Romance Cafe forums

All forums

analni sex-hetero  

views: 19213, replies: 128 LOCKED
total: 128, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 13
#1: (2005-03-11 11:49)
analni sex-hetero
sta mislite o analnom sex-u
NEX2000 (male, 35)
E, pa vise nisam lak muskarac. Sto je mnogo - mnogo je! Pa imam i ja dusu!!! JEBEM ISKLJUCIVO U SAMO
#2: (2005-03-11 11:51)
analni sex-hetero
..ja nista...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#3: (2005-03-11 11:57)
analni sex-hetero
Srle (male, 26)
Normalan,valjda...
#4: (2005-03-11 12:11)
analni sex-hetero
sta tu ima da se misli ...

super stvar,samo sto se mnogi sramote o tome pisati,kao da je to nesto apsurdno i posve nastrano !
a vecina nas ima tu zelju i potrebu, samo se ustrucavaju da ispolje svoje zelje, jer im nedostaje ili hrabrosti ili iskustvo u tome.
medjutim, ako se pravilno uziva u analnom sexu (a dokazano je da je analni sex za muskarce , mnogo bolji vec vaginalni ... )
zene koje znaju u analnom sexu da uzivaju, dozive mnogo snazniji orgazam,vec normalnim i uobicajenim vaginalnim putem ...

zato , ne razmisljate mnogo vec probajte, prije nego donosite neke pogresne zakljucke...

hajde curice, recite da li se volite voliti u guzice ??

Updated 1 time(s), Last update (LARISSA) 2005-03-11 14:02

LARISSA (female, 45)
Puno rijeci,malo vrijede!!
#5: (2005-03-11 13:17)
analni sex-hetero
..e ovo zadnje je bas ...onako na nivou...iskustvo je cudo...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-03-11 13:52)
analni sex-hetero
dali je nivou ili ne, zavisi sa kojega gledista ljudi citaju i razmisljaju o mojoj izjavi, iako moram reci da me bas misljenja drugih ljudi bas ne tangiraju mnogo.

saslusam, procitam i donosim zakljucke..ne polazem mnogo tko sta kaze, jer ima nas svakakvi...
sto ljudi, tisucu cudi ..
tako da zivim svoj zivot, gledam svoja posla u tudje stvari se ne mjesam, niti dozvoljavam da se itko mjesa u moj...

pa sta ima tu da se preziva i mnogo razmislja...
nema tu velikog filozofiranja i mudrovanja....

svi mi manje ili vise volimo sex , samo mnogi nemaju hrabrosti ni 3 ciste petlje da se izjasne.

a sto se kaze ...
poj... bi se iza svakog coska, ali samo da se poslije ne zna i ne prica okolo

iskustvo ???

pa naravno, nikada ne pisem ili ne govorim o onome u sta se ne razumijem ili sto nisam dozivjela, a najmanje
o necemu sto ne volim

Updated 1 time(s), Last update (LARISSA) 2005-03-11 13:59

LARISSA (female, 45)
vodolija
#7: (2005-03-11 13:55)
analni sex-hetero
hajde curice, recite dali se volite voliti u guzice ?? [/quote]

Kada bi recicu Da Li pisala odvojeno mozda bih i razumela...
(ili volila...)

Updated 1 time(s), Last update (vodolija) 2005-03-11 13:56

vodolija is no longer member of Romance Cafe
#8: (2005-03-11 14:04)
analni sex-hetero
au nasao se sada netko pametan da mi ukazuje na pravopis , posto nema pametnijeg posla vec da cita recenice kako su napisane, a ne o cemu su napisane...
otvori nam ti vodolija novi topic VODOLIJIN PRAVOPIS ili
koliko smo upuceni u pravopis

pa cemo da se dobrovoljno javimo, mozda postane glavni topic , da te usrecimo i poklonimo ti svu nasu pozornost

pa nije rijec o pisanju vec o analnom sexu.
pogresna tema ... vodolijo.
bolje se izjasni ako imas petlju, nego sto tu sada izigravas neku pametnicu ,
iako si se vec izjasnila (
mozda bi i volila :-) ... )

nego volis li sex u guzu daj nam konkretan odgovor, pusti se pravopisa i ispravljanja tudjih gresaka

ah da... kada smo vec kod pravopisa...
da li si cula da postoji tocka i zarez ???

naravno da cinim greske u pisanju, jer nisam odrasla u nasoj drzavi i sretna sam sto se relativno dobro snalazim u pisanju materinjim jezikom..
ali se sada pitam, sa kojim ti to sve stranim jezicima (osim francuskim :-)) uspjesno vladas ??

daj mi odgovor , na prvobitno pitanje ...

dali volis sex u guzu ??

Updated 4 time(s), Last update (LARISSA) 2005-03-11 14:18

LARISSA (female, 45)
blondy
#9: (2005-03-11 14:21)
analni sex-hetero
pa vidi...ovde je nacin komuniciranja pisanje, i gramatika nije najbitnija...ali jako bitna...ali skole su tu da se nauci,pa ko je zavrsio...zavrsio,ko nije...koristi neke prirucnike kao pomagala...a ti izgleda ni jedno ni drugo...

nego,otkrij nam tu tvoju tajnu...kako ti orgazam putuje od guzice preko klitorisa do mozga........ili mozda mozak kod tebe i nema neku bitnu ulogu...sve se desava u guzici...
blondy is no longer member of Romance Cafe
MAXIM
#10: (2005-03-11 14:22)
analni sex-hetero
LARISSA: sta tu ima da se misli ...

super stvar,samo sto se mnogi sramote o tome pisati,kao da je to nesto apsurdno i posve nastrano !
a vecina nas ima tu zelju i potrebu, samo se ustrucavaju da ispolje svoje zelje, jer im nedostaje ili hrabrosti ili iskustvo u tome.
medjutim, ako se pravilno uziva u analnom sexu (a dokazano je da je analni sex za muskarce , mnogo bolji vec vaginalni ... )
zene koje znaju u analnom sexu da uzivaju, dozive mnogo snazniji orgazam,vec normalnim i uobicajenim vaginalnim putem ...

zato , ne razmisljate mnogo vec probajte, prije nego donosite neke pogresne zakljucke...

hajde curice, recite da li se volite voliti u guzice ??

....NEVEROVATNO....tacno je da 30% zena povremeno ima zelju za analnim ali daleko od "potrebe"....a sad mi je jasnije "ko" je "larissa".....ovako....imam nekoliko teorija a jedna je 100% tacna.....1.LARI....SA DODATKOM "SSA",HOMOSEXUALAC KOJI NEMA KESHA ZA "TRANS" OPERACIJU...2.DOTRAJALA STRAFTARA(ZENA SUMNJIVOG MORALA) KOJA JE NAVIKLA NA RAZNE PERVERZIJE MUSTERIJA...3.SIROTA BAKICA..."DAJ STA DAS"...E NE BI TI GA DAO U ZUTARU,NEMA TOG DUKATA KOJI BI ZRACIO NIJANSOM "MOG" KAD BI TI GA IZVADIO IZ KENJARE...4. (2.) I (3.)
P.S. SIGURAN SAM 100% DA SE KLISTIRAS PRE ANALNOG

Updated 1 time(s), Last update (MAXIM) 2005-03-11 14:24

MAXIM is no longer member of Romance Cafe
total: 128, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis