Romance Cafe forums

All forums

Predlog-pitanje  

views: 6207, replies: 43 LOCKED
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-28 15:49
Predlog-pitanje
Da li vlasnici ovog sajta meni mogu da omoguce da potpuno besplatno i zauvek pristupam ovom sajtu?

Ja znam da svuda vladaju trzishni principi,ali zelim da u mom sluchaju napravite izuzetak.

Shta bi time dobili?

1.Sajt vam ne bi bio dosadan kao shto je bio dok ja nisam odluchio da vam posvetim malo vremena.

2.Zbog mene vremenom obichno na sve sajtove dodje mnogo ljudi (shto je i vash glavni cilj koliko razumem)

3. Necu vam traziti nikakvu nadoknadu jer ja nastupam zarad sasvim drugih razloga i nikakva mi novchana nadoknada nije potrebna.

4.Vremenom cu, u dogovoru sa vama, okachiti i svoju sliku,ali tek poshto se dovoljan i potreban broj mushkih posetilaca zaljubi, ozeni, uda ili ispuni svoju zelju koju vec ima, te cemo u tom smislu praviti periodichne aranzmane sa ili bez moje fotografije.
(Da ne bude kao na onom jednom sajtu koji je umro jer su skoro svi mushkarci prestali da dolaze i ostalo samo nekolicina entuzijasta koji i dalje veruju da je bitna samo nekakva unutrashnja lepota)

Eto.Moj predlog je jasan, sada je red na vas.
dobardan is no longer member of Romance Cafe
page: 4
maski
#31: (2005-10-21 21:30)
Predlog-pitanje
ili samo viajpiovci
maski is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#32: (2005-10-22 00:58)
Predlog-pitanje
Neverovatno, ali i ja sam dobio istu poruku.

Šta da vam kažem, nailaze na naivne ljude, nekada se desi da im neko i pošalje neke pare, pa onda navale kao besni.

Imali smo problema pre par meseci sa njima, pa onda neko zatišje, ali opet se intenziviralo poslednjih nedelju dana.

Mislim da sam obrisao bar 30 takvih i brišem ih stalno, ali ja ne mogu da znam šta će neko da uradi kada se registruje.

Jedina alternativa je da ograničimo broj poruka ali onda kažnjavamo i vas ostale što nije dobra ideja
romance-cafe (female, 34)
doe
#33: (2005-10-22 01:07)
Predlog-pitanje
...mislim da je najefikasnije da onaj ko dobije takvu poruku to odmah i objavi, tako da Vi mozzete blagovremeno da reagujete...
doe is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#34: (2005-10-22 01:53)
Predlog-pitanje
Dovoljno je da nam posalje forward-ovanu poruku na support@romance-cafe.com

I ne zaboravite da napisete od koga ste dobili posto je bilo slucajeva da smo obavesteni o takvoj poruci ali je covek samo zaboravio da napise od koga je dobio poruku
Nebojsa_41
#35: (2005-12-16 13:01)
Predlog-pitanje
Da li radite u NOVOGODISHNJOJ NOCI.?

Updated 3 time(s), Last update (Nebojsa_41) 2005-12-17 10:44

Nebojsa_41 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
nemirna princeza
#36: (2005-12-17 16:09)
Predlog-pitanje
hahahahaha

Slabo spava pa je neurozan i onda pregleda profile i brishe futnote.
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#37: (2005-12-17 20:54)
Predlog-pitanje
Nebojsa_41: Izmenjeno 3 put(a), poslednja izmena (Nebojsa_41) 17.12.2005. 10:44

nemirna princeza: hahahahaha
Slabo spava pa je neurozan i onda pregleda profile i brishe futnote.

Čestitam i hvala, posle javnog upozorenja, 2 javna obećanja, 5 privatnih poruka, čitave prepiske i nebrojenih molbi ... naterali ste me da ispunim svoje obećanje i obrišem vam profile.

Nebojša već danima koristi taktiku "izmena poruka", napljuje nekoga i kada dobije odgovor kakav je tražio, vrati se i izmeni svoje poruke da zvuče bezazleno i priča "nisam ja".

"Nemirna princeza" je paranoična i ko zna šta joj se dešava, tvrdi da joj neko "briše fusnote" (šta god to bilo). Onda vam je i bolje da niste ovde, lepše će vam biti.

Napiminjem da ću vam i ubuduće brisati svaki novi profil sa kojim se pojavite.
Sasko
#38: (2005-12-17 21:00)
Predlog-pitanje
Ciko...ja sam dobar
Sasko is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#39: (2005-12-17 21:12)
Predlog-pitanje
Upravo si dobio poklon nedelju dana VIP članarine zato što si tako dobar. Nije mnogo, ali poklonu se u zube ne gleda.
Sasko
#40: (2005-12-17 21:15)
Predlog-pitanje
Od srca jedno veliko HVALA
Sasko is no longer member of Romance Cafe
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.