...rado cu ostati u grupi "primitivaca"...bar mi guza ne bridi...a za tvoju vec ne znam... [/quote]
Zaboravila si da napise plavushice, DA ZAKLJUCIM, a posto vec znas da GUZA BRIDI,mogu ti reci da mi je zao sto ti je neko ucionio TAKVO "zadovoljstvo".....
boskeba
(male, 90)
...sta bude bice, pa nek' ide zivot....
...ccc...da ZAKLJUCIM...posto vidim da to bas volis... moja guza ne bridi...jer se nekome izgleda omaklo pa ovoj plavusi dao toliko mozga da zna da nesto treba nauciti i iz tudjeg iskustva...tj.prica...Tebi svaka cast,sto sve volis da probas licno...
u potpuno se slazem s vama szo se tice analnog sex ja recimo stvarno nekad vise uzivam u analnom i mislim da me to vise uzbudi jer se nemoze pricati o tome ko nije probao i nezna kako je
bozani
(male, 37)
muskarac 38g druzenje i prijateljstvo
bozani: u potpuno se slazem s vama szo se tice analnog sex ja recimo stvarno nekad vise uzivam u analnom i mislim da me to vise uzbudi jer se nemoze pricati o tome ko nije probao i nezna kako je
jeste uzivam i hvala bogu sto u zadnje vreme sve vise naletim na partnerkama koji vole analni sex.sto ruku na srce nije bilo takvih slucajeva iz pocetka kada sam seksualno sazrevao..dobro je sto ljudi i zene zele da eksperimentisu svakako na obostranu radost i ZADOVOLJSTVO!!!