Romance Cafe forums

All forums

Predigra  

views: 12264, replies: 98 LOCKED
total: 98, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-15 07:32
..::::L:I:Z:A:Nj:E::::..&..::::P:R:E:D:I:G:R:A::::
Sex bez lizanja i predigre je kao burek bez jogurta,žurka bez dj-a...

ližem zato što volim,a ne da bi se dokopao pušangije..

Vi?
nevidljivi (male, 28)
nenormalno/normalan neobično/običan
page: 5
#41: (2005-04-25 15:06)
jludi droza cini cuda neidite na forume na pajdu nikad ...ja sam gore od irene istripovao da je neiskusan muskarac

P.S. irena imas poruku na predhodnoj strani od mene

Updated 1 time(s), Last update (voja79) 2005-04-25 15:10

voja79 (female, 54)
no way
luna

VIP
#42: (2005-04-25 15:22)
voja79: jludi droza cini cuda neidite na forume na pajdu nikad ...ja sam gore od irene istripovao da je neiskusan muskarac

Vojo nisam znala da si plasljiv tako

Updated 1 time(s), Last update (luna) 2005-04-25 15:22

luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
flash
#43: (2005-04-25 15:32)
Ma ta Irena je verovatno musko, pa na kvarnjaka navlaci ribe, hehehe...
flash is no longer member of Romance Cafe
#44: (2005-04-25 15:59)
flash: Ma ta Irena je verovatno musko, pa na kvarnjaka navlaci ribe, hehehe...

to si u pravu chim je zdimila odavde
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
nemirna princeza
#45: (2005-04-26 08:45)
Irena je donekle u pravu, ali naravno da necemo da generalizujemo. Nemam pojma kako lizu zene i nisam lezbejka, ali zato sam imala prilichno lizacha, dakle mushkaraca, i vecina ne ume da radi ono cega se dohvati. Kad krene da mi mrljavi - pada mi libido momentalno. Totalno istraumirana vise i ne dozvoljavam da me lickaju i maltretiraju.

Nije zgoreg prochitati:

www.tajnaveza.net/savjeti-m/lizanje.shtml
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2005-04-26 16:42)
nemirna princeza: Irena je donekle u pravu, ali naravno da necemo da generalizujemo. Nemam pojma kako lizu zene i nisam lezbejka, ali zato sam imala prilichno lizacha, dakle mushkaraca, i vecina ne ume da radi ono cega se dohvati. Kad krene da mi mrljavi - pada mi libido momentalno. Totalno istraumirana vise i ne dozvoljavam da me lickaju i maltretiraju.

Nije zgoreg prochitati:

www.tajnaveza.net/savjeti-m/lizanje.shtml

veoma iskusno, sta retji
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
nostromo
#47: (2005-04-26 16:48)
pa,da...lepo ja reko' neki dan...pisalo i na tarabi pica pa Milorad dobio cepliku u .jezik...(seljacko-narodna mudrost!?!?!
nostromo is no longer member of Romance Cafe
#48: (2005-04-26 18:35)
luna:
voja79: jludi droza cini cuda neidite na forume na pajdu nikad ...ja sam gore od irene istripovao da je neiskusan muskarac

Vojo nisam znala da si plasljiv tako

ja plasljiv ? pa da.....
voja79 (female, 54)
no way
maski
#49: (2005-05-25 22:56)
blic 25.05.05 - korisno -

Vaš zadatak je da probudite njenu senzualnost, a evo kako se to radi
Tajne dobre predigre
Seksolozi tvrde da je ženi potrebno u proseku 15 minuta predigre. To je, reći ćete, čitava jedna košarkaška četvrtina, drugim rečima, prilično dugo vreme za bilo kakav posao, posebno za predigru. Pošto većinu muškaraca zanima mogu li stvari malo da se ubrzaju, proverili smo šta kažu stručnjaci.

Suzana Krejn Bejkos je autorka knjige „Senzacionalne seksi tajne“, a Majkl Peri poznati američki seksolog. Njen tekst o poljupcima našli smo na Internetu, a njegovu preciznu minutažu predigre preuzimamo iz mesečnika „GQ“.

- Ako biste da zbrzate stvar, imate potpuno pogrešan pristup - kaže Peri. - Ja ću vam objasniti šta treba da radite da bi vam tih 15 minuta proletelo što brže.

Počnite od ruku
Počnite od ruku - prsti su erogena zona koja se najviše ignoriše. Otvorite joj dlan i ljubite nežno, idući od prstiju ka zglobu. Reči su u ovoj fazi suvišne. Stavite usne na unutrašnji pregib šake i ne mrdajte dok joj ne osetite puls. Ako niste nešto zabrljali, trebalo bi da ga ima!

Jedan minut

Pređite na lice
Počnite od donje usne, obuhvatite je lagano, gotovo da ona ne oseti dodir. Ako u ovoj fazi zaspi, znaćete da ga uopšte ne oseća, pa dodajte malo force. Pređite na gornju usnu, pa na grlo, ušne školjke i obrve - tim redom! Usne neka vam budu spojene, oči otvorene, a jezik u ustima - za sada. Dodirujte samo ruke i leđa.

Tri minuta

A sad vatreno
Najčešća ženska zamerka muškim poljupcima je previše jezika. Nikad nemojte da joj ubacite u usta više od trećine. Neka se vrh vašeg poigrava vrhom njenog jezika, zubima...

Sva minuta

Svuda po telu
Većina muškaraca sad se samo spusti naniže: vrat, grudi itd. To ženu na uzbuđuje, pošto tačno zna šta sledi. Iznenadite je: usredsredite se na zanemarene zone, na primer unutrašnja strana butina ili kolena, i to samo usnama ili vrhom jezika. Kad obradite jednu zonu, nežno dunite u nju - proći će je žmarci.

Četiri minuta

Koristite ruke
Nemojte da budete grubi prema njenim grudima. Ako bradavice nisu čvrste, nemojte da ih štipate i uvrćete. Bolje dlanom, kružnim pokretima, trljate cele dojke, lagano, pa sve jače. Kad se bradavice ukrute, uzmite ih između dva vlažna prsta i pomerajte napred-nazad - bez stezanja.

Dva minuta

Glavu dole
Umesto da se odmah bacite na klitoris, posvetite malo vremena okolnim zonama. To će indirektno stimulisati klitoris, što joj je u ovom trenutku i najpotrebnije. Nemojte da ga dodirujete - znaćete kad bude bila spremna.

Tri minuta

I na kraju
Proverite da li su prisutni svi znaci koji pokazuju da se uzbudila: čvrste bradavice, duboko disanje i nadražen klitoris.

Ako su svi tu... predigra je gotova.

ljubi vas maski da mi budete pametni i uspeshni
maski is no longer member of Romance Cafe
mgm

#50: (2005-05-26 01:42)
nisi nasla nesto duze za copy&paste,ma samo razvijaj teoriju..........
mgm (female, 33)
click or die
total: 98, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis