Romance Cafe forums

All forums

analni sex-hetero  

views: 19195, replies: 128 LOCKED
total: 128, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 13
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-11 11:49
analni sex-hetero
sta mislite o analnom sex-u
NEX2000 (male, 35)
E, pa vise nisam lak muskarac. Sto je mnogo - mnogo je! Pa imam i ja dusu!!! JEBEM ISKLJUCIVO U SAMO
page: 11
#101: (2005-03-28 18:44)
analni sex-hetero

Updated 1 time(s), Last update (Nepoznati) 2005-03-28 18:50

Nepoznati (male, 30)
....dum spiro spero...
#102: (2005-03-28 18:46)
analni sex-hetero
Romance-cafe : Ja necu da vam uskracujem pravo da odgovorite, ali probajte da se suzdrzite sat-dva, ako je poruka na koju zelite da odgovorite uvredjiva - bice obrisana vrlo brzo.

Pitam se ja sta li ti radis?!? koliko bljuvotina na ovim stranama, no mozda je i to dobro , bar sada znamo ko nas okruzuje i kakva su im ocekivanja!

Analni sex-probao, cinimi se isuvise zivotinjski nagon

Updated 1 time(s), Last update (Nepoznati) 2005-03-28 18:47

Nepoznati (male, 30)
....dum spiro spero...
#103: (2005-04-03 15:40)
analni sex-hetero
Za sve skepticne, neodlucne evo jednog korisnog linka:

www.the-clitoris.com/f_html/anal.htm

p.s. Obratiti posebnu paznju na pasus u kome se objasnjava uzrok odbojnosti prema analnom seksu!
mirkas (female, 24)
racionalni hedonista
#104: (2005-04-04 16:51)
analni sex-hetero
Bio bi red da i opozicija nesto kaze....

Prvo, svaka cast svima koji su imali hrabrosti da probaju analini sex i takodje "imali hrabrosti da i kazu uzivo nesto o tome" na jedan normalan nacin kao i sve ostalo u zivotu

a drugo svaka cast i ovim luzerima koji su sa svojim glupavim komentarima uspjeli da ovu temu na forumu odrze dosta dugo atraktivnom pa da cak i da zakomesaju strasti, sto je dovelo da pojedinci pocnu i da se svadjaju ovde za sta bi trebali da otvorimo i novu temu.....
U svakom slucaju kapa dole LARISSA, ILONKA, chance, sani, drjelena i da se ne naljuti neko ako ga nisam spomenuo, osobe koje su ipak iznijele svoje misljenje o analnom sexu i nisu podlozne primitivizmu niti su primitivne, kao sto su se ovde neki pojedinci pokazali......
boskeba (male, 90)
...sta bude bice, pa nek' ide zivot....
looklook
#105: (2005-04-04 17:25)
analni sex-hetero
...Lazanjski,ti li si.....
looklook is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
plavushica
#106: (2005-04-05 08:59)
analni sex-hetero
boskeba: Bio bi red da i opozicija nesto kaze....

Prvo, svaka cast svima koji su imali hrabrosti da probaju analini sex i takodje "imali hrabrosti da i kazu uzivo nesto o tome" na jedan normalan nacin kao i sve ostalo u zivotu

a drugo svaka cast i ovim luzerima koji su sa svojim glupavim komentarima uspjeli da ovu temu na forumu odrze dosta dugo atraktivnom pa da cak i da zakomesaju strasti, sto je dovelo da pojedinci pocnu i da se svadjaju ovde za sta bi trebali da otvorimo i novu temu.....
U svakom slucaju kapa dole LARISSA, ILONKA, chance, sani, drjelena i da se ne naljuti neko ako ga nisam spomenuo, osobe koje su ipak iznijele svoje misljenje o analnom sexu i nisu podlozne primitivizmu niti su primitivne, kao sto su se ovde neki pojedinci pokazali......

...da zakljucimo:
onaj koji se ne *ebe u dupe,i to mu je odvratno,jer svaka rupa ima svoje zasto,TAJ JE PRIMITIVAN!!!!
...kuda plovi ovaj brod...
plavushica is no longer member of Romance Cafe
#107: (2005-04-05 09:44)
analni sex-hetero
o tome i pisah sve vreme...nametanje,ponizavanje,ubedjuvanje...ali obecala sam da cu da cutim na ovu temu...cutim!(volim ove savremene sto se uvlace ovde ovim ribama...ko voli neka to radi..ko ne voli,ne voli...ko nece da se izjasnjava,nece,ali ne davite nas vise i onako vam je tema "umrla" bez nas protivnika-opozicijo!)
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#108: (2005-04-06 14:45)
analni sex-hetero
(Opet) PRVO:

Nikoga nisam LICNO (plavushice zbog tebe su velika slova) ovde po necemu losem prozvao a oni koji su se sami identifikovali u rijeci PRIMITIVAN (plavushice opet zbog tebe) to je njihov problem.....

DRUGO:

A ti si PLAVUSHICE na forumu kao da nesto zakljucis, pa treba onda da napises da ZAKLJUCIM a ne da ZAKLJUCIMO.....a i zakljucak ti je u skladu s nikom ili USERNAME-om... (opet velika slova, izvini)...

Djubrence, pitaj nekog sta znaci OPOZICIJA, pa ce ti biti jasan sav onaj text sto sam ga napisao bez obzira sto ne izgleda tako.....
boskeba (male, 90)
...sta bude bice, pa nek' ide zivot....
#109: (2005-04-07 08:41)
analni sex-hetero
da ne duzim...samo napisala -opozicijo-na osnovu tvojih reci...-bio bi red da i opozicija nesto kaze-...tako da ne bih dalje diskutovala,da ne promasimo temicu,slatku...a vec smo promasili...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
plavushica
#110: (2005-04-07 08:46)
analni sex-hetero
boskeba: (Opet) PRVO:

Nikoga nisam LICNO (plavushice zbog tebe su velika slova) ovde po necemu losem prozvao a oni koji su se sami identifikovali u rijeci PRIMITIVAN (plavushice opet zbog tebe) to je njihov problem.....

DRUGO:

A ti si PLAVUSHICE na forumu kao da nesto zakljucis, pa treba onda da napises da ZAKLJUCIM a ne da ZAKLJUCIMO.....a i zakljucak ti je u skladu s nikom ili USERNAME-om... (opet velika slova, izvini)...

Djubrence, pitaj nekog sta znaci OPOZICIJA, pa ce ti biti jasan sav onaj text sto sam ga napisao bez obzira sto ne izgleda tako.....

...rado cu ostati u grupi "primitivaca"...bar mi guza ne bridi...a za tvoju vec ne znam...
plavushica is no longer member of Romance Cafe
total: 128, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis