Romance Cafe forums

All forums

analni sex-hetero  

views: 19192, replies: 128 LOCKED
total: 128, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 13
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-11 11:49
analni sex-hetero
sta mislite o analnom sex-u
NEX2000 (male, 35)
E, pa vise nisam lak muskarac. Sto je mnogo - mnogo je! Pa imam i ja dusu!!! JEBEM ISKLJUCIVO U SAMO
page: 9
#81: (2005-03-18 10:43)
analni sex-hetero
NEX2000 (male, 35)
E, pa vise nisam lak muskarac. Sto je mnogo - mnogo je! Pa imam i ja dusu!!! JEBEM ISKLJUCIVO U SAMO
#82: (2005-03-18 10:45)
analni sex-hetero
ha ha ha takojeeeeeeeeeeee bravo!!!!
degajus: Moj prijatelj kaze " ..volim normalno ...a volim i u pi..u " i uvek se toga setim kad su ovakve teme u pitanju...toliko o za i protiv...a steta da ste onako masovno napali zenu koja je rekla prilicno interesantnu stvar koja je vecini promakla...doduse...vecina nema blagu predstavu o cemu ona uopste prica i jos nesto...oni koji je napadaju za pravopis i ostale jezicke sitnice...mozda da probaju da se sa njom objasne na nemackom.. sve u svemu...simpaticno...
NEX2000 (male, 35)
#83: (2005-03-18 10:47)
analni sex-hetero
he he he pa nokte uopste netreba gickati
MAXIM:
sani: Ja o temi - nemojte me brisati!!!!
Analni seks i nije nesto posebno, mnogo je bolji vaginalni.
Ali prstic u guzu... to je vec neka druga prica... pogotovo kad si ispunjena...

mmmmmmm da.....slazem se sa tobom...toliko sam homofobican da jedino prstic mogu da dam....naravno,pod uslovom da kasnije ne grickam nokte....u sv sl zanoktice cu preskociti....
NEX2000 (male, 35)
Izgubljeni profi
#84: (2005-03-18 12:13)
analni sex-hetero
ja volim samo z guza
Izgubljeni profi is no longer member of Romance Cafe
Herself
#85: (2005-03-18 13:10)
analni sex-hetero
looklook: ...da li je kres u guzu jedan korak zena ka pederstvu......sta god to znacilo

ili muskarca
sto zene...
guza je guza
Herself is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2005-03-18 23:28)
analni sex-hetero
drjelena:
sani: Ja o temi - nemojte me brisati!!!!
Analni seks i nije nesto posebno, mnogo je bolji vaginalni.
Ali prstic u guzu... to je vec neka druga prica... pogotovo kad si ispunjena...

Wau, nisam ni pojmila da smo tolike istomišljenice... Jedemo ananas i mislimo na tebe...

I ja sam imala super osecaj sa prsticem u guzi i povremeno ga ponavljam (prvi put sam jedva prelomila plaseci se bola, ali nije me ni malo bolelo, naprotiv uzivala sam i to me je jos vise potpaljivalo).Takodje , od tad mi je guza mnogo osetljivija i ponekad me nezno i sexy bolucka. Medjutim, strepim da ovo ne izazove neke negativne posledice.

Zato bih volela da iskusnije devojke koje su vec imale bilo prst, bilo k...c u guzi (ako sam dobro shvatila to su: LARISSA, ILONKA, chance, sani, DRjelena akcenat je na DR) iskreno odgovore da li su imale neke probleme, ili su mozda cule da moze da ih bude.

Pozz.
mirkas (female, 24)
racionalni hedonista
#87: (2005-03-19 01:41)
analni sex-hetero
mirkas

Zato bih volela da iskusnije devojke koje su vec imale bilo prst, bilo k...c u guzi (ako sam dobro shvatila to su: LARISSA, ILONKA, chance, sani, DRjelena akcenat je na DR) iskreno odgovore da li su imale neke probleme, ili su mozda cule da moze da ih bude.

-----------------------------------------------------------------

pozdrav mirkas...

nema nikakvih posljedica ili problema

pa u suprotnom bi svi homoseksualci pomrli

budi bez brige... samo opusteno i uzivaj

pozdrav

Updated 1 time(s), Last update (LARISSA) 2005-03-19 01:44

LARISSA (female, 45)
Puno rijeci,malo vrijede!!
chance
#88: (2005-03-19 02:15)
analni sex-hetero
ma nema problema....samo uzivaj!ne razumem zasto toliko ljudi pravi frku oko toga....ZIVNITE MALO!!!! razumem da ima ljudi kojima se to gadi,koji nemaju misljenje o tome...ali zasto onda uopste i dajete neke bezvezne komentare?! probajte....pa komentarisite!!!!!!!!!!!!pozdrav larissi!
chance is no longer member of Romance Cafe
MAXIM
#89: (2005-03-19 02:58)
analni sex-hetero
...CU PROBAJTE....PROBO BA VISE PUTAAAAAA.....I NIJE BAS SRECNA KOMBINACIJA....U OSTALOM RETKE SU ZENE KOJE U TOME ZAISTA UZIVAJU...DRZIM SE JA STARE DOBRE VAGINALNE MANIPULACIJE....A AKO KADKAD ZALUTA....BOZE MOJ...
MAXIM is no longer member of Romance Cafe
#90: (2005-03-19 12:31)
analni sex-hetero
chance: ma nema problema....samo uzivaj!ne razumem zasto toliko ljudi pravi frku oko toga....ZIVNITE MALO!!!! razumem da ima ljudi kojima se to gadi,koji nemaju misljenje o tome...ali zasto onda uopste i dajete neke bezvezne komentare?! probajte....pa komentarisite!!!!!!!!!!!!pozdrav larissi!

Bas tako!
Srle (male, 26)
Normalan,valjda...
total: 128, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis