..ako smem da primetim,a pokusacu...razlika izmedju sale i isto takvih komentara je jedno...vredjanje i nametanje je drugo....iskreno,bez ikakvih zadnjih misli i dvolicnosti..ja ne mogu da klimam glavom i tapsem gospodju po ramenu i da joj klicem u to ime dok ona pljuje po svima ovde i vredja bez pardona...u stvari,drugi kako hoce,pisem u svoje ime...niko nju nije vredjao,pobijao njene reci...reakcija je bila bar sa moje strane,na njene vulgarnosti,a to da li ce ona ili nece i kako ce da "vodi ljubav" ...to me stvarno ne zanima...znaci do nje je greska,ali nije bitno...i nikako ne zelim da tema bude zakljucana zbog mene,jer ipak sam se ja najvise raspravljala..pa s`toga....uzdrzavacu se od komentara jer ipak,ne pricamo istim jezikom cak sta vise -uopste je ne razumem sta je htela da kaze nekim izjavama...pozdrav.

(ovo stvarno ne treba shvatiti kao izazivanje,uopste mi nije to namera,vec kao jedno objasnjenje...ponesto mogu da precutim,ali da me neko naziva maloumnom...to nece moci...pa otuda i ovo objasnjenje u zagradi,mozda se i ukapira na pravi nacin)