Romance Cafe forums

All forums

Predigra  

views: 12267, replies: 98 LOCKED
total: 98, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-15 07:32
..::::L:I:Z:A:Nj:E::::..&..::::P:R:E:D:I:G:R:A::::
Sex bez lizanja i predigre je kao burek bez jogurta,žurka bez dj-a...

ližem zato što volim,a ne da bi se dokopao pušangije..

Vi?
nevidljivi (male, 28)
nenormalno/normalan neobično/običan
page: 4
sasha.bg
#31: (2005-04-25 01:35)
IRENA_82: Mozda muskarci i znaju da liznu ali nikada nece umeti kao devojke da lizu osobito ako treba do vruhunca da se dodje
a i zensko ume bolje mi barem znamo sta prija i kako je najbolje da se to radi
Zato muskarci ne budalite da ste jedinstveni nekad je ipak lepse izmedju devojaka

(:
sasha.bg is no longer member of Romance Cafe
#32: (2005-04-25 04:32)
sasha.bg:
IRENA_82: Mozda muskarci i znaju da liznu ali nikada nece umeti kao devojke da lizu osobito ako treba do vruhunca da se dodje
Zato muskarci ne budalite da ste jedinstveni nekad je ipak lepse izmedju devojaka

(:

daj brate ne lupaj ......mada moguce je da si neiskusan......kad dozivis da ti riba neda da se popnes gore i posle sat ipo lizanja...shvatices da im ipak muskarci vise prijaju a na kraju krajeva nadji neku bi-cicu pa se raspitaj
voja79 (female, 54)
no way
#33: (2005-04-25 05:12)
voja79:
sasha.bg:

(:

daj brate ne lupaj ......mada moguce je da si neiskusan......kad dozivis da ti riba neda da se popnes gore i posle sat ipo lizanja...shvatices da im ipak muskarci vise prijaju a na kraju krajeva nadji neku bi-cicu pa se raspitaj

reci im vojo poz
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
#34: (2005-04-25 07:45)
Vasi komentari su moje reci potvrdili , ubola sam vas u najgore mesto MUSKI EGO
IRENA_82 (female, 23)
DEVOJKE
senzualna
#35: (2005-04-25 12:53)

...s` obzirom na tvoju "opredeljenost" verovatno nisi ni probala musko...kako onda znas ko je bolji?!
senzualna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2005-04-25 13:35)
PRIČAJU DVA CIGUSA:-"BRATE JE' SI LIZO NEKAD ČISTU P..KU?" -A ŠTA BRE TU IMA DA SE LIŽE?!!
Flymark (male, 32)
GIVE ME A CHANCE TO SHINE AND I'LL BLIND THE WORLD
Waliyant
#37: (2005-04-25 14:00)
IRENA_82:
...
...

...iz owoga proizilazi da bi` treb`o da potrazhim nekog frayera da mi popooshi - yerbo "mi bolje znamo sh`a prija"?!...
...pa dewojchitze, paz` `wamo - "dolazi do obaweshtenja": poJenta i yeste da ti to MUSHKARATZ radi (podela poslowa: lizanje je mushki, a pooshenje zhenski pos`o, fershten? )
...ako to do sada nisi skapirala - "dzhaba mi owde krechimo"...

(da me neko pogreshno ne ukopcha - nisam od TIJEH (teshko bih se priwikao i na mushkog masera, a kamoli na "tpu-tpu" - zato, mojne takwi da mi zalaze u inbox ...)...& hwala na razumevanju)
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
sasha.bg
#38: (2005-04-25 14:19)
voja79:
sasha.bg:

(:

'neee luuupaj' ha-ha
a samo sam se osmehnuo devojci sa fotografije i devojci koja je tu fotografiju postavila(:
sasha.bg is no longer member of Romance Cafe
#39: (2005-04-25 14:43)
IRENA_82: Vasi komentari su moje reci potvrdili , ubola sam vas u najgore mesto MUSKI EGO

Irena ja imam prijatelja u Jugi 5 zena nemozemu biti ravni u lizanju ako hoces spojicu vas ???
tekir (male, 41)
HOLA .............
#40: (2005-04-25 15:04)
IRENA_82: Vasi komentari su moje reci potvrdili , ubola sam vas u najgore mesto MUSKI EGO

mislim devojcice mi se ovde sa tobom raspravljamo pa ts si lezbejka .....neznam sa kavim si tipom bila i ko te je tolko u zivotu zabeao da si presla na devojke ali neznam no coment......osim da su ti bradavice savrsene gric gric ......kissic jedan i za tebe ba s bi voleo da malo popricamo strasno me zanima tvoja glavica i kako razmisljas i sta je i kolko je to bolje kad si sa ribom nego sa pravim ali pravim tipom u krevetu.....
voja79 (female, 54)
no way
total: 98, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis