Romance Cafe forums

All forums

Predlog-pitanje  

views: 6202, replies: 43 LOCKED
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  last page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-01-28 15:49
Predlog-pitanje
Da li vlasnici ovog sajta meni mogu da omoguce da potpuno besplatno i zauvek pristupam ovom sajtu?

Ja znam da svuda vladaju trzishni principi,ali zelim da u mom sluchaju napravite izuzetak.

Shta bi time dobili?

1.Sajt vam ne bi bio dosadan kao shto je bio dok ja nisam odluchio da vam posvetim malo vremena.

2.Zbog mene vremenom obichno na sve sajtove dodje mnogo ljudi (shto je i vash glavni cilj koliko razumem)

3. Necu vam traziti nikakvu nadoknadu jer ja nastupam zarad sasvim drugih razloga i nikakva mi novchana nadoknada nije potrebna.

4.Vremenom cu, u dogovoru sa vama, okachiti i svoju sliku,ali tek poshto se dovoljan i potreban broj mushkih posetilaca zaljubi, ozeni, uda ili ispuni svoju zelju koju vec ima, te cemo u tom smislu praviti periodichne aranzmane sa ili bez moje fotografije.
(Da ne bude kao na onom jednom sajtu koji je umro jer su skoro svi mushkarci prestali da dolaze i ostalo samo nekolicina entuzijasta koji i dalje veruju da je bitna samo nekakva unutrashnja lepota)

Eto.Moj predlog je jasan, sada je red na vas.
dobardan is no longer member of Romance Cafe
page: 5
#41: (2005-12-17 21:17)
Predlog-pitanje
... čime si zaslušio šlihtaro jedna ... ja se jadna toliko trudim ...

... meni sutra ističe i onda se družimo samo"live"?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Please note: VIP members do not see advertising
Sasko
#42: (2005-12-17 21:21)
Predlog-pitanje
drjelena: ... čime si zaslušio šlihtaro jedna ... ja se jadna toliko trudim ...

... meni sutra ističe i onda se družimo samo"live"?

ako bude problem ja castim...a da sam zasluzio jesam utata
Sasko is no longer member of Romance Cafe
#43: (2005-12-17 21:28)
Predlog-pitanje
Sasko:
ako bude problem ja castim...a da sam zasluzio jesam utata

... ajde de, dobro ... neću sumnjati ...

... pazi se... ja ljude držim za reč ... ne obećavaj što ne možeš ispuniti ... na meni je da li ću prihvatiti obećanje ili će biti obećanje ludom(J) radovanje ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  last page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last