pravi sam browser (objašnjeno prostim jezikom).

Kako to da uradite? Idite na Tools -> Internet options, a zatim kliknite na button [delete files...]

Posle toga proradi u 99.99% slučajeva.

Dakle, problem je u tome što se na vašem računaru sačuva onaj chat koji nije učitan ceo i dok god pokušavate, on će uvek uzimati taj i uvek će prikazivati da ne može do kraja da se učita. Ako ne pomaže "refresh" sigurno će pomoći ovo brisanje cache.

Updated 1 time(s), Last update (romance-cafe) 2005-01-26 15:55

romance-cafe (female, 34)
Waliyant
#2: (2005-01-27 01:57)
...yel` pomazhe to i kod neuchitane stranice?... ja ochistio, ali mi se ponowo poyawljuje isti problem... sa stranicom, chak mi se jednom desilo i sa "uwodnom"? ...
pozz
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#3: (2005-01-27 02:12)
Ne pomaze refresh?
#4: (2005-02-02 21:00)
hmmmm pa ni meni ni to ni refresh nepomaze
MALLENA (female, 22)
Sveza i nova, komad iz snova
romance-cafe

moderator
#5: (2005-02-02 21:59)
da li ste probali ovo prvo što sam napisao?
Please note: VIP members do not see advertising
Waliyant
#6: (2005-02-03 00:40)
...ne radi se samo o msn ili chatu - dosta puta mi se desi da ne uchita celu stranu ... ne vredi ni refresh, a neki put ni povratak na stranu sa koje sam krenuo... pishe obavljeno, ali nedostaju delovi strane...obichno zatvorim brauzer i krenem izpochetka, i onda je ok...neko vreme...inache to mi se ne deshava ni na jednom drugom sajtu?...sta bi moglo biti?
pozz
romance-cafe

moderator
#7: (2005-02-03 00:56)
Kontaktirao sam coveka zaduzenog za tehnicke stvari da proveri u cemu je problem. I meni se to desi ponekad, ali samo kada idem sa dialup, kada sam na cable (brzoj vezi) ne desava se. Moguce je da ima veze sa tim, ali bez obzira, to ne sme da se desi.
ALEXANDRA R.
#8: (2005-02-03 06:25)
Ja imam WLAN konekciju i meni se isto desava.Probala sam sve mogucnosti,ali i dalje ista situacija.
ALEXANDRA R. is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#9: (2005-02-03 20:34)
...&, ako mozhe da pomogne - to se uwek deshawa kad "dugo" otwara stranu, kao da neshto kochi... nije do moje konekcije ili kompa jer u isto wreme swe druge sajtowe normalno otwaram...
...
romance-cafe

moderator
#10: (2005-02-06 13:05)
Saznao sam u cemu je stvar. Navodno, problem su telekom ruteri, ovo je transkript objasnjenja:

To je do telekoma, Telekom vec 1 mesec ima problema sporadicno sa routerima, svaki ISP koji ide preko telekoma ima problema. Ispadaju mu rute na 10 sec a server ima 2 subneta, jedan sporo updateuje route, a jedan brzo i onda odma prekine routu koja je neaktivna (telekomovu).

I posle recimo ako padne telekomu routa 3 sec potrebno je da bude live 10 sec da bi se tretirala da je vracena, sa svim serverima koji pocinju na 6x. kod ev1 postoji taj problem jer im 6x. router radi brzo updateovanje routa a telekom puca kod nas i SVAKI isp koji koristi TELEKOMOV link useri imaju taj problem

Recimo preko yubc-a nema problema jer on ne koristi telekomov link - nije mu telekom nadprovider.

Znaci, to ce da prodje samo od sebe kao sto je i pocelo i na zalost nemamo uticaja na to.
total: 12, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last